Garagebox als bedrijfsruimte - Rijschool - GaragePark

GaragePark, de ideale bedrijfsruimte

Op zoek naar de ideale bedrijfsruimte voor je onderneming? GaragePark biedt de oplossing. In onze garageboxen stal je niet alleen gemakkelijk en veilig jouw spullen, maar je tovert ze ook zo om in een handige bedrijfsruimte.

De voordelen van een bedrijfsruimte bij GaragePark

  • De garageparken zijn zeer goed beveiligd
  • Er zijn sanitaire voorzieningen op het park
  • Iedere ruimte heeft een eigen inbraak- en brandalarm
  • Er is 24/7 camerabewaking op het park
  • Je kan altijd bij je box met jouw persoonlijke keytag
  • Er is keuze uit verschillende types en formaten
  • Er is elektriciteit in iedere box
  • Elke box heeft zijn eigen postbus, ideaal voor al jouw zakelijke post
Garagebox als bedrijfsruimte - Rijschool - GaragePark
Bedrijfsruimte - Garagebox - GaragePark
Garagebox - Autorijschool123 - GaragePark
Garagebox - Autorijschool123 - GaragePark(5)

Hoe wordt mijn bedrijfsruimte beveiligd?

Je bedrijfsruimte wordt zeer goed beveiligd bij GaragePark. De boxen bestaan uit sterke betonnen constructies en stevige garagedeuren. Iedere box is voorzien van zijn eigen inbraak- en brandalarm. Daarnaast is er 24-uurs camerabewaking dat is aangesloten op een meldkamer. Om het park zelf staat een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging. Een uitgekiend lichtplan en de persoonlijke keytags dragen ook bij aan de veiligheid. De beveiliging van onze GarageParken zijn BORG-2 gecertificeerd. 

Netwerken vanuit uw garagebox

Niet alleen zijn de garageboxen ideaal als bedrijfsruimte. De garageparken zijn ook nog eens geschikt als netwerklocatie. Doordat er allerlei verschillende ondernemers en ZZP’ers vanuit de ruimtes werken is er een sterk sociaal aspect. Veel huurders drinken regelmatig even een kopje koffie met elkaar en er hangt vaak een gezellige sfeer. Wie weet zoekt je buurman iets wat jij kan bieden en vice versa!

Welke voorzieningen zijn er bij GaragePark?

GaragePark biedt praktische faciliteiten beheert door een parkbeheerder. Er zijn gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen met stromend water.

Daarnaast heeft elke garagebox elektriciteit en een eigen meter, waardoor je alleen betaalt voor jouw eigen verbruik. Dit wordt jaarlijks opgenomen. We hebben zelfs zonnepanelen, waardoor je bij gemiddeld verbruik zelfs helemaal geen elektrakosten hebt. Sommige ruimtes hebben een mogelijkheid tot klimaatregeling. Dit is erg handig wanneer je met producten werkt die gevoelig zijn voor vocht.

Het uitgekiende lichtplan draagt bij aan de veiligheid en zorgt ervoor dat jij nooit in het donker jouw bedrijfsruimte hoeft te bezoeken. De persoonlijke keytag zorgt ervoor dat je box 24/7 bereikbaar is.

Alle parken zijn overigens eenvoudig te bereiken en gevestigd door heel Nederland.  Je vindt dus altijd een GaragePark bij jou in de buurt.