Stalling voor al jouw voorraad

Op zoek naar de ideale stalling voor jouw camper, caravan, vouwwagen of boot? GaragePark biedt de oplossing. In onze garageboxen stal je gemakkelijk en veilig jouw voertuigen.

De voordelen van stallen bij Garagepark

  • De garageparken zijn zeer goed beveiligd
  • De boxen hebben sterke betonnen constructies en stevige garagedeuren
  • Iedere ruimte heeft een eigen inbraak- en brandalarm
  • Er is 24/7 camerabewaking op het park
  • Je kan altijd bij jouw voertuig met je persoonlijke keytag
  • Er is keuze uit verschillende types en formaten
  • Er is elektriciteit in iedere box

Hoe wordt jouw stalling beveiligd?

Je stalling wordt zeer goed beveiligd bij GaragePark. De boxen bestaan uit sterke betonnen constructies en stevige garagedeuren. Iedere box is voorzien van zijn eigen inbraak- en brandalarm. Daarnaast is er 24-uurs camerabewaking dat is aangesloten op een meldkamer. Om het park zelf staat een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging. Een uitgekiend lichtplan en de persoonlijke keytags dragen ook bij aan de veiligheid. De beveiliging van onze GarageParken zijn BORG-2 gecertificeerd.

Veelgestelde vragen

Nee, deze moet u zelf afsluiten. Doordat onze boxen voor zoveel verschillende doeleinden worden gebruikt, is het onmogelijk hiervoor een algemene inboedelverzekering af te sluiten. Doordat onze parken en boxen aan zeer strenge beveiligingseisen voldoen, zijn de kosten voor de inboedelverzekering gering.

Een beperkt aantal gemeentes heft een rioolheffing als belasting voor het gebruik van de riolering.

Ja, als u wilt huren bij GaragePark, dient u een waarborgsom te betalen. De hoogte van de borg is standaard €500,-. Wanneer u de box wederom in nette staat oplevert wordt de waarborgsom binnen vier weken teruggestort op uw rekening.

Wij hanteren een minimale huurtermijn van één jaar. Na dit jaar wordt de huurovereenkomst voortgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, met een opzegtermijn van drie maanden.

Ja, elke box op elk park heeft elektriciteit. Elke box heeft ook een eigen meter, waardoor u alleen betaalt voor wat u hebt verbruikt. Ook werken wij met zonnepanelen, waardoor u bij gemiddeld verbruik zelfs helemaal geen elektrakosten hebt.

Ja, elk park heeft een gemeenschappelijke sanitaire ruimte met hierin ook een wateraansluiting.

Ja, u koopt een appartementsrecht. U bent als eigenaar van een box op een van de parken ook mede-eigenaar van het park.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Stallings mogelijkheden