motor stalling

Stalling voor jouw motor

Stal je motor veilig en droog in een Garagebox van GaragePark. Altijd een park in de buurt en 24/7 toegang voor als je een stuk wil gaan rijden.

Jouw eigen motorstalling door heel Nederland

Veel motorrijders gebruiken hun motor alleen bij mooi weer. Wellicht geldt dit ook voor jou. Dan is het fijn om je motor veilig weg te kunnen zetten in de periodes dat je deze niet gebruikt. Het huren of het kopen van een garagebox bij GaragePark is daarin dé uitkomst. De motor staat er droog en zeer veilig op onze beveiligde parken.

In dit artikel vertellen we je meer over de voordelen van een motorstalling en waarom je een garagebox van GaragePark zou moeten overwegen.

Voordelen motorstalling GaragePark

Je motor, daar ben je zuinig op. Daarom is het een verstandig idee om je motor in de wintermaanden te stallen op een veilige plek, waar de motor geen last heeft van de weersomstandigheden.

Jouw motorstalling is 24/7 bereikbaar

Onze garageparken gaan nooit dicht. Zo verzekeren we je ervan dat je te allen tijde bij je motor kunt komen. Met je persoonlijke keychain wordt de poort voor je geopend en kun je  naar binnen wanneer je maar wenst.

Motor overdekt stallen

Laat je de motor buiten staan, dan kun je last krijgen van roest. Daarnaast kan de lak aangetast worden. Dit levert schade op die je eenvoudig kunt voorkomen door je motor overdekt te stallen. Zo houd je jouw motor altijd in uitstekende staat wanneer hij niet gebruikt wordt.

Elektriciteit en toilet beschikbaar

Op alle garageparken heb je toegang tot een toilet en elektriciteit. Ieder park heeft een eigen sanitaire ruimte met stromend water, zo ben je van alle gemakken voorzien. Daarnaast kun je jouw motor eenvoudig aan de druppellader zetten in jouw garagebox.

Veiligheid parken GaragePark

Je kiest voor GaragePark als je ervan verzekerd wil zijn dat jouw bezit veilig staat. Want dat staat jouw motor zeker op onze parken. De veiligheid is op onze parken vele malen hoger dan bij self storage aanbieders.

Bijna al onze vestigingen zijn voorzien van een hoog hekwerk, inclusief stroomschokbeveiliging. Maar daar stopt de veiligheid niet bij. De parken gaan open via een elektrische poort, die je alleen kan openen met je persoonlijke keytag.

Het gehele park is verlicht door ons professioneel ingerichte lichtplan, zodat er geen plekje onverlicht is. Dit combineren we met onze beveiligingscamera’s die dag en nacht toezicht houden.

Wat betreft uw garagebox: deze is duurzaam gebouwd van stevig beton, BORG-2 gecertificeerd en heeft per box een individueel brand- en inbraakalarmsysteem. Dit systeem is aangesloten op onze meldkamers, zodat we snel actie kunnen ondernemen.

Parkeergelegenheid auto

Alle boxen op de begane grond zijn eenvoudig te bereiken met een auto of busje en natuurlijk jouw motor! We bieden de optie om je box uit te rusten met een elektrische garagedeur, waardoor je jouw motor direct naar binnen kunt rijden.

Mogelijkheid tot sleutelen aan de motor

Ben je handig en werk je graag zelf aan je motor? Dan is GaragePark een ideale werkplek om je sleutelwerkzaamheden uit te voeren, met alle voorzieningen die je nodig hebt. Ook uw banden en gereedschap berg je eenvoudig op in je garagebox. Dat maakt het gelijk de ideale werkplaats.

Locaties

Een of meerdere motoren stallen

Beschik je over meerdere motoren of heb je zelfs een motorrijschool, zoals ondernemer Youness Chatriaoui die zijn rijschool gevestigd heeft op GaragePark Haarlem? Dan is een garagebox de ideale uitvalsbasis. Je kunt de boxen perfect gebruiken om een aantal motoren in neer te zetten. Ook een motorbrug voor klein onderhoud en een aantal gereedschapskasten passen perfect in de box. Zo kun je in je box aan je motor werken. De aanwezigheid van elektriciteit zorgt er voor dat je ook al je elektrische apparaten kunt gebruiken of bijvoorbeeld tijdens een langere stalling je motor aan een druppellader kunt koppelen zodat de accu niet leeg raakt.

Jouw motorstalling is 24/7 bereikbaar

  • De garageparken zijn zeer goed beveiligd
  • De boxen hebben sterke betonnen constructies en stevige garagedeuren
  • Iedere ruimte heeft een eigen inbraak- en brandalarm
  • Er is 24/7 camerabewaking op het park
  • Je kan altijd bij je motor met jouw persoonlijke keytag
  • Er is keus uit verschillende types en formaten, ook handig als je wilt sleutelen aan je motor
  • Er is elektriciteit in iedere box
GaragePark Den Haag - keytag

Motorstalling kopen of huren

Bij GaragePark heb je een ruime keuze uit vele formaten garageboxen, op verschillende veilige locaties in Nederland. Daarnaast kun je kiezen tussen het huren of het kopen van een garagebox. Om een gedegen keuze te kunnen maken, zetten we de voordelen van beide opties hieronder op een rij.

Tips voor het stallen van je motor

Je gaat je motor de komende tijd niet meer gebruiken. Om ervoor te zorgen dat jij straks weer maandenlang kunt genieten van je motor, delen we een aantal tips met je. Zo houd je jouw motor in de beste staat in de maanden waarin je motor stilstaat.

De batterijen opladen met een druppellader

Wanneer je jouw motor gaat stallen voor een langere periode, dan is een drupellader een echte must-have. Als jouw motor langer dan twee weken stilstaat, is een drupellader bovendien een slimme keuze. Zo houd je jouw accu in goede staat en verleng je de levensduur ervan aanzienlijk.

Banden

Het klinkt misschien gek, maar het is een goed idee om je banden te reinigen voordat je deze opslaat. Bijvoorbeeld benzine of olie kan de banden beschadigen als het op de band terechtkomt en daar blijft liggen. Gebruik bij het reinigen lauw water, schoonmaakmiddel en een spons of een borstel.

Schoonmaken voor het stallen

Ook de motor zelf moet je vanzelfsprekend goed reinigen voor het stallen. Vuil trekt vocht en roest aan, iets wat je als motorliefhebber liever wil voorkomen. Het is aan te raden om de motor dus goed te reinigen. Dit kan op het GaragePark zelf.