Ondernemers, ZZP’ers, webshopeigenaren en doe-het-zelvers huren of kopen (bedrijfs)ruimte bij GaragePark voor hun voorraden, gereedschap, klassieke wagen of boot.

Al menig ondernemer ging u voor!
Ontdek waarom onze klanten kiezen voor een garagebox (bedrijfsunit) van GaragePark.

Wist u dat een groot aantal wereldberoemde bedrijven ooit begonnen in een garagebox? Steve Jobs van Apple bijvoorbeeld, maar ook Disney, Google, Harley Davidson en Hawlett-Packard.

Lees onderstaand de verhalen van onze “helden van GaragePark”.

 

Berry van de Bor: “GaragePark is voor ons de ideale transportoverslag!”

Ondernemer Berry van de Bor, eigenaar van Quick-Line Couriers uit Utrecht, twijfelde geen moment bij het kiezen voor GaragePark. Het succesvolle en erkende bedrijf is al jarenlang een begrip in Utrecht en omgeving en breidde dit uit met een opslag/overslag bij GaragePark Nieuwegein. “De unit is ideaal voor het tijdelijk opslaan van goederen en pallets. Door de uitstekende beveiliging kunnen wij onze klanten garanderen dat hun spullen in vertrouwde handen zijn. Daarnaast is het ideaal dat we altijd toegang hebben”.

Quick-Line Couriers biedt een breed scala aan transportoplossingen aan, waaronder sneltransport, geconditioneerd transport, postbusservice en vervoer van gevaarlijke stoffen. Met gecertificeerd personeel mogen zij zich ‘Erkend Koerier’ noemen.

www.quick-line.nl

- Berry van de Bor

Lees verder »

De centrale ligging was voor Paul Koomen, van Bouwbedrijf Koomen, doorslaggevend bij de keuze voor zijn bedrijfshal bij GaragePark. “De opzet van GaragePark vind ik erg mooi. Het ziet er verzorgd uit en er is goed nagedacht over veiligheid. Elke box heeft een eigen alarm.”

Koomen gebruikt de bedrijfshal als opslagruimte voor zijn bouwbedrijf. “We doen bouwwerkzaamheden en renovatiewerk door heel Nederland. De bedrijfshal is erg geschikt voor opslag, maar ook als kleine werkplaats voor voorbereidende werkzaamheden.” De centrale ligging, aan de Hogering noemt Koomen ideaal. “Ik heb veel werk in Muiden, Amsterdam, Utrecht en het Gooi. Ik rijd altijd over de Hollandse Brug terug en kan makkelijk nog even langs de bedrijfshal om spullen op te halen of terug te zetten.”

- Paul Koomen

Lees verder »

Van bomvolle schuur tot overzichtelijke bedrijfsruimte. Bato Electro: “Meer dan dit heb ik niet nodig!”

Ondernemer Ed van Batenburg, eigenaar van Bato Electro, vond zijn bedrijfsruimte bij GaragePark Nieuwegein. Zijn vrouw is thuis werkzaam als gastouder en de bomvolle schuur met spullen voor het bedrijf was hierbij niet bepaald ideaal. Zowel Van Batenburg zelf als zijn vrouw waren daarom dolblij dat zij vorige week de schuur leeg konden halen om de spullen over te huizen naar de box op het GaragePark.

Van Batenburg heeft voor GaragePark gekozen vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding.  “Het is een ideale ruimte op een goede plek. De uitstekende beveiliging spreekt me erg aan. Het gebruiksgemak is groot en je hebt 24/7 toegang. Meer heb je eigenlijk niet nodig! Daarnaast is GaragePark de voordeligste oplossing die ik ben tegengekomen”.

Bato Electro is gespecialiseerd in het aanleggen van netwerken en/of de elektriciteit in zowel woning als bedrijf. Sinds kort specialiseert hij zich tevens op het gebied van zonnepanelen. “Wij werken samen met diverse, gerenommeerde partijen. Het plaatsen van zonnepanelen kan in een afzienbaar tijdsbestek. Wij geven graag een passend advies.”

www.batoelectro.nl

- Ed van Batenburg

Lees verder »

Onderneemster van het eerste uur in Almere Jacqueline Riechelman, eigenaar van J’esthé Beauty & Health Center, tevens eigenaresse van Proslank Nederland, is blij met GaragePark. “Volgend jaar gaat ons bedrijf uitbreiden tot die tijd is het fijn dat we hier opslag hebben, schoon, netjes en altijd bereikbaar”, aldus Riechelman.

