GaragePark Blaricum 2 etageboxen - garageboxen

Bandenopslag door heel Nederland | GaragePark

Een veilige plek om jouw banden op te slaan? Kies voor GaragePark

Bandenopslag door heel Nederland

Je kan je banden natuurlijk thuis opslaan. Bijvoorbeeld in je eigen garage. Veel mensen hebben die ruimte echter niet in- of om het huis. Dan moet je al snel op zoek naar alternatieven zoals een bandenopslag.

Maar wat veel mensen zich niet realiseren is dat je ook je eigen externe opslagruimte kunt regelen. En dat voor een vast en laag maandelijks bedrag. Zo kun je op onze parken terecht voor het huren van een garagebox in veel verschillende formaten op een van onze locaties door heel Nederland.

Overweeg je om een garagebox te huren die je onder andere uitstekend kunt gebruiken als persoonlijke bandenopslag voor je zomer- en winterbanden? Lees dan zeker verder.

 

Waarom bandenopslag?

In het bestemmingsplan van woonwijken wordt steeds minder rekening gehouden met kleinschalige opslagruimtes. Maar de behoefte naar deze ruimtes is niet afgenomen. Integendeel.

Misschien zit ook jij in een situatie waarin je iets meer ruimte zou wensen, voor bijvoorbeeld je bandenopslag. GaragePark biedt daar uitstekende mogelijkheden voor.

Van opslag- en stallingsruimte, tot aan volledige werkruimte, door ons uitgebreide aanbod van boxen en verschillende locaties worden onze boxen veelzijdig ingezet.

GaragePark: de veilige oplossing voor bandenopslag en andere spullen

Wat onze garageboxen extra interessant maakt is de uitzonderlijke veiligheid die onze parken je bieden. We zijn dan ook niet voor niets de meest veilige aanbieder van garageboxen van Nederland.

Onze parken zijn omheind en voorzien van stroomschokbeveiliging. De elektronische schuifpoort gaat alleen open met je persoonlijke keytag. Op de parken is er een professioneel uitgekiend lichtplan in combinatie met 24 uurs live camerabewaking.

Maar niet alleen de parken zijn goed beveiligd. Bij GaragePark is iedere individuele box voorzien van inbraak- en brandbeveiliging. Bovendien zijn onze garageboxen van gewapend beton. Hierdoor zijn ze niet alleen veilig, maar vergen ze ook weinig onderhoud vergen.

Voor het opslaan van banden en eventueel zelfs een voertuig is een garagebox van GaragePark dus de oplossing bij uitstek.

GaragePark volledige faciliteiten aanwezig om aan je auto te sleutelen

Wil je naast een bandenopslag ook een ruimte waar je lekker in kunt sleutelen? Dan is een wat ruimere garagebox voor jou ideaal. GaragePark heeft namelijk iedere faciliteit die je je maar kunt wensen.

Van stroom en stromend water, tot aan een toilet op het park. Het is de ideale plek om lekker aan je auto te sleutelen. Daarnaast heb je zelfs een eigen postadres op ons park. Wel zo handig.

Wanneer moet je je banden opslaan?

Als het buiten warm is, dan rijden zomerbanden het fijnst. Maar zodra de temperatuur onder de 7 graden komt, is het sterk aan te raden om je banden te wisselen. Winterbanden bieden dan meer grip en zijn dan ook veiliger.

Over het algemeen wordt er gezegd dat je winterbanden als de ‘r’ in de maand zit. De temperatuur wordt dan aanzienlijk lager waardoor je profiteert van de voordelen van winterbanden.

Wat kost een garagebox voor jouw bandenopslag?

Uiteraard is de prijs afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Een garagebox op onze parken kun je verkrijgen in verschillende formaten. En met meer dan 30 locaties op strategische posities door heel Nederland is GaragePark altijd dicht bij jou.

Daarnaast is het zowel mogelijk om een garagebox zowel te huren als te kopen. We nemen alle opties met je door zodat je zelf de keuze kunt maken die het beste bij jouw persoonlijke wensen past.

Meer informatie over het huren of kopen van een garagebox?

Ben je benieuwd naar onze parken en wil je graag meer informatie over het huren of kopen van een garagebox? Dan ben je van harte welkom op een park dicht bij jou in de buurt. Kijk eens op onze open dagen pagina voor meer informatie: https://garagepark.nl/open-dagen/.

Liever even bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. Bel ons op 085 – 2083 162 of stuur ons een mail naar [email protected] en we komen er graag bij je op terug.

Wat anderen over GaragePark vertellen

Onze garageboxen worden voor verschillende doeleinden benut, van multifunctionele werkruimtes tot tijdelijke opslagruimtes. Onze zakelijke ondernemers en particuliere klanten vertellen je graag waarom zij zo tevreden zijn over GaragePark, waarom ze een opslagruimte hebben gehuurd of gekocht en voor welk doel ze de garageboxen gebruiken.