GaragePark Almere Gooisekant

Verwachte oplevering: 1e kwartaal 2022

Op het hoogwaardige bedrijventerrein Gooisekant, in de snelst groeiende stad van Nederland, krijgt GaragePark Almere Gooisekant de beschikking over 138 extra garageboxen. Gezien de zeer grote vraag en snelheid waarmee de eerdere 150 boxen zijn verkocht, heeft GaragePark het naastgelegen perceel gekocht om de uitbreiding efficiënt te realiseren en het geheel tot een park te vormen.

GaragePark Almere Gooisekant wordt gebouwd aan de Transistorstraat op het gelijknamige bedrijventerrein Gooisekant. Centraal gelegen tussen Almere Stad, Almere Haven en Almere Poort. De locatie is gelegen aan de A6 en dichtbij de N702, een van de belangrijkste provinciale wegen van Almere. De bereikbaarheid is hierdoor uitstekend en elke bestemming in de regio is moeiteloos bereikbaar. Via de A6 is de snelweg A1 richting Amsterdam, Het Gooi of Amersfoort binnen enkele minuten bereikbaar. Dat maakt deze locatie ook een uitstekende vestigingsplaats voor bedrijven die hun afzet voor een groot deel in Het Gooi en de regio Amsterdam realiseren.

GaragePark opent met Almere Gooisekant haar derde park in deze grote stad en is dan ook geen onbekende in de regio. In 2011 ontwikkelden wij het zeer succesvolle GaragePark Almere aan de Wormerweg 4. Enkele jaren later gevolgd door GaragePark Almere XXL, met 28 XXL boxen. De vraag naar de combinatie opslag- en werkruimte (het GaragePark concept) is nog steeds groot in deze stad. En dat is heel simpel te verklaren. Almere is inmiddels gegroeid tot een stad met ruim 200.000 inwoners en is daarmee de achtste stad van Nederland. Met meer dan 18.000 ondernemingen, die variëren van zzp-ers en MKB-bedrijven tot grote internationals. De stad werd in 2019 zelfs gekozen tot MKB-vriendelijkste stad dat aangeeft dat lokaal ondernemen enorm gestimuleerd en gefaciliteerd wordt. Kortom; Almere is ‘hot’!

100% van de boxen is verkocht
Ik wil beleggingsadvies