Ontdek bij GaragePark diverse opslagruimtes voor elke behoefte. Organiseer en beheer efficiënt jouw spullen.

Opslagruimte nodig? GaragePark biedt oplossingen

Opslagruimte GaragePark

Heb je een ruimte nodig waar je al je gereedschap, spullen of voorraad veilig op kunt bergen? GaragePark biedt oplossingen. Of je nu particulier bent of een bedrijf hebt, onze opslagruimtes zorgen voor het veilig en gemakkelijk bewaren van al je spullen. Door onze strategische positionering door heel Nederland vind je altijd een vestiging die bij jou in de buurt te vinden is. 

Verschillende redenen voor een opslagruimte

Onze opslagruimtes komen in vele verschillende soorten en maten, waardoor je altijd een garagebox kunt vinden die bij jouw wensen past. Het maakt hierbij niet uit of je voor een langere tijd een externe plek zoekt voor het plaatsen van spullen of dat je op zoek bent naar een ruimte waar je veilig de bedrijfsvoorraad kan opslaan, een garagebox biedt een veilige en goed bereikte plek voor al jouw toepassingen. Simpelweg heeft het huren van een opslagruimte hierdoor een heleboel voordelen, maar dus ook verschillende toepassingen. Hieronder vind je verschillende redenen om een opslagruimte bij GaragePark te huren:

 • Verhuizen naar een nieuwe woning
 • Verbouwingen thuis of op kantoor
 • Tijdelijke opslag tijdens studie of reizen
 • Samenwonen en de behoefte aan extra ruimte
 • Zakelijke behoeften zoals het opbergen van administratie, gereedschap of voorraad

Heb je meer behoefte aan het kopen van een opslagruimte? Dat kan natuurlijk ook! Lees hier meer over de mogelijkheden van het kopen van een opslagruimte bij GaragePark. 

Verschillende soorten opslagruimtes

Bij GaragePark bieden we diverse soorten opslagruimtes aan, zodat je altijd een passende oplossing vindt voor jouw specifieke behoeften. Ontdek de verschillende mogelijkheden van opslag in onze ruimtes:

 • Goederenopslag: Onze opslagruimtes zijn ideaal voor het veilig bewaren van allerlei soorten goederen, van inventaris tot seizoensartikelen.
 • Voorraadopslag: Voor bedrijven/webshops die extra ruimte nodig hebben voor hun voorraad, bieden onze ruimtes een efficiënte en veilige oplossing.
 • Meubelopslag: Of je nu tijdelijk je meubels wil opslaan tijdens een verhuizing of juist langdurige opslag nodig hebt, onze ruimtes zijn geschikt voor het bewaren van meubels in een goede staat.
 • Bandenopslag: Staat jouw motor in de koude en natte wintermaanden grotendeels stil? Dan is het ontzettend fijn om je motor in deze periode veilig te kunnen stallen. Bij GaragePark vind je de ideale plek om jouw motor droog en overdekt te stallen.
 • Archiefopslag: Als jouw archiefopslag slecht is ingericht, dan besteed je onnodig veel tijd aan het vinden van documenten. Op onze goed beveiligde parken kun je zelfs de meest vertrouwelijke documenten bewaren.
 • Opslag voor gereedschap en materialen: Werk je bijvoorbeeld in de bouw en heb je veel dure materialen en gereedschappen? Als best beveiligde aanbieder van Nederland zijn je spullen op onze parken altijd veilig.

Wat anderen over GaragePark vertellen

De garageboxen op onze parken worden voor veel verschillende doeleinden gebruikt, van (tijdelijke) opslagruimte tot werkruimte. Een aantal particuliere en zakelijke ondernemers vertellen je graag waarom zij voor GaragePark hebben gekozen, waarom ze hebben gekozen voor kopen of huren en met welk doel ze de garageboxen gebruiken.

Tips voor een ideale opslagruimte

Bij GaragePark begrijpen we, dat door alle spullen die je wilt opbergen, je misschien de bomen door het bos niet meer kunt zien. We willen je het daarom graag zo makkelijk mogelijk maken om jouw opslagruimte zo optimaal mogelijk te benutten.

 • Zorg voor een duidelijke doorgang in je opslagruimte. 
 • Stapel items tot aan het plafond om ruimte te maximaliseren. Zet hierbij de zwaarste dozen onderop. 
 • Denk na over de inrichting voor gemakkelijke toegang tot je spullen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je veelgebruikte spullen vooraan zet in de opslagruimte. 
 • Label dozen om snel te vinden wat je nodig hebt.
 • Dek meubels af om ze te beschermen tegen stof en beschadiging.

De voordelen van een opslagruimte bij GaragePark

 • 24/7 toegang tot je opslagruimte met persoonlijke keytag
 • Elke opslagruimte zijn eigen brand- en inbraakbeveiliging
 • Dag- en nacht camerabewaking, een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging
 • Voor elke ondernemer een eigen postadres
 • Sanitaire voorzieningen aanwezig voor alle huurders
 • Ruime keuze aan types en formaten

Interesse in het huren of kopen van een opslagruimte?

Of je nu een particulier bent die extra ruimte nodig heeft tijdens een verhuizing of een bedrijf dat op zoek is naar professionele opslagoplossingen, bij GaragePark is het mogelijk. We bieden flexibele mogelijkheden voor zowel het huren als het kopen van een opslagruimte. Wil je meer weten of heb je specifieke vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte opslagoplossing die aan al jouw behoeften voldoet.

Opslagruimte huren Opslagruimte kopen

Ik zoek toch iets anders

Onze opslagruimtes zijn ook zeer geschikt als werkruimte. Of je nou een eigen webshop hebt en je
voorraad erin op wilt slaan of juist een plek zoekt waar je je administratie bij kan houden of bestellingen kan inpakken. De boxen zijn multifunctioneel. Je bewaart niet alleen veilig al je spullen, maar tovert de ruimte zo om in een fijne werkplek. Onze garageboxen worden gebruikt door meubelmakers, timmermannen, webshops, cateraars,
kunstenaars en nog veel meer ondernemers.

Ik zoek werkruimte Ik zoek bedrijfsruimte