GaragePark Den Haag Fase 5

Verwachte oplevering: Opgeleverd

Het grootste GaragePark van Nederland bouwt een allerlaatste fase met garageboxen! GaragePark Den Haag zal op het voormalig terrein van Tennis Vereniging Residentie een laatste fase met 156 garageboxen bouwen. In deze fase zullen XXL boxen (29m2) en een nieuw type etageboxen de boventoon voeren. De laatste fase wordt eveneens aan de Spoorlaan gebouwd en is uitstekend bereikbaar door onder andere de ligging nabij uitvalswegen, A12 en A4. Uiteraard lift deze laatste fase garageboxen mee op de bekendheid van het huidige GaragePark Den Haag, dat inmiddels een ‘begrip’ in de omgeving is.

Op de begane grond worden 55 XXL boxen gebouwd. De boxen hebben een oppervlakte van maar liefst 29m2 en zijn bijzonder geschikt als opslag- en werkruimte. Op het gerealiseerde GaragePark Den Haag zijn XXL boxen schaars, waardoor de vraag groter is dan het huidige aanbod.

Op de XXL boxen bouwen wij een nieuw type garagebox (1H en 1HR). Deze etageboxen zijn overdekt en met hun oppervlakte van 12m2 een nieuw type box waar GaragePark hoge verwachtingen van heeft. Type 1HR is voorzien van een raam, waardoor er natuurlijke lichtval in de box ontstaat. Dit type box sluit perfect aan op het wereldwijde bekende en succesvolle 'self storage' concept.

100% van de boxen is verkocht
Ik wil beleggingsadvies