Stalling voor jouw geschorste voertuig

Ga jij jouw voertuig voor een langere periode schorsen? Stal jouw voertuig veilig bij GaragePark, kies voor zekerheid!

Geschorst voertuig veilig stallen bij jou in de buurt

Ga je jouw voertuig gedurende een langere periode niet gebruiken? Dan is het mogelijk om je voertuig te schorsen. Hierdoor hoef je niet te voldoen aan de voertuigverplichtingen, waaronder WA-verzekering en APK-plicht.

Als je jouw voertuig schorst, dan gaat de periode direct in. De schorsing duurt 1, 2 of 3 jaar. Tijdens deze periode wil je natuurlijk wel weten dat je voertuig veilig staat. Daarvoor is een garagebox huren of kopen bij GaragePark een uitstekende oplossing

Schorsen van een voertuig

Als je jouw voertuig schorst, scheelt dat natuurlijk enorm veel kosten. De motorrijtuigenbelasting zal automatisch stoppen bij schorsing. De verzekering zeg je zelf op.

Stallingsplicht bij oldtimerverzekering

Bij sommige verzekeraars is het, indien je een oldtimerverzekering hebt, ook te beschikken over een garage of stalling . Ook in dat geval is een garagebox een uitstekende en veilige manier om je oldtimer veilig te stallen.

Boete geschorst voertuig op de openbare weg

Met het schorsen van je auto, schors je ook de geldigheid van het kenteken van je auto. Je mag dus absoluut niet meer de openbare weg op. Doe je dat wel, en je wordt aangehouden, dan riskeer je een bekeuring van rond de 400 euro.  Ook kan je bovenop deze boete nog een bekeuring en naheffing ontvangen van de belastingdienst.

Daarnaast ben je als je de weg op gaat met een geschorst voertuig natuurlijk niet verzekerd. Als je in een ongeluk terechtkomt en materiële of fysieke schade veroorzaakt, ben je dan ook niet gedekt. Niet doen dus!

Voordelen stalling geschorst voertuig in een garagebox

Jouw voertuig is geschorst, wat betekent dat je er voor langere tijd niet meer de openbare weg mee op mag. Een plek om je voertuig te stallen is dus een logische stap als je jouw voertuig veilig en in goede staat wil houden. Aan een garagebox zitten meerdere voordelen voor het stallen van je voertuig.

GaragePark Den Haag - keytag
GaragePark - Garageboxen - sectionale overheaddeur

Jouw garagebox is 24/7 bereikbaar

Het is fijn om te weten dat je altijd naar jouw GaragePark kunt om bij je garagebox te komen. Daarnaast kun je de garagebox natuurlijk gebruiken voor het stallen van andere spullen. Er zijn boxen in vele verschillende formaten te krijgen, zodat je zelf kunt kiezen op basis van jouw wensen en benodigdheden.

Overdekt stallen

Voorkom dat je voertuig buiten staat en last heeft van weersinvloeden door het overdekt te stallen. Bij GaragePark stal je jouw geschorste voertuig veilig en overdekt. Je voertuig blijft tijdens de schorsingsperiode in optimale staat op onze parken.

Elektriciteit en toilet beschikbaar

De parken beschikken over alle mogelijke voorzieningen. Zo is er elektriciteit, stromend water en een toilet aanwezig op alle GarageParken. Daardoor onderscheiden we ons van veel andere aanbieders en alternatieven.

Veiligheid

Bij GaragePark staat veiligheid bovenaan op het lijstje van prioriteiten. Daarom staat je voertuig bij ons zo veilig dat je hem met een gerust hart op ons park kunt achterlaten. Alle parken zijn omheind met grote hekken met stroomschokbeveiliging. Daarnaast zijn al onze boxen voorzien van individuele inbraak- en brandbeveiliging, wat uniek is bij aanbieders van garageboxen.

Stalling voor geschorst voertuig kopen of huren?

Overweeg je om een garagebox in gebruik te nemen voor het stallen van je geschorste voertuig en eventueel andere spullen? Dan kun je de afweging maken tussen kopen of huren van een box. Hieronder zetten we daarom de voordelen van beide opties voor je op een rij, zodat je zelf een afgewogen keuze kunt maken.

Kosten geschorst voertuig GaragePark

Je voertuig buiten stallen is vaak geen verstandige optie. In veel gevallen is een geschorst voertuig een jaar of langer van de openbare weg. Daarom is het stallen van je voertuig in een garagebox een verstandige optie.

De kosten die je betaalt voor jouw garagebox zijn afhankelijk van factoren zoals de grootte van de box, de locatie en de extra wensen die jij hebt, zoals een elektrische garagedeur.

Geschorst voertuig tips

Als je jouw voertuig gaat schorsen, dan zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden om ervoor te zorgen dat jouw kosten minimaal zijn. Een geschorst voertuig hoeft bijvoorbeeld niet te voldoen aan de APK.

Zorg ervoor dat de verzekering van je geschorste voertuig is opgezegd en ga niet op de openbare weg om enorme boetes te voorkomen voor onverzekerd rijden. Wel kun je overwegen om een stilstaande voertuig verzekering af te sluiten.

Daarnaast moet je jouw voertuig klaarmaken voor stalling. Zorg ervoor dat het voertuig schoon is, zodat vuilresten het niet kunnen aantasten over een langere periode. Daarnaast is het in vele gevallen aan te raden om een druppellader te gebruiken die de accu in goede staat houdt.

Een geschorst voertuig veilig stallen bij Garagepark

Als je voor GaragePark kiest, dan kies je voor zekerheid. Onze parken zijn maximaal beveiligd en voorzien van een professioneel lichtplan waardoor het hele park goed verlicht is. Dit werkt in combinatie met camera’s die constant in de gaten worden gehouden door de toezichthouder.