GaragePark Emmen

Verwachte oplevering: Q4 2022

Het kon niet uitblijven. GaragePark meldt zich uiteraard ook in de provincie Drenthe! In Emmen (met meer dan 100.000 inwoners één van de bekendste steden in de provincie), bouwt GaragePark haar 41e locatie en de eerste in Drenthe.

GaragePark Emmen, krijgt de beschikking over 90 garageboxen in twee verschillende formaten op de begane grond. Wij raden u aan direct te handelen, gezien de grote belangstelling.

GaragePark Emmen wordt gebouwd aan de Phileas Foggstraat op het grootste bedrijventerrein van Noord-Nederland (Bargermeer). De locatie ligt dan ook zeer gunstig tussen de rondweg N391, de weg Emmen-klazienaveen N862 en de snelweg A37, waardoor de bereikbaarheid uitstekend is.

Ons marktonderzoek wijst uit dat er op 10 minuten afstand (rijdend) van de locatie ruim 70.000 mensen bereikt kunnen worden, waarvan maar liefst 2.600 relevante ZZP'ers! En deze belangrijke doelgroep wordt alsmaar groter. Al vanaf 2018 laat Emmen een niet-aflatende groei in ZZP'ers zien. Deze kennis maakt ons enorm enthousiast over de eerste GaragePark locatie in Drenthe.

100% van de boxen is verkocht
Ik wil beleggingsadvies