Riechelman runt al dertig jaar haar Beauty & Health Center in Almere (voorheen Jacqueline Verhey). Sinds vijf jaar is hier ook de groothandel van Proslank eiwitproducten bijgekomen op het industrieterrein van Almere Poort, die gerund wordt door dochter Marciana Verhey.

Naar het specialisme van het Beauty instituut komt steeds meer vraag, mensen willen een vertrouwd adres voor huidverbetering, plastisch chirurgen en cosmetisch artsen werken graag samen met het bekende instituut. De dikke darmreiniging, als enige in Flevoland, trekt ook mensen van buiten Almere. Uitbreiding is dus onvermijdelijk voor beide gedreven dames, volgend jaar is het zover. “Tot die tijd is het fijn dan onze spullen op een veilige plaats staan, een goed alarmsysteem zorgt hiervoor.”

- Jacqueline Riechelman

Lees verder »

Vakmanschap wordt schaars. Maar niet onvindbaar, want Jhon de Jong Metselwerken is het juiste adres voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Met deze introductie zet Jhon de Jong zijn metselbedrijf gelijk goed in de steigers. “En met GaragePark kan ik mijn onderneming verder uitbouwen.”

“Ik heb eerst elders gehuurd, maar wilde wat voor mezelf. Ik las dat GaragePark een open dag had en ben daar naartoe gegaan. Het sprak me gelijk aan en de prijs was goed. Nu heb ik het gekocht, groeit het ook naar je toe en stop je geld in iets wat van jou is.”

Jhon de Jong was gelijk tevreden en kon snel aan de slag. “Het is een mooi park, met units die van alle gemakken zijn voorzien. Je hebt water, stroom en een goede beveiliging. Wat ik voor mezelf ook belangrijk vind, is dat het dichtbij mijn huis ligt. Ik kan op weg naar de opdrachtgever nog even spullen laden en op weg naar huis uitladen of mijn werk voorbereiden.”

Ook dat GaragePark goed is beveiligd spreekt de vakman aan. “Je weet dat je eigendommen veilig liggen, compleet met cameratoezicht en ook nog een beveiliging op je eigen unit. En het leuke is dat je ook aanspraak hebt met andere huurders en kopers. We schakelen elkaar ook in bij werkzaamheden.”

- Jhon de Jong

Lees verder »

Onderneemster Lies Hoogerwerf: “Fantastisch! GaragePark is zowel dependance als opslag.”

Lies Hoogerwerf startte in 2006 met Printtijgers, een bedrijf gespecialiseerd in ontwerp en productie van bijzonder gelegenheidsdrukwerk als trouw- en geboortekaarten, rouwkaarten, jubileumkaarten en bijzondere Familie- of Vriendenboeken. Inmiddels is het bedrijf flink gegroeid en voeren ze álle kaartencollecties van Nederlandse, Belgische en Franse kaartentuitgevers. GaragePark biedt voor hen dé ideale opslag: “Alles staat nu op voorraad in onze box bij GaragePark, waardoor we eindelijk weer meer ruimte hebben in onze ontwerpstudio. Vooral handig is dat we bij GaragePark desgewenst de gehele afwerking kunnen onderbrengen. Het is immers bedrijfsruimte.”

Lies Hoogerwerf onderscheidt zich in de persoonlijke begeleiding: “We nemen alle tijd. Een rouw-, trouw-, geboorte- of jubileumkaart is niet zomaar een drukwerkje, maar draagt een emotionele boodschap.” Printtijgers is gevestigd aan de Herenstraat in Nieuwegein, vlakbij GaragePark dus. “Gezien de centrale ligging van GaragePark is dit voor ons de ideale plek. GaragePark is goed bereikbaar voor onze leveranciers. Logistiek gezien perfect.”

www.printtijgers.nl

- Lies Hoogerwerf

Lees verder »

Beleggen bij GaragePark is een slimme keuze! Jacques van der Linden Vooren en zijn echtgenote Elly hebben bewust gekozen om te beleggen bij GaragePark. Ze hebben inmiddels een unit gekocht in Lelystad en eentje in Almere. Mogelijk volgt er binnenkort nog een aankoop. “Het is een goede investering. Op een spaarrekening krijg je bijna geen rente en aandelen zijn in deze tijd ook geen handige aankopen. Bovendien zijn de units van GaragePark tastbaar, je ziet je aankoop er goed bij staan.”

