Een garagebox die 24/7 toegankelijk is en bovendien zeer goed beveiligd!

Gereedschap, materialen of voorraden opslaan, werken, ondernemen of klussen, alles is mogelijk in een garagebox van GaragePark. Veiligheid, bereikbaarheid, uitgebreide faciliteiten en een uitstekende service, allemaal redenen om opslagruimte te huren op één van onze vestigingen. Met meer dan 53 vestigingen door heel Nederland is er altijd wel een GaragePark bij jou in de buurt! Benieuwd of een garagebox past bij jouw ambities? Onze adviseurs helpen je graag verder.

Zeer goed beveiligd

Al onze parken zijn zeer goed beveiligd (Borg-2) door middel van een hekwerk met stroomschokbeveiliging, 24/7 cameratoezicht (aangesloten op een meldkamer), een uitgekiend lichtplan en een eigen inbraak- en brandalarm op elke box. De parken zijn alleen toegankelijk met een persoonlijke elektronische keytag. Bij GaragePark kun je jouw bezittingen dus met een gerust hart achterlaten.

Multifunctionele garageboxen voor zowel opslagruimte als werkruimte

Bij spullen opslaan in een garagebox kan iedereen zich wel wat voorstellen. Maar werken vanuit een garagebox? Hoe zit dat precies? Vele ondernemers hebben bij GaragePark hun werkruimte gevonden. Je kunt een opslagruimte huren om je dure gereedschap of je voorraad veilig op te slaan, maar een box ingericht als werkruimte komt ook erg vaak voor. Elke box is voorzien van stroom en verlichting. Zo zien we vaak garageboxen compleet ingericht met werkbanken en lichte machines. Van timmermannen, reparateurs tot meubelmakers, we hebben al vele vakmannen aan het werk gezien in onze garageboxen. Naast de mogelijkheden die de garagebox zelf biedt is er voldoende ruimte voor de box zelf, sanitaire voorzieningen zijn aanwezig op de parken en elke gebruiker krijgt een eigen postbus naast de hoofdingang.