Nieuws  /  4 augustus 2020

Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed is een verstandige keuze als belegger. Je kunt namelijk rekenen op een goed rendement, een duurzame investering en maandelijkse inkomsten uit de verhuur. Garageboxen vormen een interessant segment in vastgoedbeleggingen.

Garageboxen zijn aantrekkelijk voor grote en kleinere investeerders, vanwege de lage instapkosten en de mogelijkheden tot spreiding in je vastgoedportefeuille. GaragePark levert een breed aanbod aan boxen op goed beveiligde garageparken in stedelijke gebieden door het hele land.

Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed is een goede manier om een hoger rendement te krijgen op uw spaargeld. Vastgoedinvesteringen hebben meerdere voordelen. De waarde gaat mee met de inflatie, het rendement is hoog en het risico is laag. Vastgoed wordt over het algemeen ook meer waard in de loop der jaren.

Toch zitten er ook nadelen aan vastgoed. De instapprijs is hoog, panden moeten onderhouden worden en het kan soms lastig zijn om huurders te vinden.

Een Garagebox biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele vastgoedinvesteringen. Een garagebox is waardevast, onderhoudsvrij en GaragePark helpt je bij de verhuur. Ook hoef je je geen zorgen te maken over het beheer, de sanitaire voorzieningen en de bereikbaarheid.

In deze uitgebreide investeringsgids leggen we alles uit wat gepaard gaat met het investeren in vastgoed. Zo komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Rendement
 • Instapkosten
 • Onderhoud
 • Stabiliteit van de investereing
 • Vraag en aanbod
 • Beleggingsadvies
 • Huurders vinden
 • Exploitatie
 • Vermogensrendementheffing in box iii
 • Investeren met weinig geld
 • Opbrengsten en kosten
 • Risicos en risicomanagement
 • Beleggingsvormen

Wat is een garagebox van GaragePark?

De garageboxen van GaragePark zijn multifunctionele units, gelegen op goed beveiligde en gunstig gelegen parken met een eigen parkbeheerder en goede sanitaire voorzieningen. Deze zijn geschikt om te huren of te kopen om in allerlei behoeften te voorzien, als opslagruimte, als werkruimte of als stalling. Een garagebox vormt een sterke basis voor een solide vastgoedbelegging.

De constructie van een garagebox

Er zijn garageboxen in verschillende afmetingen beschikbaar, zowel in lengte, breedte als hoogte, variërend van 12 vierkante meter tot 80 vierkante meter. Onze boxen beschikken over een KOMO-, KIWA- en BORG2- certificering, wat inhoudt dat ze zijn gemaakt van de beste materialen en volgens de strengste eisen op het gebied van milieu, veiligheid en kwaliteit.

Alle boxen zijn gemaakt van gewapend beton op een geheide ondergrond en gaan hierdoor jarenlang mee. De speciale Hörmann overheaddeur opent naar boven en bespaart daardoor veel meer ruimte dan een zijwaarts openende garagedeur. Bovendien zijn onze garageboxen evenals de garageparken uitgerust met hoogstaande inbraak- en brandalarmen. Ook heeft elke box zijn eigen postadres.

Duurzaam vastgoedGaragePark Blaricum

Al onze garageboxen beschikken over stroom en verlichting en zijn uit te rusten met verwarming en klimaatbeheersing. Een individuele meter registreert het elektriciteitsverbruik van de gebruiker. Zo betaalt iedereen alleen voor zijn eigen verbruik. Op onze nieuwste garageparken werken we met zonnepanelen om op natuurlijke wijze stroom op te wekken. Bovendien hangt aan de buitenkant van de boxen bijzonder zuinige LED-verlichting. Dit is goed voor het milieu én het bespaart de gebruikers geld aan energiekosten.

Jarenlange ervaring als marktleider in garageboxen

GaragePark heeft een goede naam in de wereld van vastgoed. Wij zijn al meer dan twaalf jaar actief op het gebied van garageboxen. In die tijd zijn wij uitgegroeid tot marktleider in het segment, met ruim 53 parken en meer dan 6249 garageboxen. Overal in het land bieden wij onze kleinschalige opslag- en bedrijfsruimte van hoge kwaliteit aan. In grote steden als Den Haag, Groningen en Rotterdam, maar ook in plaatsen als Tiel, Zeewolde en Purmerend vind je een GaragePark.