Jacques en Elly lieten zich voorafgaand goed informeren. “Als belegger ga je voor langere tijd een verbintenis aan. Je moet het ook als een langetermijninvestering zien. Je koopt het nu, verhuurt het en als je het ooit wilt verkopen, verwacht ik dat tegen een goede prijs te kunnen doen. je moet het lekker zijn beloop laten, de units eten geen brood.”

Bovendien heeft Jacques deze opzet nog niet elders in het land gezien. Dat zorgt voor een soort schaarste en dat zal leiden tot een goede prijs als je het wel wilt verkopen. “Het concept klopt gewoon. Over veel dingen is goed nagedacht. Het is schoon en netjes, de beveiliging is goed, er is een Vereniging van Eigenaren en je verhuurt je gekochte units aan belangstellenden.”

De beide beleggers liepen al langer met het idee rond om hun overwaarden van het verkochte huis te beleggen. “Ik geloof niet meer in een bank. We kregen een top om in stenen te beleggen. Dat leek me eerst een raar idee, maar dat is een prima manier. Het voelt goed bij GaragePark en je wordt als belegger ook goed begeleid.”

- Jacques van der Linden Vooren

Lees verder »

Ricardo Vakkers van Rijschool Vakkers gebruikt zijn bedrijfshal bij Gargagepark zowel voor zijn bedrijf als voor zijn hobby. “Ik gebruik de ruimte als opslag voor de motorfietsen die ik tijdens mijn lessen gebruik. Daarnaast kan ik hier sleutelen aan motoren.”

Rijschool Vakkers geeft zowel motor- als autorijles. “Motorrijles geef ik het liefst, daar ligt mijn hart. Leerlingen krijgen bij mij altijd alleen les.” Vakkers ziet de bedrijfsruimte bij GaragePark als ‘de ideale oplossing’. “De ruimte is relatief betaalbaar en ik heb thuis niet genoeg ruimte om te sleutelen. Nu kan ik mijn spullen gewoon laten liggen en de volgende dag weer verder gaan.”

De goede beveiliging was voor Vakkers doorslaggevend bij zijn keuze voor GaragePark. “Ik heb de bedrijfshal aangeschaft en heb daarvoor ook bij andere aanbieders gekeken. Als ik een losse garagebox elders had gekocht en zelf de beveiliging had moeten regelen was ik veel duurder uit. Ik heb bewust gekozen voor aanschaf, omdat ik weet dat ik over twintig jaar nog steeds deze hobby wil beoefenen. Dan ben ik goedkoper uit dan dat ik voor twintig jaar de ruimte huur.”

- Ricardo Vakkers

Lees verder »

Barry Dijkema: “GaragePark biedt voor mij de ideale ruimte met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!”

De goede prijs-kwaliteitverhouding is voor Barry Dijkema, eigenaar van Barry Dijkema Schilderwerk en Kleuradvies, het grootste voordeel van zijn bedrijfshal bij GaragePark. “GaragePark biedt alles wat ik nodig heb voor een goede prijs. Na geruime tijd op zoek te zijn geweest naar een opslagruimte, is dit voor mij de ideale plek. Goed bereikbaar en bovendien goed beveiligd.”

Barry Dijkema biedt kwalitatief schilderwerk voor zowel binnen als buiten. “Door het verstrekken van het juiste verftechnische advies en het gebruiken van de beste verfsoorten, bieden we kwaliteit en houden we onderhoudskosten zo laag mogelijk.” De box bij GaragePark gebruikt Dijkema voor opslag: “De ruimte is ideaal voor opslag van werkspullen zoals mijn ladders en schildersspullen. Door de centrale ligging heb ik altijd de juiste benodigdheden in de buurt.”

www.barrydijkema.nl

- Barry Dijkema

Lees verder »

De goede beveiliging en de goede bereikbaarheid zijn voor Peter Kragting, eigenaar van PK Onderhoudsbedrijf, de grootste voordelen van zijn bedrijfshal bij GaragePark. “Ik werk hoofdzakelijk in Flevoland en het Gooi. Dankzij de ligging aan de Hogering kan ik makkelijk spullen bij mijn bedrijfshal ophalen of wegbrengen en ben ik zo weer de weg op.”

