Garageboxen als opslagruimte en stalling GaragePark Noordwijk
Kies het gewenste formaat
  • Laden...
of Bekijk boxen
Kan ik je helpen? Anouk Pons (adviseur)

Bel 085-2083162 of vraag meer informatie op.

Over GaragePark Noordwijk

Ben je op zoek naar een veilige en 24/7 toegankelijke opslagruimte om jouw goederen of gereedschap in op te slaan? Heb je geen geschikte plek om te klussen of om een voertuig of andere spullen neer te zetten? Huur dan een premium garagebox in Noordwijk. Op ons park hebben wij diverse formaten garageboxen beschikbaar. Alle boxen zijn met de auto bereikbaar.

Noordwijk

Goed om te weten

  • Park is in aanbouw: oplevering december 2024
  • Huur al vanaf €269 per maand een box!
  • Alle boxen zijn met de auto bereikbaar

Uitstekend bereikbaar

Het park is gelegen op bedrijventerrein Gravendijck aan de Jonckerweg, op een steenworpafstand van de N206 richting Katwijk en Noordwijkerhout met aansluiting op de A44 / A4 richting Amsterdam / Schiphol en Den Haag.

Multifunctioneel in gebruik

Onze garageboxen zijn ideaal te gebruiken als opslagruimte, handige werkplaats en als stalling van een voertuig of aanhanger.

Formaten van 18m2 t/m 24m2

Op dit park zijn diverse formaten boxen beschikbaar. De boxen zijn gelegen op de begane grond en op de etage. De boxen op de etage zijn middels een rijbaan te bereiken met de auto.

Meer GarageParken in de buurt

Naast GaragePark Noordwijk is er ook een GaragePark in Den Haag, maar ook GaragePark Haarlem ligt in de buurt.

Impressie GaragePark

Welke box past bij mij?

Keuzehulp

De ideale opslag- en werkruimte

Gereedschap, materialen of voorraden opslaan, werken, ondernemen of klussen, alles is mogelijk in een garagebox van GaragePark. Veiligheid, bereikbaarheid, uitgebreide faciliteiten en een uitstekende service, allemaal redenen om een premium garagebox te huren op één van onze vestigingen. Benieuwd of een garagebox past bij jouw ambities? Kom gerust eens langs!

Zeer goede beveiliging

BORG-2 gecertificeerde beveiliging met o.a. een uniek inbraak- en brandalarm per box.

24/7 toegang

Met een elektronische keytag heb je 24/7 toegang tot het park en jouw garagebox.

Veel extra faciliteiten

De parken beschikken over een algemene sanitaire voorziening en een eigen postadres.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Als opslag- en stalling
Als ideale opslagruimte
Als veilige opslag voor dure gereedschappen

Veelgestelde vragen

Wij hanteren een minimale huurtermijn van één jaar. Op enkele parken (Hulst, Hengelo, Almelo, Breda Aardenhoek en Nijmegen Nieuw-West) is de minimale huurtermijn zes maanden. Na deze periode wordt de huurovereenkomst voortgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, met een opzegtermijn van drie maanden en 1 maand opzegtermijn bij een contract van zes maanden.

Naast de huurprijs betaalt u maandelijks servicekosten. Dit bedrag verschilt per park. De servicekosten betaalt u onder andere voor het schoonhouden van het park, maar ook voor de aansluiting van het alarmsysteem op de meldkamer. De servicekosten liggen gemiddeld rond de €20,00 per maand.

Ja, als gebruiker van een box op een van de GarageParken kunt u 24 uur per dag het park op middels de keytag. Het park is niet toegankelijk voor derden.

Ja, elk park heeft een gemeenschappelijke sanitaire ruimte met hierin ook een wateraansluiting.

Ja, elk park heeft een uitgekiend lichtplan, waardoor er geen donkere hoekjes op het park zijn en de camera’s alles kunnen overzien. Het is niet mogelijk ongezien het terrein op te komen.

De lengte en breedte varieert per type box. De grootste box heeft een lengte van 8 meter en een breedte van 3 meter. De kleinste box heeft een lengte van 6 meter en een breedte van 3 meter. Let op; dit zijn wel de buitenmaten van de box.

De garageboxen van GaragePark zijn uitermate geschikt als opslagruimte of kleine werkruimte voor lichte werkzaamheden. De boxen zijn zeer goed beveiligd, 24/7 toegankelijk en voorzien van stroom en verlichting.

De huur van een garagebox hangt af van het type garagebox dat je wilt huren. De prijs begint al bij €269 voor de 18m².

Bekijk alle veelgestelde vragen