GaragePark Nieuwegein Vrijewade

Verwachte oplevering: 3e kwartaal 2022

Het is zover! GaragePark bouwt haar tweede park in Nieuwegein! GaragePark Nieuwegein Vrijewade krijgt de beschikking over 206 garageboxen van 12m2 tot 29m2 op de begane grond en eerste etage.

Nieuwegein is met ongeveer 64.000 inwoners een grote gemeente in de provincie Utrecht. Nieuwegein is ingesloten door de A2, A12 en A27 en staat daarom bekend door zijn centrale ligging.

GaragePark Nieuwegein Vrijewade wordt gebouwd aan de Vrijewade op bedrijventerrein Laagraven-Liesbosch. De locatie ligt ten noordoosten van het centrum en op een steenworp afstand van de A27 (richting Utrecht). Ook de A12 (richting Gouda en Veenendaal) ligt zeer dichtbij. De bereikbaarheid van het park is dan ook uitstekend.

Op GaragePark Nieuwegein Vrijewade worden 206 boxen gebouwd. De boxen hebben een oppervlakte van 12m2 t/m 29m2 en zijn bijzonder geschikt als opslag- en werkruimte. De boxen zijn uiteraard 24/7 toegankelijk en zeer goed beveiligd (BORG-2). Ook parkfaciliteiten zoals een sanitaire voorziening en postbus per garagebox ontbreken niet. Bovenop de begane grond boxen bouwen wij een nieuw type garagebox (1H en 1HR). Deze etageboxen zijn overdekt en met hun oppervlakte van 12m2 een nieuw type box waar GaragePark hoge verwachtingen van heeft. Op GaragePark Den Haag zijn deze nieuwe garageboxen onlangs opgeleverd. Type 1HR is voorzien van een raam, waardoor er natuurlijke lichtval in de box ontstaat. Dit type box sluit perfect aan op het wereldwijde bekende en succesvolle 'self storage' concept. GaragePark biedt echter meer. De boxen zijn 24/7 toegankelijk, te gebruiken als opslag- én werkruimte, zeer goed beveiligd (BORG-2) en kunnen door hun ligging op de etages tegen scherpere koop- en huurtarieven aangeboden worden.

100% van de boxen is verkocht
Ik wil beleggingsadvies