Groningen 2 vooraanzicht

Vouwwagenstalling door heel Nederland

Een vouwwagen, die stal je eenvoudig en veilig bij GaragePark! 24/7 toegang, volledig uitgekiend lichtplan, persoonlijke keychain.

Vouwwagenstalling door heel Nederland

De vouwwagen is momenteel populairder dan ooit te voren. Voor een grote groep kampeerders is de vouwwagen ideaal, het biedt meer comfort dan een tent en zorgt voor een compactere bepakking dan een caravan. Hierdoor ben je wendbaarder dan een caravan, rijd je comfortabeler én heb je beter zicht naar achteren.

Daarnaast zitten er nog vele andere voordelen aan een vouwwagen, zoals de aanschafkosten die relatief laag zijn. Daarnaast is ook het onderhoud vrij minimaal, eens paar jaar moet er een onderhoudsbeurt of controle plaatsvinden bij intensief gebruik. Gebruik je de vouwwagen vrij weinig, dan is eens in de twee jaar voldoende.

De vouwwagen is makkelijk op te zetten en in te pakken, geen gedoe met stokken en oneindig veel onderdelen. maar je ligt wel op een comfortabel bed. En toch blijf je dat echte kampeergevoel behouden!

Bij GaragePark begrijpen we dat je graag zuinig met je vouwwagen omgaat. Onze garageboxen zijn uitstekend geschikt voor het stallen van je vouwwagen en al je andere kampeerspullen.

Vouwwagenstalling in de regio (locaties)

Er is altijd een vouwwagenstalling op een locatie bij jou in de regio waar je 24/7 terecht kunt voor het stallen van jouw vouwwagen. Geniet van de wetenschap dat jouw vouwwagen op een droge plek staat, waar je te allen tijde bij kunt.

Voor het stallen van je vouwwagen kun je onder andere terecht in Amersfoort, Bergen op Zoom, Blaricum, Breda, Den Haag, Dronten, Rotterdam, Zaltbommel en Zeewolde. Uiteraard zijn er nog meer locaties waar je terecht kunt. Bekijk hier het volledige overzicht met locaties.

Voordelen van het stallen van je vouwwagen bij GaragePark

Sommige vouwwagens komen de winter niet door zonder schade. Ben jij iemand die voorzichtig met zijn spullen omgaat? Dan is het stallen van jouw vouwwagen in één van de garageboxen van GaragePark een uitstekend idee.

Jouw vouwwagen is 24/7 bereikbaar

Stal je jouw vouwwagen bij GaragePark? Dan is het niet nodig om een breng- en ophaalmoment te plannen in tegenstelling tot vele andere stallingen. Of je nou om vier 4 uur ‘s nachts of om vier uur ‘s middags bij je spullen wilt; dat maakt bij GaragePark niet uit.

Iedere klant met een garagebox van GaragePark krijgt een persoonlijke keychain. Hiermee wordt de poort van het park geopend en het veiligheidssysteem uitgeschakeld. Zo kun jij altijd bij je garagebox.

Een overdekte stalling voor je vouwwagen

Je vouwwagen overdekt stallen? Dat is een uitstekend idee. Zo zorg je ervoor dat jouw vouwwagen in goede staat de winter in gaat – en er ook weer netjes uitkomt op het moment dat jij zelf besluit er weer gebruik van te maken. Zo bescherm je jezelf tegen onkosten en weet je zeker dat jouw vouwwagen achter slot en grendel staat.

Elektriciteit, toilet en vele andere voorzieningen beschikbaar bij GaragePark

Bij GaragePark hoef je je niet af te vragen of de juiste voorzieningen wel aanwezig zijn. Alle parken zijn voorzien van een sanitaire ruimte en een toilet. Ook is er stromend water aanwezig op de parken. In uw box heeft u gewoon elektriciteit. Nog beter; uw garagebox beschikt zelfs over een eigen postadres.

Het dagelijkse onderhoud wordt verzorgd door de lokale parkbeheerder, die daarnaast ook nog eens een oogje in het zeil houdt.

Locaties

Jouw veilige vouwwagenstalling beschikt over een eigen brand- en inbraakalarmsysteem*

GaragePark ziet de veiligheid van uw spullen niet als een secundair voordeel, maar als hetgeen wat ons onderscheidt van andere aanbieders van opslagruimte. Iedere garagebox is dan ook individueel per garagebox beveiligd en uitgerust met een brand- en inbraakalarmsysteem.

Via de meldkamer wordt er dag en nacht met u meegekeken. Met de BORG-2 certificering voldoet GaragePark aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid.

