Een garagebox als slimme investering

Het kopen van een garagebox bij GaragePark is een goede en slimme investering, zowel voor eigen gebruik en als belegging. Met meer dan 53 parken, meer dan 4000 garageboxen en ruim 15 jaar ervaring zijn wij marktleider op het gebied van verkopen en verhuren van garageboxen. Onze garageboxen zijn onroerende zaken op eigen naam, hebben interessante fiscale voordelen, zijn extreem veilig en multifunctioneel te gebruiken als opslag- of werkruimte.

Multifunctioneel te gebruiken als opslag- en werkruimte

Naast de extreem goede beveiliging zijn onze garageboxen ook multifunctioneel te gebruiken als opslag- en werkruimte. Vele bedrijven hebben bij Garagepark hun ideale ruimte gevonden. Van loodgieters tot stukadoors, van webshops tot ateliers en van timmerbedrijven tot cateraars. Er is stroom en verlichting in de box aanwezig, voldoende ruimte voor de box zelf, sanitaire voorzieningen zijn aanwezig op de parken en elke gebruiker krijgt een eigen brievenbus. Deze voordelen zijn niet alleen fijn als je de garagebox zelf gebruikt, maar dit biedt ook voordelen voor de verhuurbaarheid.

Uitzicht op positieve waardeontwikkeling

Mede door de blijvende en toenemende vraag naar kleinschalige opslag- en bedrijfsruimte nemen de huurprijzen jaarlijks toe (inflatie). Wanneer je een box koopt weet je waar je aan toe bent qua lasten en heb je bovendien uitzicht op een positieve waardeontwikkeling. De boxen zijn tevens vrij verhandelbaar, dus mocht je de box later willen verkopen, dan is dat door de kwaliteit en aard van de box relatief makkelijk te realiseren. Een andere optie is om bij een verhuizing naar een andere ruimte (een grote box of elders) de box als belegging aan te houden en deze te verhuren. Uiteraard kan GaragePark je daarbij helpen.

Slimme investering

De garageboxen van GaragePark zijn onroerende zaken (appartementsrechten), waarvan het eigendom als volwaardig registergoed is vastgelegd in het kadaster. De box kan dus op naam worden gezet van je onderneming, je kunt genieten van investeringsaftrek (28%) en je kunt op de box afschrijven. De garageboxen en uitrusting zijn duurzaam, onderhoudsarm, van een kwalitatief hoog niveau en uiteraard in diverse formaten beschikbaar. De box zelf is van gewapend beton, gefabriceerd in Duitsland, uitgerust met onder andere een Honeywell alarm, Hörmann garagedeur en er is stroom en verlichting aanwezig (aangedreven door zonnepanelen). De constructie is brandwerend met 10 jaar garantie.

Park en de boxen zijn goed beveiligd (BORG-2)

Over de veiligheid hoef je je bij GaragePark geen zorgen te maken. Onze parken zijn voorzien van een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging en er is 24/7 cameratoezicht (aangesloten op een meldkamer). Zodra het donker is wordt het park verlicht en naast de sociale controle op het park heeft elk Garagepark ook een eigen parkbeheerder die naast het dagelijks onderhoud ook een oogje in het zeil houdt. Elke garagebox heeft ook een eigen inbraak- en brandalarm. Kortom, je spullen staan extreem veilig. Onze beveiliging is BORG-2 gecertificeerd, waardoor je aan een verzekeraar kunt aantonen dat je spullen veilig zijn opgeborgen.