Garageboxen als opslag- en werkruimte GaragePark Hengelo

Huur tijdelijk de eerste 6 maanden met 50% korting. Nu al vanaf 79,-

Nu direct beschikbaar
  • Laden...
of Bekijk boxen
Kan ik je helpen? Anouk Pons (adviseur)

Bel 085-2083162 of maak een afspraak.

Garagebox huren in Hengelo

Ben je op zoek naar een veilige en 24/7 toegankelijke opslagruimte om jouw goederen of gereedschap in op te slaan? Heb je geen geschikte plek om te klussen of om een voertuig of andere spullen neer te zetten? Huur dan een premium garagebox in Hengelo. Op ons park hebben wij diverse formaten garageboxen beschikbaar.

Open dag 24 juli 2024
Aanmelden

Hengelo

Goed om te weten

  • Actie: Huur de eerste 6 maanden met 50% korting
  • Minimale huurtermijn is slechts zes maanden!

Uitstekend bereikbaar

Gelegen op het bloeiende bedrijventerrein Twentekanaal Zuid II tussen Hengelo en Enschede, dichtbij de A35.

Multifunctioneel in gebruik

Onze garageboxen zijn ideaal te gebruiken als opslagruimte, handige werkplaats en als stalling van een voertuig of aanhanger.

Formaten van 17m2, 18m2 en 21m2

Op dit park zijn drie formaten boxen beschikbaar. De boxen zijn gelegen op de begane grond.

Meer GarageParken in de buurt

Naast GaragePark Hengelo is er ook een GaragePark in Almelo.

Impressie Hengelo

De ideale opslag- en werkruimte

Gereedschap, materialen of voorraden opslaan, werken, ondernemen of klussen, alles is mogelijk in een garagebox van GaragePark. Veiligheid, bereikbaarheid, uitgebreide faciliteiten en een uitstekende service, allemaal redenen om een premium garagebox te huren op één van onze vestigingen. Benieuwd of een garagebox past bij jouw ambities? Kom gerust eens langs!

Zeer goede beveiliging

BORG-2 gecertificeerde beveiliging met o.a. een uniek inbraak- en brandalarm per box.

24/7 toegang

Met een elektronische keytag heb je 24/7 toegang tot het park en jouw garagebox.

Veel extra faciliteiten

De parken beschikken over een sanitaire voorziening, postbussen en een eigen postadres.

Download gratis onze brochure

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

GaragePark Magazine

De mogelijkheden zijn eindeloos

Voor het stallen van aanhangers en voertuigen
Als veilige opslagruimte
Als opslag- en werkruimte

Veelgestelde vragen

Wij hanteren op GaragePark Hengelo een minimale huurtermijn van drie maanden. Na deze periode wordt de huurovereenkomst voortgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, met een opzegtermijn van één maand.

Ja, er geldt een opzegtermijn van drie maanden bij een contract van één jaar. Bij een contract van zes of drie maanden geldt er een opzegtermijn van één maand.

De Garageparken zijn zeer goed beveiligd. Het park is rondom afgesloten met hekwerk en/of muren en het park is niet toegankelijk voor derden. Overal op het park is cameratoezicht en alle parken zijn aangesloten op de meldkamer. Tevens heeft elke box een eigen inbraak- en brandalarm, deze is ook aangesloten op de meldkamer en is het park ook ‘s-avonds goed verlicht door middel van een uitgekiend lichtplan.

De beveiligings- en alarminstallaties op het terrein voldoen ruimschoots aan de hoge kwaliteitseisen van het nationale BORG 2 beveiligingscertificaat die het NCP heeft opgesteld samen met de CCV. Jaarlijks vindt controle plaats en wordt het certificaat hernieuwd. Elk park heeft tevens een parkbeheerder die naast het dagelijks onderhoud ook een oogje in het zeil houdt.

Ja, alle boxen zijn voorzien van stroom (16 ampère). Elke box heeft ook een eigen meter, waardoor u alleen betaalt voor wat u hebt verbruikt. Ook werken wij op het merendeel van de parken met zonnepanelen, waardoor u bij gemiddeld verbruik zelfs helemaal geen elektrakosten hebt. Vraag bij ons na welk park over zonnepanelen beschikt.

Ja, als gebruiker van een box op een van de GarageParken kunt u 24 uur per dag het park op middels de keytag. Het park is niet toegankelijk voor derden.

De lengte en breedte varieert per type box. De grootste box heeft een lengte van 7 meter en een breedte van 3 meter. De kleinste box heeft een lengte van 5,6 meter en een breedte van 3 meter. Let op; dit zijn wel de buitenmaten van de box.

De huur van een garagebox hangt af van het type garagebox dat je wilt huren. De prijs begint al bij €119 voor de 17m²

De garageboxen van GaragePark zijn uitermate geschikt als opslagruimte of kleine werkruimte voor lichte werkzaamheden. De boxen zijn zeer goed beveiligd, 24/7 toegankelijk en voorzien van stroom en verlichting.

Bekijk alle veelgestelde vragen