* Enkel GaragePark Zeewolde beschikt niet over een brand- en inbraakalarm per garagebox.

Jouw vouwwagenstalling is 24/7 bereikbaar

  • De garageparken zijn zeer goed beveiligd
  • De boxen hebben sterke betonnen constructies en stevige garagedeuren
  • Iedere ruimte heeft een eigen inbraak- en brandalarm
  • Er is 24/7 camerabewaking op het park
  • Je kan altijd bij je vouwwagen met jouw persoonlijke keytag
  • Er is keus uit verschillende types en formaten, ook handig als je wilt sleutelen aan je vouwwagen
  • Er is elektriciteit in iedere box
GaragePark Den Haag - keytag

Jouw vouwwagenstalling: kopen of huren?

Bij GaragePark zijn er vele mogelijkheden: zowel huren als kopen is mogelijk. Maar omdat je de opslagruimte zelf volop zal gebruiken, richten we ons in dit artikel op kopen en huren.

Maak een afgewogen keuze en bepaal welke optie het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

De voordelen van het kopen van een vouwwagenstalling

Vanzelfsprekend biedt het kopen van een vouwwagenstalling bij GaragePark meerdere voordelen. Schaf je een garagebox aan, dan is dit een onroerende zaak op je eigen naam. Hiermee maak je ook aanspraak op de fiscale voordelen. Dit maakt het kopen van een vouwwagen stalling uit financiële overwegingen erg interessant.

De vraag naar kleinschalige opslag- en bedrijfsruimtes neemt gestaag toe, met als onvermijdelijk gevolg dat de huurprijzen blijvend zullen stijgen. Als koper van een vouwwagen stalling of garagebox profiteer je van de toegenomen waardeontwikkeling door de stijging van de vraag.

Garageboxen van GaragePark zijn vrij verhandelbaar, dus als u besluit om uw garagebox na enkele jaren weer te verkopen, dan is dit geen enkel probleem.

Ook voor ondernemers is een garagebox erg interessant. Deze kan namelijk op naam van uw onderneming worden gezet. Goed om te weten als je naast je persoonlijke stalling ook nog zakelijke opslagruimte zoekt. De investeringsaftrek op jouw zakelijk garagebox is dan namelijk maar liefst 28 procent.

Vouwwagen stalling huren voordelen

Natuurlijk liggen niet alle voordelen aan de kant van kopen. Ook huurders profiteren van dezelfde voordelen zoals inbraak- en brandbeveiliging van iedere garagebox. Daarnaast is het fijn om te weten dat je bij het huren van een vouwwagen stalling iedere maand precies weet waar je aan toe bent. Huur een vouwwagen stalling eenvoudig voor een vast en laag bedrag per maand.

Kosten vouwwagen stalling GaragePark

Natuurlijk zijn de kosten van de vouwwagenstalling afhankelijk van een aantal factoren, zoals de grootte van de gewenste stalling en jouw extra eisen.

Vouwwagenstalling tips GaragePark

Jouw vouwwagen veilig stallen tijdens de winter is een goed idee, maar niet voordat je de juiste maatregelen hebt getroffen! Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je het uiterlijk van je vouwwagen een goede schoonmaakbeurt geeft, zodat het vuil op het exterieur niet in je materiaal trekt.

Accu ontkoppelen en batterijen uit de vouwwagen verwijderen

Heb je een accu in de vouwwagen? Verwijder deze dan in de periode dat jouw vouwwagen in de opslag gaat. De accu kun je vervolgens onder spanning laten, dit komt de kwaliteit van de accu ten goede.

De bandenspanning van de banden van je vouwwagen controleren

De banden van je vouwwagen moeten voldoende spanning hebben om te voorkomen dat hier problemen mee ontstaan. Wist je dat je banden kunnen vervormen als ze te lage spanning hebben en te lang stilstaan?

Verwijder gasflessen

Het is vrij vanzelfsprekend, maar het is aan te raden om de gasflessen uit de vouwwagen te halen en deze elders te stallen.

Verwijder alle textiel en het bed

Alle textiel, zoals de buitenslaapcabines en de buitentent kunnen het beste opgeslagen worden op een droge plek waar geen vocht bij kan komen. Ook is het aan te raden je matras elders te bewaren.

Voorkom luchtjes en schimmel

Door je vouwwagen goed schoon achter te laten, zonder etensresten en ander vuil, voorkom je dat er rare luchtjes ontstaan, krijgt schimmel geen kans en houd je ook nog eens ongedierte weg.