Garageboxen als opslag- en werkruimte GaragePark Sittard

Huur al vanaf €159 per maand een box!

Nu direct beschikbaar
  • Laden...
of Bekijk boxen
Kan ik je helpen? Anouk Pons (adviseur)

Bel 085-2083162 of maak een afspraak.

Garagebox huren in Sittard

Ben je op zoek naar een veilige en 24/7 toegankelijke opslagruimte om jouw goederen of gereedschap in op te slaan? Heb je geen geschikte plek om te klussen of om een voertuig of andere spullen neer te zetten? Huur dan een premium garagebox in Sittard. Op ons park hebben wij diverse formaten garageboxen beschikbaar.

Open dag 21 juni 2024
Aanmelden

Sittard

Goed om te weten

  • Op vrijdag 21 juni opent het park de deuren! Kom langs tussen 11:00 en 15:00!
  • Huur al vanaf €159 per maand een box!

Uitstekend bereikbaar

De locatie ligt ten westen van het centrum en in de buurt van de N276 en N294 in de richting van de A2. Het centrum is binnen enkele autominuten te bereiken.

Multifunctioneel in gebruik

Onze garageboxen zijn ideaal te gebruiken als opslagruimte, handige werkplaats en als stalling van een voertuig of aanhanger.

Formaten van 21m2 en 27m2

Op dit park zijn drie formaten boxen beschikbaar op de begane grond. De 21m2 boxen zijn er in twee verschillende hoogtes.

Impressie GaragePark

De ideale opslag- en werkruimte

Gereedschap, materialen of voorraden opslaan, werken, ondernemen of klussen, alles is mogelijk in een garagebox van GaragePark. Veiligheid, bereikbaarheid, uitgebreide faciliteiten en een uitstekende service, allemaal redenen om een premium garagebox te huren op één van onze vestigingen. Benieuwd of een garagebox past bij jouw ambities? Kom gerust eens langs!

Zeer goede beveiliging

BORG-2 gecertificeerde beveiliging met o.a. een uniek inbraak- en brandalarm per box.

24/7 toegang

Met een elektronische keytag heb je 24/7 toegang tot het park en jouw garagebox.

Veel extra faciliteiten

De parken beschikken over een sanitaire voorziening, postbussen en een eigen postadres.

Download gratis onze brochure

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

GaragePark Magazine

De mogelijkheden zijn eindeloos

Voor het stallen van aanhangers en voertuigen
Als opslag- en werkruimte
Als opslag voor bedrijfsvoorraad

Veelgestelde vragen

Wij hanteren een minimale huurtermijn van één jaar. Op enkele parken (Hulst, Hengelo, Almelo, Breda Aardenhoek en Nijmegen Nieuw-West) is de minimale huurtermijn zes maanden. Na deze periode wordt de huurovereenkomst voortgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, met een opzegtermijn van drie maanden en 1 maand opzegtermijn bij een contract van zes maanden.

Ja, als u wilt huren bij GaragePark, dient u een waarborgsom te betalen. De hoogte van de borg is standaard 2x de huurprijs (met een minimum van €500). Wanneer u de box wederom in nette staat oplevert wordt de waarborgsom binnen vier weken door uw verhuurder / verhuurbeheerder teruggestort op uw rekening.

Onze garageboxen zijn bedrijfsruimtes. Dat betekent dat ze gebruikt kunnen worden als:

  • Werkruimte
  • Opslag
  • Stalling

Je kunt dus grotendeels zelf bepalen wat je in jouw garagebox doet. Wel zijn sommige handelingen expliciet uitgesloten vanwege veiligheid en/of overlast. Lees daarom van tevoren het huishoudelijk reglement.

Natuurlijk dien je je altijd aan de wet te houden.

Lees meer

Ja, er geldt een opzegtermijn van drie maanden bij een contract van één jaar. Bij een contract van zes of drie maanden geldt er een opzegtermijn van één maand.

Naast de huurprijs betaalt u maandelijks servicekosten. Dit bedrag verschilt per park. De servicekosten betaalt u onder andere voor het schoonhouden van het park, maar ook voor de aansluiting van het alarmsysteem op de meldkamer. De servicekosten liggen gemiddeld rond de €20,00 per maand.

De lengte en breedte varieert per type box. De grootste box heeft een lengte van 9 meter en een breedte van 3 meter. De kleinste box heeft een lengte van 7 meter en een breedte van 3 meter. Let op; dit zijn wel de buitenmaten van de box.

De huur van een garagebox hangt af van het type garagebox dat je wilt huren. De prijs begint al bij €159 voor de 27m².

De garageboxen van GaragePark zijn uitermate geschikt als opslagruimte of kleine werkruimte voor lichte werkzaamheden. De boxen zijn zeer goed beveiligd, 24/7 toegankelijk en voorzien van stroom en verlichting.

Bekijk alle veelgestelde vragen