Nu tijdelijk de eerste 3 maanden gratis!

Garageboxen als opslag- en werkruimte GaragePark Wageningen
Kies het gewenste formaat
  • Laden...
of Bekijk boxen
Kan ik je helpen? Anouk Pons (adviseur)

Bel 085-2083162 of vraag meer informatie op.

Over GaragePark Wageningen

Ben je op zoek naar een veilige en 24/7 toegankelijke opslagruimte om jouw goederen of gereedschap in op te slaan? Heb je geen geschikte plek om te klussen of om een voertuig of andere spullen neer te zetten? Huur dan een premium garagebox in Wageningen. Op ons park hebben wij diverse formaten garageboxen beschikbaar.

Open dag 28 mei 2024
Aanmelden

Wageningen

Goed om te weten

  • Huur de eerste 3 maanden gratis!
  • Goederenlift voor etageboxen

Uitstekend bereikbaar

Het park is gelegen op bedrijventerrein Nudepark. Op een steenworp afstand van de N225, de belangrijkste provinciale weg in Wageningen.

Multifunctioneel in gebruik

Onze garageboxen zijn ideaal te gebruiken als opslagruimte, handige werkplaats en als stalling van een voertuig of aanhanger.

Formaten van 21m2 en 24m2

Op dit park zijn twee formaten boxen beschikbaar. De 24m2 boxen zijn gelegen op de begane grond. De 21m2 boxen zijn gelegen op de etage.

Meer GarageParken in de buurt

Naast GaragePark Wageningen is er ook een GaragePark in Tiel, maar ook GaragePark Nijmegen Dukenburg ligt in de buurt.

Impressie van het park

Welke box past bij mij?

Keuzehulp

De ideale opslag- en werkruimte

Gereedschap, materialen of voorraden opslaan, werken, ondernemen of klussen, alles is mogelijk in een garagebox van GaragePark. Veiligheid, bereikbaarheid, uitgebreide faciliteiten en een uitstekende service, allemaal redenen om een premium garagebox te huren op één van onze vestigingen. Benieuwd of een garagebox past bij jouw ambities? Kom gerust eens langs!

Zeer goede beveiliging

BORG-2 gecertificeerde beveiliging met o.a. een uniek inbraak- en brandalarm per box.

24/7 toegang

Met een elektronische keytag heb je 24/7 toegang tot het park en jouw garagebox.

Veel extra faciliteiten

De parken beschikken over zonnepanelen, sanitaire voorziening en een eigen postadres.

Download gratis de informatiebrochure

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

GaragePark Magazine

De mogelijkheden zijn eindeloos

winkelvoorraad opslag garagebox - Stadsbouwmarkt Amsterdam - GaragePark
Voor jouw bedrijfsvoorraad
Opslag en werkruimte voor meubelmakers
Als opslag- en werkruimte
Schilderbedrijf - Frank van Menk
Als opslag voor jouw gereedschap

Veelgestelde vragen

U koopt de garageboxen vrij op naam. Over het aankoopbedrag (c.q. de bouwtermijnen) wordt door GaragePark BTW in rekening gebracht. Dat is een wettelijke verplichting.

Met de aankoop van het appartementsrecht heeft u de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van een bedrijfsunit. U kunt deze bedrijfsunit zelf in gebruik nemen of overgaan tot verhuur. U bent volledig vrij om zelf een huurder aan te trekken, een huurovereenkomst te sluiten en het administratieve verhuur beheer te voeren.

Ja, er geldt een opzegtermijn van drie maanden bij een contract van één jaar. Bij een contract van zes of drie maanden geldt er een opzegtermijn van één maand.

De Garageparken zijn zeer goed beveiligd. Het park is rondom afgesloten met hekwerk en/of muren en het park is niet toegankelijk voor derden. Overal op het park is cameratoezicht en alle parken zijn aangesloten op de meldkamer. Tevens heeft elke box een eigen inbraak- en brandalarm, deze is ook aangesloten op de meldkamer en is het park ook ‘s-avonds goed verlicht door middel van een uitgekiend lichtplan.

De beveiligings- en alarminstallaties op het terrein voldoen ruimschoots aan de hoge kwaliteitseisen van het nationale BORG 2 beveiligingscertificaat die het NCP heeft opgesteld samen met de CCV. Jaarlijks vindt controle plaats en wordt het certificaat hernieuwd. Elk park heeft tevens een parkbeheerder die naast het dagelijks onderhoud ook een oogje in het zeil houdt.

Ja, alle boxen zijn voorzien van stroom (16 ampère). Elke box heeft ook een eigen meter, waardoor u alleen betaalt voor wat u hebt verbruikt. Ook werken wij op het merendeel van de parken met zonnepanelen, waardoor u bij gemiddeld verbruik zelfs helemaal geen elektrakosten hebt. Vraag bij ons na welk park over zonnepanelen beschikt.

Bekijk alle veelgestelde vragen