PK Onderhoudsbedrijf verzorgt kwalitatief onderhoud als schilderwerk, gevelreiniging, glasbewassing, spinbestrijding, en dakgoot-reiniging. “De bedrijfshal gebruik ik voor de opslag van werkspullen zoals mijn ladders.

Kragting gebruikt zijn bedrijfshal bij GaragePark ook voor zijn hobby. “Ik heb een auto in mijn box staan waar ik aan sleutel. Het is voor mij ideaal dat ik dat hier gewoon binnen kan doen.” De huurprijs van de box bij GaragePark vindt Kragting betaalbaar. “Hiervoor huurde ik ergens anders en was ik veel duurder uit.” 

- Peter Kragting

Lees verder »

Wie op zoek is naar een drive in show is bij Dennis Wagner aan het goede adres. Al jaren verzorgt hij muziek op bruiloften en andere feesten en partijen. Een goede drive in show heeft de nodige apparatuur. Geen wonder dat Dennis Wagner een goede en veilige opslag zocht voor zijn Hypersound. “In de loop van de jaren had ik een mooie collectie aan geluidsapparatuur en licht opgebouwd. Inderdaad, had. Want na een inbraak was ik alles kwijt en kon ik opnieuw beginnen. Geen wonder dus dat ik op zoek ben gegaan naar een veilige opslagunit voor al mijn spullen.”

Achter de grote deur liggen de lichtstellages opgestapeld, staan de flightcases te wachten op een nieuwe opdracht en zijn de lampen te vinden in het grote rek aan de wand. “En niet alleen GaragePark is goed beveiligd met camera’s en een toegangssysteem, maar ook mijn eigen unit is voorzien van een goed werkend alarmsysteem. Ik laat alles met een gerust hart hier achter.”

Dennis Wagner heeft nog twee redenen om te kiezen voor een unit van GaragePark. “Alles is gelijkvloers en dat maakt het laden en lossen een stuk makkelijker. Je moet er niet aan denken dat je het van de eerste verdieping af moet halen. Dit is echt ideaal, het kan zo mijn bestelwagen in.” De tweede reden is dat de Almeerder naast zijn drive in show ook een nieuw bedrijf voor glasbewassing gaat opzetten. “Dat kan ik mooi vanuit hier doen. GaragePark ligt centraal in Almere, je bent zo op de snelweg of de ringen naar andere delen van Almere. Ik kan echt iedereen GaragePark aanbevelen, van mij krijgen ze een dikke acht!”

- Dennis Wagner

Lees verder »

Roel Heyser heeft bewust zijn oog laten vallen op een garagebox bij GaragePark Almere. “Ik ben zó enthousiast dat ik er nog eentje heb gekocht als belegging. Ik ben met pensioen en heb spaargeld verdeeld over twee banken. Omdat je nog nauwelijks rente krijgt, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. En dat heb ik bij GaragePark gevonden.”

In Almere en in de triatlonwereld is Heyser geen onbekende. Na zijn pensioen heeft hij zich ingeschreven als startende ondernemer. “Ik ben loop- en hersteltrainer en wilde dat professioneel aanpakken. Voor verschillende verenigingen ben ik al aan de slag. Daarnaast heb ik een doel om ook professionele lopers te begeleiden.”

Om dit te realiseren was de Almeerder op zoek naar een vestigingsadres en heeft dat bij GaragePark gevonden. “Ik kan van daaruit looptrainingen geven, maar ook de warming-up verzorgen op de loopband. Het ligt centraal, is daardoor goed bereikbaar en loopgebieden liggen om de hoek. Bovendien is GaragePark van alle gemakken voorzien en beschikt het over een goede beveiliging, alarminstallatie en zijn er ook toiletten.”

Heyser was na aankoop van zijn eerste box razend enthousiast. “Over het concept, dat goed doordacht en tot in de puntjes verzorgd is. Met de verhuur van je box, prima geregeld via GaragePark, ontvang je inkomsten en blijft je bezig de komende jaren zijn waarde behouden. Ik geniet met een veilig gevoel van mijn pensioen.”

- Roel Heyser

Lees verder »

Rob Menke heeft eerst vijf jaar elders gehuurd en dat beviel hem helemaal niet. “De box zat verderop in Almere. Als ik iets was vergeten mee te nemen, moest ik weer heen en weer. Dan stond ik weer minuten te wachten voor de stoplichten. Dat vind ik helemaal niets.”