Voordelen van beleggen in garageboxen van GaragePark

Er zitten veel voordelen aan een belegging in een garagebox. Zo bieden wij jou als belegger een aantrekkelijk aanvangsrendement. Dankzij de lage instapkosten kun je bij garageboxen ook investeren in vastgoed met een klein bedrag en spreiding in je vastgoedportefeuille bewerkstelligen. Deze investering is stabiel, met maandelijkse inkomsten en de exploitatie is eenvoudig.

Aantrekkelijk rendement

Verdiepingsbox - garagebox - GarageParkAls investeerder in garageboxen van GaragePark kun je rekenen op een aantrekkelijk bruto aanvangsrendement. Het rendement kan verder toenemen met de indexatie van de huur.

Lage instapkosten en onderhoudsarm

Om te investeren in garageboxen is geen groot eigen vermogen vereist. Vergeleken met andere vastgoedbeleggingen liggen de instapkosten laag. Hierdoor kunnen ook beginnende en kleine ondernemers de vruchten plukken van de groeiende vastgoedmarkt. De vaste kosten voor onderhoud en exploitatie zijn laag, dankzij de onderhoudsarme constructie van de boxen.

Stabiele investering

Een investering in vastgoed is een investering voor de toekomst en dat is bij garageboxen niet anders. Allereerst gaat de constructie van duurzaam gewapend beton zeer lang mee. Bij aankoop krijg je ook nog eens tien jaar garantie op de constructie. De vraag naar kleinschalige opslag- en bedrijfsruimte is in verstedelijkte gebieden groot en alsmaar groeiende. Mede als gevolg hiervan neemt de vraag naar kleinschalige opslagruimte en daardoor de huurprijzen door inflatie jaarlijks toe, wat uiteraard gunstig is voor jou als belegger.

De prijzen van garageboxen vertonen dezelfde stijgende lijn als de algehele vastgoedmarkt. Omdat garageboxen ook zijn aangemerkt als onroerend goed, krijg je bij aankoop appartementsrechten en wordt je bezit onder jouw naam vastgelegd in het Kadaster. Dit geeft grote zekerheid voor de toekomst en betekent dat je het vastgoed altijd kan verkopen met de mogelijkheid op een belastingvrije waardestijging. De inkomsten uit de huur zijn geïndexeerd en deze zie je elke maand rechtstreeks terug uit de verhuur.

Goede beveiliging garageparken en garageboxen

GaragePark keytag scanner 2Al onze garageparken zijn omgeven met een hoog hekwerk dat extra veilig is door de effectieve stroomschok beveiliging. De elektronische toegangspoort opent zich alleen voor huurders en kopers van garageboxen door middel van een persoonlijke elektrische sleutel, een keytag. Bovendien is er op elke locatie van GaragePark 24 uur per dag camerabewaking. De camerabeelden worden voortdurend nauwlettend in de gaten gehouden vanuit de meldkamer. Dankzij het slimme lichtplan zijn de parken ook ’s nachts goed verlicht. De aanwezigheid van een parkbeheerder verkleint de kans op inbraak nog verder.

 

De individuele garageboxen zijn eveneens uiterst veilig, dankzij de constructie van gewapend beton. Boxen van sommige aanbieders van self storage zijn daarentegen gemaakt van aluminium, wat deze kwetsbaar maakt voor inbraak. De boxen van GaragePark zijn aantoonbaar van een hoog beveiligingsniveau met het BORG2-certificaat, wat van groot nut is bij het aanvragen van een verzekering. In geval van een poging tot inbraak kun je bovendien rekenen op een anti-inbraaksysteem met hoogstaand Honeywell-alarm. Ook tegen brand zijn onze garageboxen goed bestand met een brandwerendheid van maar liefst zestig minuten en een brandmelder in elke afzonderlijke unit.

