Werkruimte voor al jouw klussen

Op zoek naar een multifunctionele werkruimte? GaragePark biedt dé oplossing. In onze opslagruimtes bewaar je niet alleen veilig uw spullen, je tovert de ruimte ook om in een ideale bedrijfsruimte.

Startende ondernemers beginnen vaak vanuit huis. Dat is betaalbaar, maar niet altijd even handig. Als je op zoek bent naar een externe werkplek, overweeg dan zeker een garagebox op een van onze parken. 

De opslagruimtes van GaragePark zijn multifunctioneel te gebruiken als werkplaats. Van meubels maken tot aan speakers produceren, administratief voorwerk doen, bestellingen inpakken of even wat klein voorwerk doen. Daarnaast is je garagebox voorzien van een eigen huisnummer en postadres. Veel ondernemers gingen je al voor.

Door de verschillende types en formaten boxen is er altijd een geschikte werkruimte te vinden. Natuurlijk komt dit met de vertrouwde service en faciliteiten van GaragePark, zoals uitstekende parkbeveiliging en individuele beveiliging per box (BORG-2 gecertificeerd), sanitaire voorzieningen en een uitgekiend lichtplan.

De voordelen van een werkruimte van GaragePark

  • De opslagruimtes van GaragePark zijn ideaal om in te werken of te klussen
  • Je hebt altijd een eigen postadres, handig voor ondernemers en ZZPérs
  • Er zijn sanitaire voorzieningen
  • Er is een ruime keuze aan types en formaten garageboxen
  • Er is dag en nacht camerabewaking bij GaragePark
  • Elke box heeft zijn eigen brand– en inbraakalarm.
  • Met je eigen keytag heb je altijd 24/7 toegang tot het park.
Werkplaats geluidstechnicus - Music Production Support - Garagebox van GaragePark
GaragePark - werkruimte 2nd layer

Ideale kantoorruimte

Een garagebox kan perfect worden ingezet als kantoorruimte en is zeer betaalbaar. Daarmee is het uitermate geschikt voor een zelfstandige ondernemer die op zoek is naar een praktische werkplaats om vanuit te werken en klanten te ontvangen.

Met een garagebox als kantoor zorg je voor een goede scheiding tussen werk en privé, zodat je ook écht klaar bent met werken wanneer je thuiskomt. Een box in de vorm van een werkplaats op GaragePark is 24/7 beschikbaar, dus of je nu graag ‘s avonds werkt of overdag, jouw werkplek is altijd bereikbaar en in de buurt.

Huur jouw werkplek minimaal een jaar

Bij middenstandsbedrijfsruimte kun je wettelijk voor twee jaar huren of een termijn van 5+5 jaar aangaan. Bij GaragePark kun je al vanaf minimaal een jaar een werkplek huren die je niet hoeft te delen met anderen en dag en nacht beschikbaar is.

Wat anderen over GaragePark vertellen

Onze garageboxen worden voor verschillende doeleinden benut, van multifunctionele werkruimtes tot tijdelijke opslagruimtes. Onze zakelijke ondernemers en particuliere klanten vertellen je graag waarom zij zo tevreden zijn over GaragePark, waarom ze een opslagruimte hebben gehuurd of gekocht en voor welk doel ze de garageboxen gebruiken.

De voordelen van een werkplek huren

Bij GaragePark kun je een werkplek zowel huren als kopen. Voor de meeste ondernemers bij GaragePark heeft huren de voorkeur. Dat is natuurlijk niet zonder reden.

Een werkplek huren bij GaragePark betekent dat je meer flexibiliteit hebt. Wil je na een jaar toch iets anders? Dan kun je simpelweg de huur opzeggen. Ga je verhuizen en wil je een werkplaats huren bij een van onze andere vestigingen bij jou in de buurt, of wil je uitbreiden naar een grotere box? Dan verkas je jouw werkruimte eenvoudig naar een GaragePark die dichter bij je nieuwe woning te vinden is.

Onze garageboxen zijn veelzijdig inzetbaar

Onze klanten gebruiken onze garageboxen voor veel verschillende doeleinden. Van het stallen van hun auto of caravan, tot aan een volledige werkplaats of werkruimte van waaruit zij hun bedrijf volledig opereren.

Wij bieden plaats voor webshopeigenaren, werkplaatsen voor ondernemers die hun productie vanuit onze garageboxen draaien, kantoorruimtes waar klanten worden ontvangen, en opslagruimtes voor de voorraad van ondernemingen.

Al onze garageboxen komen met een officieel huisnummer en postadres. Daarmee zijn onze parken voor veel ondernemers ideaal.

Werkplaats of werkruimte

Onze garageboxen worden vaak ingezet als multifunctionele werkruimtes. Voor ondernemers is dit een ideale bedrijfsruimte, volledig met sanitaire voorzieningen op het park, veiligheid en een eigen postadres.

De ruimtes zijn perfect geschikt om er te werken en klussen, met alle voorzieningen die je maar kunt wensen, in vele verschillende formaten. De veiligheid, de beschikbaarheid en de toegankelijkheid maken onze parken de perfecte werkplek voor vele ondernemers.

Bekijk locaties

Sleutelruimte of autowerkplaats huren

Een goed overdekte ruimte is een must als je aan je auto of motor wil sleutelen. Zeker als je een restauratieproject of meerdere projecten wilt aanpakken, is een garagebox essentieel. Je beschermt je voertuigen en jezelf tegen weersinvloeden, waardoor je beter en comfortabeler kunt werken. Daarom is een garagebox een ideale sleutelruimte.

Ik zoek een stalling

Garage

Kleinschalige opslagruimte wordt steeds minder vaak opgenomen in het bestemmingsplan van woningen.  Maar een GaragePark is altijd dichtbij, 24/7 beschikbaar en in allerlei verschillende formaten te krijgen. Daarom wint de garagebox op onze parken ook steeds meer aan populariteit om ingezet te worden als opslagruimte of garage.  Van gereedschap en materialen, tot meubels en andere waardevolle spullen.

Ik zoek opslagruimte