Garageboxen van GaragePark: het veiligste alternatief voor self storage

Self storage units bieden opslagruimte voor jouw waardevolle spullen voor extreem lage prijzen. Die lage tarieven komen echter ook tegen een prijs. Veiligheid is voor deze aanbieders geen prioriteit. Inbraak, diefstal en zelfs brand komt bij self storage units geregeld voor en de dekkingsverschillen verschillen flink per aanbieder. Sommige spullen zijn niet te vervangen. Als je de zekerheid wilt hebben dat jouw spullen veilig staan, kies dan voor een garagebox van GaragePark. Onze parken en garageboxen zijn beter beveiligd dan elke andere opslagfaciliteit en bieden daarnaast veel meer extra's, zoals 24/7 toegankelijkheid, sanitaire voorzieningen, een eigen postbus en je kunt de box zelfs gebruiken als werkruimte.
  • Inbraak- en brandbeveiliging per garagebox
  • 24/7 live toezicht via de camera's
  • Alarmopvolging door justitie erkende meldkamer
  • Ook 's-avonds veilig en goed verlicht
Benieuwd naar een GaragePark dicht bij jou in de buurt? Klik op de button en voer je postcode in!
Zoek een locatie bij jou in de buurt!

Veiligheid is bij GaragePark geen bijzaak, maar topprioriteit

Veiligheid is bij de meeste self storage aanbieders een nagedachte; ze willen hun ruimtes zo goedkoop mogelijk aanbieden. Bij veel opslagfaciliteiten kun je gemakkelijk het terrein oplopen en met een slimme route uit het zicht van de beveiligingscamera’s blijven.

Eenmaal binnen zijn er vaak wel camera’s, maar geen live camerabewaking. Ze kunnen dus slechts achteraf voor je terugkijken hoe jouw spullen vervreemd zijn. Geen wonder dat deze self storage boxen vaak het doelwit zijn van inbrekers.

Kies je voor een garagebox van GaragePark, dan kies je voor veiligheid

Bij GaragePark ben je verzekerd van de beste beveiligingsmaatregelen. Om onbevoegden buiten de deur te houden, is iedere vestiging van GaragePark voorzien van een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging.

Toegang is alleen mogelijk via een elektronische schuifpoort die te openen is met een elektronische sleutel met encrypted tag (keytag).

Op ieder park bevinden zich beveiligingscamera’s. Deze worden 24 uur per dag live bekeken door beveiligers die getraind zijn om dreigingen te herkennen. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat het volledige park verlicht is dankzij een professioneel lichtplan.

Ook heeft iedere garagebox van GaragePark een brand- en inbraakalarmsysteem en een eigen aansluiting op onze meldkamer die 24 uur per dag meekijkt. Een individueel alarmsysteem per box kom je zelden tegen bij andere opslag aanbieders. De boxen zijn BORG-2 gecertificeerd, waarmee we voldoen aan de strengste eisen voor beveiligingsmaatregelen.

Self Storage
Garagebox in woonwijk
Bedrijfsruimte
Geschikt als werkruimte
24/7 toegang
Alarm per box
Afgesloten terrein
Omheind met stroomschokbeveiliging
Ruimte is een sterke constructie
Stroompunten in ruimte
Mogelijkheid kopen / beleggen ruimte
Postbus en postadres
Vestigingsadres
Sanitaire voorzieningen
Beveiliging BORG gecertificeerd
Inboedelverzekering nodig en/of verplicht
Brandveilig