Gunstige ligging en goede bereikbaarheid garageparken

Wij gaan altijd zorgvuldig te werk bij het zoeken van een goede locatie voor een garagepark. Elk park ligt op een bedrijfsterrein in de buurt van een woonkern met veel potentiële huurders. Maar de parken zijn ook van grotere afstand goed te bereiken, dankzij de ligging bij belangrijke uitvalswegen en snelwegen. Gebruikers van een garagebox kunnen altijd bij hun garagebox, ongeacht het tijdstip of de dag. Ook bieden de parken meer dan voldoende ruimte voor auto’s of bestelbusjes, zodat allerlei soorten huurders de boxen comfortabel kunnen benutten als opslag- of bedrijfsruimte.

 

Goede kansen voor spreiding vastgoedportefeuille

Garageboxen zijn uitermate geschikt om spreiding in jouw vastgoedportefeuille te realiseren. Dit wordt relatief makkelijk gemaakt door de lage aankoopbedragen. Die spreiding kan zich vertalen in de soorten huurders van jouw vastgoed, maar ook de verschillende (soorten) boxen en parken van GaragePark waar je in investeert. Hierdoor zijn garageboxen een verstandige en lucratieve investering in de wereld van vastgoed.

De grote vraag naar garageboxen

Er is in Nederland veel vraag naar goede kleinschalige opslag- en werkruimte. Deze ruimte wordt echter niet meer meegenomen in de bestemmingsplannen, terwijl het voor het groeiend aantal klein-zakelijke ondernemingen in steden en woonwijken een primaire behoefte is. De garageboxen van GaragePark voorzien in die behoefte.

3. Zeeuwen minst tevreden

Door de veelzijdigheid van de units kan een breed scala aan ondernemers en particulieren hier naar volle tevredenheid gebruik van maken. De boxen zijn natuurlijk ideaal voor opslag of stalling van allerhande spullen, zoals persoonlijke artikelen of werkmateriaal, maar ook producten van een webshop of de motoren van een rijschool. Maar garageboxen kunnen, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, dienen als meer dan alleen opslag. Want veel ondernemers hebben hun box getransformeerd tot een volwaardige werkruimte en dit is gemakkelijk door de ruimte en beschikbaarheid van stroom en andere voorzieningen.

Een belangrijke reden dat veel mensen uitkomen bij GaragePark om hun waardevolle spullen te bewaren, is de hoge mate van veiligheid die wij kunnen garanderen. Daarom krijgen wij dikwijls de voorkeur boven onbeveiligde opslagruimte.

Aangezien Nederland de komende jaren alleen maar verder zal verstedelijken, zal de vraag naar garageboxen als gevolg steeds verder toenemen. Wij spelen in op die vraag met de oplevering van nieuwe parken. De toenemende vraag leidt ertoe dat de waarde en verhuurbaarheid ook zullen stijgen, wat natuurlijk goed nieuws is voor jou als investeerder.

Hoe werkt investeren in garageboxen?

Investeren in garageboxen is niet ingewikkeld, ook niet voor beleggers met weinig vermogen. Natuurlijk is het van belang dat je goed op de hoogte bent van de risico’s en mogelijke valkuilen, maar bij GaragePark staan onze adviseurs je graag bij met deskundig advies. Op die manier vind je altijd het vastgoed dat het best bij jou past.

Deskundig beleggingsadvies

Ben je geïnteresseerd in de voordelen van een belegging in een garagebox, maar wil je graag meer informatie hierover? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Met het oog op jouw persoonlijke wensen krijg je advies over jouw beleggingsopties.

Vastgoed aankopen

Wat volgt, is de aankoop van jouw vastgoed. Hoe je dit doet, heb je volledig zelf in de hand. Er is namelijk veel mogelijk omtrent het kopen van garageboxen.

Je kunt een beperkt aantal boxen aankopen of juist grotere hoeveelheden en je kunt kiezen voor kleinere boxen van ongeveer € 20.000,- of zeer ruime voor een bedrag van ruim € 200.000,-.

