Stalling voor al jouw voorraad

Op zoek naar de ideale stalling voor jouw camper, caravan, vouwwagen of boot? GaragePark biedt de oplossing. In onze garageboxen stal je gemakkelijk en veilig jouw voertuigen.

Bent u op zoek naar ruimte voor uw voertuigen of spullen? Overweeg dan een garagebox bij GaragePark. Door de veelzijdige inzetbaarheid van onze garageboxen is het de ideale plek voor het stallen van onder andere campers, caravans, auto’s, motoren en vouwwagens.

Uw bezit staat veilig op onze parken die 24/7 beveiligd zijn en voorzien zijn van een hoog hekwerk, inclusief stroomschokbeveiliging. Alleen huurders en bezitters van een garagebox kunnen via hun persoonlijke keychain naar binnen.

Ontdek de mogelijkheden, de voordelen en de kosten voor een investering in een garagebox bij een GaragePark bij jou in de buurt.

De voordelen van stallen bij Garagepark

  • De garageparken zijn zeer goed beveiligd
  • De boxen hebben sterke betonnen constructies en stevige garagedeuren
  • Iedere ruimte heeft een eigen inbraak- en brandalarm
  • Er is 24/7 camerabewaking op het park
  • Je kan altijd bij jouw voertuig met je persoonlijke keytag
  • Er is keuze uit verschillende types en formaten
  • Er is elektriciteit in iedere box

Stalling mogelijkheden

Bij GaragePark vind je de veiligste garageboxen van Nederland. Bij ons heb je de mogelijkheid om zowel te huren, als te kopen. Onze garageboxen zijn veelzijdig inzetbaar, als bijvoorbeeld een opslagruimte, een werkruimte en uiteraard stalling voor al uw voertuigen. Met 43 locaties in Nederland is er altijd wel een GaragePark in jouw omgeving.

We nemen de verschillende opties met je door zodat je zelf kunt bepalen of een van onze opties geschikt is voor uw eisen voor stalling.

Op zoek naar een stalling voor jouw caravan, vouwwagen of camper?

Stalling voor je camper

Je camper is een van je meest waardevolle bezitten, maar gebruik je meestal slechts enkele maanden per jaar. Het vinden van een camperstalling die aan hoge veiligheidseisen voldoet is echter niet eenvoudig. GaragePark biedt garageboxen in vele verschillende formaten, voor iedere camper een formaat. Zo betaal je alleen voor de ruimte die je nodig hebt.

Lees meer over camperstalling

Stalling voor je caravan

Je caravan, daar doe je ieder jaar mooie herinneringen mee op. Dat doe je graag zo lang mogelijk. Daarom laat je jouw caravan niet het hele jaar op de oprit staan, maar stal je deze elders, veilig en overdekt, beschermd van weersinvloeden. Als je voor GaragePark kiest, is er altijd wel een caravanstalling dichtbij.

Lees meer over caravanstalling

Stalling voor je auto

Beschik je over een tweede auto of gebruik je jouw auto onregelmatig? Dan is het verstandig om je auto veilig en overdekt te stallen. GaragePark biedt jou die mogelijkheid. Zo voorkom je roest, lakschade en staat je auto op een park met omheining en stroomschokbeveiliging. Een veilige gedachte.

Lees meer over autostalling

Stalling voor je motor

Veel motorrijders gebruiken de motor alleen bij mooi weer. In dat geval is het fijn om de motor veilig te kunnen stallen op de momenten dat je hem niet gebruikt. Voorkom dat je motor last krijgt van roest of in het zicht staat voor potentiële dieven, zet hem veilig in een van onze garagebox en stal je motor overdekt.

Lees meer over motorstalling

Stalling voor je vouwwagen

De vouwwagen neemt enorm toe in populariteit en niet zonder reden. Hij biedt meer comfort dan een tent en is compacter dan een caravan. Daarnaast zijn de aanschafkosten en het onderhoud relatief laag. Gebruik je de vouwwagen niet enorm veel, dan is een onderhoudsbeurt per twee jaar meer dan voldoende. Stal je vouwwagen veilig in de winter in een van onze garageboxen.

Lees meer over vouwwagenstalling

Stalling voor je oldtimer of klassieke auto

Heb je een oldtimer of klassieke auto? Dan is het behoud van de staat van je auto een belangrijk onderdeel van het bezit. Als eigenaar zorg jij ervoor dat de klassieker de tand des tijds doorstaat en een stukje geschiedenis naar het heden brengt. Iets waar menig mens van kan genieten. Zorg ervoor dat jouw oldtimer of klassieker veilig staat als je deze niet gebruikt, overweeg GaragePark.

