Jouw eigen caravanstalling

Ga jij jouw caravan voorlopig niet gebruiken? Stal jouw caravan veilig en droog in een garagebox bij GaragePark

Jouw caravan, die laat je toch niet het hele jaar op je oprit staan? Je hebt er een groot deel van het jaar gebruik van kunnen maken en er een hoop mooie herinneringen mee op kunnen doen, maar nu is het tijd om de caravan veilig te stallen. Zo voorkom je dat weersinvloeden effect hebben op het exterieur van je caravan. Stal jouw caravan veilig en overdekt, dan is deze in het volgende seizoen weer in prima staat voor nieuwe avonturen.

Bij GaragePark kun je door heel Nederland terecht voor het stallen van je caravan; wel zo fijn. Zo staat jouw caravan veilig en droog wanneer je deze niet gebruikt, maar toch altijd in de buurt.

De voordelen van caravanstalling bij GaragePark

  • De garageparken zijn zeer goed beveiligd
  • De boxen hebben sterke betonnen constructies en stevige garagedeuren
  • Iedere ruimte heeft een eigen inbraak- en brandalarm
  • Er is 24/7 camerabewaking op het park
  • Je kan altijd bij je motor met jouw persoonlijke keytag
  • Er is keus uit verschillende types en formaten, ook handig als je wilt sleutelen aan je motor
  • Er is elektriciteit in iedere box

Caravanstalling in de regio (locaties)

Stal jouw caravan eenvoudig bij jou in de buurt als je jouw caravan niet het hele jaar gebruikt. Zo staat ‘ie niet in de weg, maar op een droge en veilige plek.  Met GaragePark heb je altijd een caravanstalling in de buurt. De parken zijn 24/7 beveiligd, maar jij kunt er te allen tijde bij met jouw persoonlijke keychain.

Voor caravanstalling kun je onder andere terecht in Amersfoort, Bergen op Zoom, Blaricum, Breda, Den Haag, Dronten, Groningen, Rotterdam, Zaltbommel en Zeewolde. Bekijk het volledige overzicht van locaties voor caravanstalling hier.

Voordelen van caravanstalling GaragePark

Waarschijnlijk is jouw caravan je ontzettend dierbaar en wil je deze in uitmuntende staat houden. Er zitten voor de echte kampeerliefhebber dan ook vele voordelen aan het stallen van je caravan in een van de garageboxen van GaragePark.

Jouw caravanstalling is 24/7 bereikbaar

Natuurlijk wil je zeven dagen per week bij jouw spullen kunnen, dus ook bij je caravan. De parken van GaragePark sluiten nooit; je kunt dus te allen tijde naar je caravan, zelfs als je besluit midden in de nacht je caravan op te halen om naar je vakantiebestemming te vertrekken. Met jouw persoonlijke keychain open je de poort en jouw eigen garagebox. Deze schakelt het alarm uit en zorgt ervoor dat jij bij je caravan kunt.

Een overdekte caravanstalling

Het is natuurlijk mogelijk om jouw caravan buiten te laten staan, maar het is niet verstandig. Een overdekte caravanstalling zorgt ervoor dat het weer geen invloed kan uitoefenen op het exterieur van je caravan.

Wees daarom verstandig en overweeg om jouw caravan tegen weersinvloeden te beschermen. Zo voorkom je met een overdekte caravanstalling bij GaragePark tevens hoge onderhoudskosten.

Elektriciteit en toilet beschikbaar

De parken van GaragePark bieden enorm veel mogelijkheden en voorzieningen. Op ieder park vind je een sanitaire ruimte met toilet. Daarnaast is er stromend water aanwezig. Ook is er elektriciteit in uw box aanwezig en beschikt iedere garagebox over een eigen postadres. Wist je dat er daarnaast een parkbeheerder aanwezig is die het dagelijkse onderhoud verzorgd én een oogje in het zeil houdt?

Open dagen Alle locaties

Een veilige caravanstalling in de buurt

Het is een vrij spannend idee om één van je meest waardevolle bezittingen elders te stallen. Je hoort regelmatig over inbraken en diefstal bij opslagruimtes, mede door de slechte beveiliging van deze opslagruimtes. Zo is het op sommige plekken bijvoorbeeld mogelijk om uit het zicht te blijven van de beveiligingscamera’s. Bij GaragePark kan dat niet. Bij GaragePark staat jouw caravan droog én veilig.

Als je kiest voor GaragePark, dan kies je voor veiligheid en zekerheid. Er is altijd een GaragePark bij jou in de buurt waar jouw caravan veilig gestald kan worden in de periodes waarin ‘ie niet gebruikt wordt.

De vestigingen van GaragePark zijn niet openbaar toegankelijk; toegang is alleen mogelijk door middel van een elektronische keytag. Bijna iedere vestiging van GaragePark is daarnaast voorzien van een hoog hekwerk. Bovendien is dat hekwerk ook nog eens voorzien van stroomschokbeveiliging.

De parken van GaragePark zijn volledig verlicht volgens een professioneel lichtplan, gecombineerd met volledig cameratoezicht. Er is geen locatie op het park waar kwaadwillende mensen ongestoord hun gang kunnen gaan.

Jouw caravanstalling

Iedere garagebox van GaragePark beschikt over een brand- én inbraakalarmsysteem*. Via de meldkamer kijken wij 24 uur per dag met je mee. De beveiliging is individueel per box, dergelijke systemen zijn zeer uniek voor de branche. De beveiliging is BORG-2 gecertificeerd en voldoet daarmee aan de strengste eisen.

* Enkel GaragePark Zeewolde beschikt NIET over een brand- en inbraakalarm per garagebox.

Caravanstalling tips GaragePark

Voordat je jouw caravan weer veilig en warm in de stalling plaatst, is het essentieel dat je deze een goede schoonmaakbeurt geeft, om te voorkomen dat het vuil je het exterieur intrekt of de caravan enorm lastig los te krijgen is.

Accu / batterijen in de caravan

Als je een accu hebt, dan is het verstandig om deze in de winter te verwijderen. Wel is het aan te raden om de accu onder spanning te laten. Op deze manier kun je de capaciteit in optimale staat houden.

De bandenspanning controleren

Zorg ervoor dat je banden de juiste spanning hebben voordat je jouw caravan in de stalling plaatst. Hiermee voorkom je dat je banden inzakken, waardoor de banden kunnen beschadigen en vervormen.

Verwijder gasflessen

Verwijder alle gasflessen uit de caravan en berg deze thuis op, of in een andere ruimte van de caravanstalling indien mogelijk.

Voorkom luchtjes en schimmel

Voorkom nare luchtjes en schimmel door je caravan goed schoon te maken en alle etensresten te verwijderen. Zo voorkom je niet alleen dat je caravan raar gaat ruiken, maar hou je ook ongedierte buiten de deur.