Huurders vinden voor jouw vastgoed

Zodra je eigenaar bent geworden van vastgoed, is het zaak om huurders te vinden. Zoals gezegd is de vraag naar garageboxen bijzonder groot, maar mensen moeten wel op de hoogte zijn van het aanbod op onze (nieuwe) parken. Wij werken daarom actief aan het vinden en bereiken van potentiële huurders. Op onze website informeren wij over de voordelen en mogelijkheden van het huren van een box bij GaragePark. Ook via online en offline marketing benaderen wij mensen die mogelijk interesse hebben in een eigen garagebox als opslag of werkruimte.

Exploitatie vastgoed

Het is voor jou als investeerder in vastgoed natuurlijk cruciaal dat de exploitatie van jouw onroerend goed en soepel verloopt. Jouw inkomsten zijn hier immers van afhankelijk. Bij GaragePark is de verhuur goed geregeld en nemen wij jou veel zorgen uit handen.

Als je van onze diensten gebruikmaakt, ga je een verhuuropdracht aan met een courtage van € 350,-, exclusief btw. De eerste huurfactuur hoef je niet zelf te versturen, dat doen wij voor je. Het bedrag betalen we vervolgens door aan jou, eventueel met verrekening van de courtage. Ook betaalt de huurder jou een waarborgsom van € 500,- en € 25,- aan de parkbeheerder als administratiekosten voor aanmelding en toegang tot het park.

Via de speciale opleverapp van GaragePark krijg jij gedetailleerde informatie over elke in- en uitcheck van jouw verhuurders. Bij GaragePark duurt de eerste huurovereenkomst minimaal één jaar. Daarna gaat deze over in een overeenkomst voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt drie maanden.

Het verdere verhuurbeheer kun je zelf regelen, maar het is ook mogelijk dit door een makelaar te laten doen of hiervoor een administratief verhuurbeheerder in de arm te nemen. Bij GaragePark werken we samen met gerespecteerde bureaus die veel ervaring hebben met verhuurbeheer voor investeerders in onze garageboxen, zoals 365 Beheer. Een administratief verhuurbeheerder onderhoudt het contact met jouw huurders. Deze stuurt de huurfacturen, kan nabellen als betaling achterblijft én is in staat storingen op te lossen. De inkomsten uit de verhuur komen altijd op jouw eigen rekening, maar je kan de administratief verhuurbeheerder eventueel inzage geven.

Beheer en onderhoud van de garageparken

GaragePark – Garageboxen

De locaties van GaragePark zien er netjes en verzorgd uit en dat moet uiteraard zo blijven. Daarom ziet de Vereniging van Eigenaren hierop toe. Als investeerder in garageboxen ben je automatisch lid van de VvE. Deze betaal je bij aankoop een eenmalige bijdrage en elke maand een vaste bijdrage, waarvan het beheer en de verzekeringen van het park worden betaald.

Tevens zijn er de servicekosten via de VvE, voor onder meer beveiliging, schoonmaak, elektra, water en communicatie, maar deze kan je doorberekenen aan je huurders. De VvE stuurt de parkbeheerder aan, die verantwoordelijk is voor het dagelijks onderhoud van het park en erop toeziet dat alles goed en ordelijk verloopt. De opstal- en aansprakelijkheidsverzekeringen en reserveringen voor groot onderhoud van het park worden betaald door de VvE. Op die manier is de kwaliteit van het vastgoed op onze parken gewaarborgd.

Belasting over jouw belegging in garageboxen

Als investeerder in garageboxen moet je belasting betalen over je belegging. Bij aankoop van de garageboxen brengen wij btw in rekening over het aankoopbedrag. Dat zijn we wettelijk verplicht te doen. Deze en alle andere kosten voor jouw vastgoed kun je periodiek terugvorderen bij de Belastingdienst middels btw-aangifte. Deze aangifte doe je elk kwartaal online. Om dit te kunnen doen, moet je bij de Belastingdienst aangemeld zijn als btw-ondernemer en de garagebox aan derden verhuren. Over de opbrengsten uit de verhuur van jouw vastgoed hoef je geen belasting te betalen. De verhuurders moeten 21% btw betalen over de huur van hun garagebox. Dit breng je daarom in rekening met de huur-factuur en draag je vervolgens af aan de Belastingdienst bij je btw-aangifte.

