Autostalling door heel Nederland

Op zoek naar een veilige en betrouwbare stalling voor jouw auto? Bij GaragePark is veiligheid prioriteit. 24/7 beschikbaar met jouw keytag.

Als je een tweede auto hebt of je auto niet iedere dag  gebruikt, dan is het verstandig om jouw auto in een autostalling te plaatsen. Zo staat je auto veilig en overdekt. Bij GaragePark kun je eenvoudig een stalling huren of kopen.

Met meer dan voldoende garageboxen in verschillende formaten is er altijd wel een box bij jou in de buurt. Een stalling huren en/of kopen is een slimme investering waar je jouw bezit veilig mee stelt.

Autostalling in de regio

Met vele locaties in Nederland en een constante uitbreiding van onze garageparken vind je altijd wel een autostalling bij jou in de buurt. Bij GaragePark vind je garageboxen in veel verschillende formaten, zodat je alleen betaald voor de opslagruimte die je ook daadwerkelijk nodig hebt.

De voordelen van autostalling in een garagebox van GaragePark

Er zitten vele voordelen aan het stallen van je auto in een autostalling van GaragePark. Als je een echte autoliefhebber bent en jouw bezit graag op een veilige plek plaatst wanneer je deze niet gebruikt, dan is een garagebox van GaragePark een uitstekende oplossing.

Door je auto te stallen heb je geen last van roest, bescherm je jouw lak en staat jouw auto altijd veilig. Zo blijft jouw auto ook de komende jaren in uitmuntende staat.

Klussen aan je auto in een garagebox

Je kunt prima aan je auto klussen in een garagebox van GaragePark. Wij bieden namelijk veel verschillende formaten aan. De grotere formaten zijn uitstekend geschikt voor het uitvoeren van werkzaamheden en beschikken tegelijkertijd over voldoende ruimte om je gereedschap kwijt te kunnen.

Jouw autostalling is 24/7 bereikbaar

Het is fijn om te weten dat het stallen van jouw auto bij GaragePark altijd dicht bij je woning kan. Daarnaast is jouw autostalling 24/7 bereikbaar met jouw persoonlijke keychain, waardoor je op ieder moment bij je auto kunt en zelfs kunt klussen wanneer je wilt.

Een overdekte autostalling

Uiteraard wil je weten dat jouw auto veilig staat. Bij GaragePark ben je verzekerd van een overdekte plek om jouw auto te stallen. Wij hanteren hoge eisen voor de veiligheid van onze boxen en vinden het belangrijk dat klanten hun auto kunnen stallen op een overdekte plek dicht bij huis.

Elektriciteit en toilet op ieder park

De parken van GaragePark komen geen enkele voorziening te kort. Zo is er op ieder park een toilet aanwezig. Ook is er stromend water. De parken zijn voorzien van iedere mogelijkheid om het stallen van jouw auto bij GaragePark een prettige ervaring te maken.

Iedere garagebox heeft daarnaast zelfs een eigen post- en vestigingsadres en er is een toezichthouder die voorziet in dagelijks onderhoud en een oogje in het zeil houdt.

Dit krijg je bij GaragePark

  • De garageparken zijn zeer goed beveiligd
  • De boxen hebben sterke betonnen constructies en stevige garagedeuren
  • Iedere ruimte heeft een eigen inbraak- en brandalarm
  • Er is 24/7 camerabewaking op het park
  • Je kan altijd bij je auto met jouw persoonlijke keytag
  • Er is keus uit verschillende types en formaten, ook handig als je wilt sleutelen aan je auto
  • Er is elektriciteit in iedere box
GaragePark - garagebox als autostalling

Een veilige autostalling bij jou in de buurt

Heb je een mooie auto, dan wil je daar ook voorzichtig mee omspringen. Dat begrijpen we bij GaragePark maar al te goed. Daarom is veiligheid op onze parken geen nagedachte. Wij denken bij de opzet van onze parken goed na over de locatie en nemen de juiste veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je met een gerust hart je auto kunt stallen.

Kies je voor GaragePark, dan ga je voor zekerheid. Door ons professionele lichtplan is er geen donkere hoek op ons park waar mensen ongezien hun slag kunnen slaan. Er is dag en nacht volledig cameratoezicht en de toezichthouder houdt de parken altijd goed in de gaten. Wat uniek is, is dat de boxen zelfs voorzien zijn van individuele inbraak- en brandbeveiliging. Iets wat je niet vaak ziet bij garageboxen.

Ook fijn om te weten is dat het niet alleen op het park zelf goed beveiligd is: het is ook bijna onmogelijk om het park überhaupt te betreden. De parken zijn uitgerust met hekwerk met stroomschokbeveiliging.

 

Alle locaties

Tips voor autostalling bij GaragePark

Je zal er geen spijt van krijgen om jouw auto bij GaragePark te stallen. Een veiligere plek met voorzieningen zal je niet snel tegenkomen. Wel zijn er een aantal tips voor het stallen van jouw auto bij GaragePark.

Accu aan de druppellader

Er is elektriciteit aanwezig in je garagebox, dus je kan jouw auto eenvoudig aan de druppellader hangen. Dit voorkomt dat je accu leegraakt, ook wel diep ontladen genoemd. Een druppellader onderhoudt je auto op een goede manier wanneer deze voor een wat langere periode gestald wordt.

De bandenspanning controleren

Een echte autoliefhebber weet het: bandenspanning is belangrijk. Zorg er ook voor dat je bandenspanning op goed niveau is voordat je deze in de stalling plaatst, om te voorkomen dat je banden inzakken en ze het risico lopen om te vervormen.

Voorkom luchtjes en schimmel: stal je auto schoon

Het is vanzelfsprekend, maar geef je auto een goede schoonmaakbeurt. Zo voorkom je luchtjes en schimmel. Daarnaast trekt vuil, vocht en roest aan.