Lees meer over oldtimer stalling

Stalling kosten

Wellicht ben je geïnteresseerd in een garagebox bij jou in de buurt vraag je je waarschijnlijk af wat het kost om een garagebox te kopen of huren op een van onze parken. Die zijn afhankelijk van enkele verschillende factoren, we nemen ze hieronder met je door.

De kosten voor het huren van een stallling

GaragePark biedt garageboxen die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. We scoren hoog op alle belangrijke gebieden, zoals veiligheid, bereikbaarheid, faciliteiten en service. Daarnaast zijn we compleet transparant in onze prijzen. Per locatie kun je online direct de beschikbare garageboxen en de huurprijzen per maand zien.

Bekijk huur aanbod & Locaties

De kosten voor het kopen van een stalling

Een GaragePark kopen is een slimme investering. Niet alleen voor het rendement voor uw investering, maar ook voor het gebruiken van de garagebox. De boxen zijn namelijk ideaal te gebruiken als stalling voor uw voertuigen. Indien gewenst kunnen de deuren uitgerust worden met een elektrische motor, zodat u de deur open kunt maken zodra u aan komt rijden. Benieuwd naar de kosten voor een stalling bij GaragePark? Kies simpelweg de locatie naar keuze, het formaat van jouw garagebox en de prijs wordt direct getoond.

Bekijk koop aanbod & Locaties

Investering in een garagebox bij GaragePark

Naast het stallen van je voertuigen is een investering in een GaragePark ook een lucratieve mogelijkheid. Met uitzicht op een positieve waardeontwikkeling en inkomsten van verhuur, heb je bij GaragePark een zeer net rendement. Daarnaast kunnen ondernemers de boxen op naam zetten van de onderneming en daarmee profiteren van 28% investeringsaftrek. De boxen zijn vrij verhandelbaar en daarmee makkelijk te verkopen.

Meer informatie over investeren

Tips voor stalling

Ga je jouw voertuig bij GaragePark stallen? Dan is het verstandig om een aantal dingen te checken voordat je deze voorlopig in jouw garagebox zet. Op de individuele pagina’s vind je specifieke tips voor jouw voertuig, maar we zetten de belangrijkste tips hier even op een rij.

Bandenspanning

Het is aan te raden om je banden voor het stallen iets harder op te pompen (0,2 a 0,4 bar). Het lange stilstaan van je auto kan er voor zorgen dat je banden aan de onderkant plat worden en niet helemaal rond zijn. Dit zorgt voor onveilige situaties als je weer gaat rijden.

Elektriciteit (accu’s)

Het is voor je accu aan te raden om deze aan een druppellader te hangen. Dit zorgt ervoor dat je accu vele malen langer mee gaat. In onze garageboxen is elektriciteit aanwezig, dus je bent al voorzien van de mogelijkheid.

Gasflessen en brandstoftanks

Dit gaat op voor campers en caravans. Gasflessen en brandstoftanks plaats je niet in de stalling, maar verwijder je. Deze bewaar je thuis op een goed geventileerde en koele plaats. Dit kan eventueel uw tuin of balkon zijn. De zon mag niet direct in contact komen met de gasflessen.

Veelgestelde vragen

Nee, deze moet u zelf afsluiten. Doordat onze boxen voor zoveel verschillende doeleinden worden gebruikt, is het onmogelijk hiervoor een algemene inboedelverzekering af te sluiten. Doordat onze parken en boxen aan zeer strenge beveiligingseisen voldoen, zijn de kosten voor de inboedelverzekering gering.

Een beperkt aantal gemeentes heft een rioolheffing als belasting voor het gebruik van de riolering.

Ja, als u wilt huren bij GaragePark, dient u een waarborgsom te betalen. De hoogte van de borg is standaard 2x de huurprijs (met een minimum van €500). Wanneer u de box wederom in nette staat oplevert wordt de waarborgsom binnen vier weken door uw verhuurder / verhuurbeheerder teruggestort op uw rekening.

Wij hanteren een minimale huurtermijn van één jaar. Op enkele parken (Hulst, Hengelo, Almelo, Breda Aardenhoek en Nijmegen Nieuw-West) is de minimale huurtermijn zes maanden. Na deze periode wordt de huurovereenkomst voortgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, met een opzegtermijn van drie maanden en 1 maand opzegtermijn bij een contract van zes maanden.

Ja, elke box op elk park heeft elektriciteit. Elke box heeft ook een eigen meter, waardoor u alleen betaalt voor wat u hebt verbruikt. Ook werken wij met zonnepanelen, waardoor u bij gemiddeld verbruik zelfs helemaal geen elektrakosten hebt.

Ja, elk park heeft een gemeenschappelijke sanitaire ruimte met hierin ook een wateraansluiting.

Ja, u koopt een appartementsrecht. U bent als eigenaar van een box op een van de parken ook mede-eigenaar van het park.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Stallings mogelijkheden