Rob Menke voert schilderwerkzaamheden uit in en om het huis. “Je moet dan denken aan gevelafwerking, maar ook aan het vergroten van je huiskamer. Alle kleine aannemerswerkzaamheden voer ik uit.” Het vertrouwen in GaragePark is groot. Er is bewust voor het kopen van de units gekozen.

“We hebben drie units gekocht. Eentje heeft mijn vader er en ik heb er twee in gebruik voor TopRob. Die gebruik ik als loods, van daaruit werk ik en doe ik het voorbereidende werk. En ik heb een opslag waar de steigers en dergelijke liggen. Het is fijn dat je bij GaragePark alles bij de hand hebt. Dat maakt het werken een stuk makkelijker. Bovendien staat alles veilig achter slot en grendel. Want dat is bij GaragePark gewoon goed geregeld. je ziet dat er goed over nagedacht is.”

www.toprob.nl

- Rob Menke

Lees verder »

Abbey van der Wolff heeft een unit gehuurd bij GaragePark om haar bus veilig en droog te kunnen stallen na het werk. “Ik was op zoek naar een plek waar ik mijn verkoopwagen kon neerzetten. In Almere mag je dergelijke voertuigen, hoger dan 2,40 meter, niet aan de kant van de weg zetten. Bovendien wil ik dat zelf ook niet. Het is eigenlijk je winkel, zonder de auto kan ik niets verkopen. Dus die wil je echt niet kwijt.”

De unit, waarin de wagen staat, is voorzien van stroom en alarm. “Op de stroom kan ik mijn koelkasten aansluiten, maar ook de kassa. Die kan best uren zonder stroom. Als de computer te lang zonder stroom staat, ben ik al mijn gegevens kwijt. En dat wil je niet. Ook het feit dat er alarm op de box zit, geeft me een veilig gevoel. De beveiliging is bij GaragePark sowieso goed geregeld.”

Dat ze haar verkoopwagen heeft staan bij GaragePark geeft ook rust. “Ik kan er altijd heen. Den mensen die er werken zijn altijd behulpzaam. Ik kan GaragePark echt aanbevelen.”

- Abbey van der Wolff

Lees verder »

Pascal van Barneveld is parttime ondernemer. Met zijn compagnon fabriceert hij in zijn vrije uren binnen- en buitenmeubelen uit steigerhout. “Omdat we buiten kantooruren werken is de toegankelijkheid een pré bij GaragePark. Zo kunnen we tot in de late uurtjes doorwerken. Veiligheid is ook belangrijk, want niet alleen je voorraad hout, maar ook al je gereedschap staat in de unit”, zegt een opgewekte Pascal.

- Pascal van Barneveld

Lees verder »

De initialen van Ronald Schut staan ook voor de naam van zijn Media Sales bedrijf. Ronald is een nuchtere uitgever van magazines en verkoper van online reclame. Daarnaast verzorgt hij ook digitale presentaties, o.a. in de Heineken Music Hall. Zijn overweging voor GaragePark was even nuchter als altijd: “Als je spullen tijdelijk opslaat, moeten ze ook veilig, droog en schoon staan” En dat is altijd het geval bij GaragePark.

 

- Ronald Schut

Lees verder »

Mick Engelkes, de succesvolle ondernemer achter ‘Sprankelend’, is importeur van Grand Cru champagnes. Met grote merken als Lallier en Jean Milan. Zijn bedrijf levert aan restaurants, clubs en supermarkten.

“Sprankelend levert door het hele land, daarom is Lelystad voor ons de perfecte uitvalsbasis. Daarnaast vind ik de beveiliging van het park ook erg prettig. Kwaliteit hoor je altijd goed te bewaken”, knipoogt Mick.

www.sprankelend.nl

- Mick Engelkes

Lees verder »

Gerard spaarde jaren voor zijn jeugddroom: een Harley Davidson Roadking. Hij stelde de aanschaf uit, omdat hij ook een stalling nodig had. Toen viel zijn oog op een advertentie van GaragePark en nu is hij de tevreden huurder van een garage-unit.

“Da’s wel praktisch, want nu heb ik niet alleen ruimte voor mijn gereedschap. Ik heb ook de perfecte stek om aan mijn Harley te sleutelen op de momenten dat ik dat wil.”

- Gerard

Lees verder »