Een GaragePark heeft alle voorzieningen die een klein-zakelijk huurder nodig heeft

Een GaragePark is een afgesloten terrein met toegangscontrole en terrein afscheiding met stroomschok-beveiliging.  Elk park heeft een uitgekiend lichtplan en 24-uurs camerabewaking. De Vereniging van Eigenaren (VvE) heeft een parkbeheerder in dienst, die frequent op het park aanwezig is. De brandmeldinstallatie heeft doormelding naar de meldkamer en de brandblusmiddelen zijn volgens de eisen van de brandweer. Op elk park is een een sanitaire ruimte met toilet, uitstort-gootsteen en wastafel. Er is een centrale meterkast met aansluiting en bemetering van de units. En een goederenlift (indien er een verdieping is op het park).

De units op de GarageParken hebben elk een eigen huisnummer en zijn geregistreerd in het BAG-register van de gemeente. De brievenbussen op elk park maken het voor ondernemers mogelijk zakelijke post te scheiden van privé post. In de meeste gemeenten is het zelfs mogelijk je bedrijf in te schrijven op het GaragePark. Daarnaast ontmoeten ondernemers elkaar op de GarageParken en ontstaan er nieuwe samenwerkingen.

Elke unit is voorzien van een individueel brand- en inbraakalarm met doormelding naar de meldkamer, een magneetcontact aan de sectionaal deur, een bewegingsmelder, een hittemelder en een gedeelde flitser/sirene aan de buitenzijde. De alarminstallatie wordt bij aankomst op het park uitgeschakeld via de elektronische sleutelbediening van de schuifpoort en wordt bij het verlaten van het park weer ingeschakeld. Elk box beschikt over een een 16A aansluiting, een kWh tussenmeter in de centrale technische ruimte,  4 wandcontactdozen, een lichtschakelaar en led verlichting.

Optioneel zijn onder meer; vloercoating, een extra stroomgroep,  krachtstroom, een laadmogelijkheid voor een elektrisch voertuig, een elektrische deuropener en klimaatbeheersing (koelen en verwarmen middels een lucht/warmtepomp).

Meer informatie over huren