Bovendien is er onroerendezaakbelasting (OZB) voor jouw vastgoed. Het bedrag wordt gebaseerd op de WOZ-waarde van de garagebox. Dit bestaat uit een eigenaarsdeel dat voor jouw rekening komt en een huurdersdeel. Deze laatste kun je gewoon doorbelasten aan je huurders.

Vermogensrendementsheffing belegging in Box III

Privé gekochte garageboxen vallen over het algemeen in Box III van de Belastingdienst. Alleen als je het vastgoed ter beschikking stelt aan een vennootschap waar je zelf een aanmerkelijk belang in hebt, kan deze in Box I vallen. Over het rendement van je vastgoedbezit betaal je, afhankelijk van de hoogte ervan, ieder jaar vermogensrendementsheffing.

Je betaalt deze alleen over het bedrag dat het heffingsvrije vermogen overstijgt. In 2020 bedraagt deze € 30.846,- (of € 61.692,- met een fiscale partner). Het heffingsvrije vermogen is volledig vrijgesteld van belasting. De vermogensrendementsheffing kan met de grootte van het vermogen oplopen tot maximaal 1,68%. Bij de jaarlijkse belastingaangifte moet je de WOZ-waarde van je vastgoed of anders de aanschafprijs aanhouden om de waarde van je vastgoed in het economische verkeer vast te stellen.

Investeren in vastgoed met weinig geld

De instapprijzen voor garageboxen zijn bijzonder laag, zeker in vergelijking met beleggingen in andere vastgoedsegmenten. Zo koop je bij GaragePark al een box vanaf € 17.990,- (exclusief btw). Dit maakt garageboxen zeer aantrekkelijk als vastgoedbelegging met eigen geld. Bij investeringen in bijvoorbeeld residentieel vastgoed (onder andere reguliere woningen, studentenwoningen) liggen de instapprijzen significant hoger en heb je al snel een hypotheek of vastgoedfonds nodig voor de financiering van je aanschaf. Investeren in garageboxen kan relatief gemakkelijk met een klein bedrag uit je eigen vermogen. Dit maakt het ideaal als eerste stap voor beginnende beleggers en als manier om spreiding in je vastgoedportefeuille te realiseren.

Opbrengsten en kosten van investeren in garageboxen

Hoe zit het met de kosten waar je rekening mee moet houden als belegger? En waar komen de inkomsten uit jouw investering precies vandaan?

Kosten van beleggen in garageboxen

De aanschafprijs van de garagebox vormt logischerwijs het grootste deel van de kosten. Deze worden in één keer betaald of, bij een investering in een garagepark in ontwikkeling, in termijnen die gelijk opgaan met de bouw van het park.

Bij aankoop betaal je eenmalig een bedrag voor toetreding tot de VvE. Daarnaast betaal je de VvE elke maand een beperkte bijdrage (het eigenaarsdeel) voor verzekeringen en reservering van groot onderhoud. Ook ben je de VvE maandelijks servicekosten verschuldigd, maar kun je doorberekenen aan je huurder. De hoogte van al deze bijdrages wordt vastgesteld door de VvE op jouw garagepark en kan dus per park verschillen.

Als je bij de verhuur van je vastgoed gebruikmaakt van de diensten van GaragePark, een makelaar of eventueel een andere partij, ben je hier ook kosten aan kwijt. Elk jaar betaal je OZB, maar hiervan hoef je alleen het eigenaarsdeel voor rekening te nemen.

Opbrengsten van beleggen in garageboxen

Wanneer je jouw garageboxen verhuurt, ontvang je direct de inkomsten uit de huur. Je kunt bij vaststelling van het huurcontract overeenkomen dat de huur elk jaar wordt aangepast op basis van de indexatie van de huur. Hiermee kan je mogelijk een jaarlijkse toename van jouw huurrendement tegemoetzien. Als je overgaat tot verkoop van je vastgoed, kan je mogelijk een waardestijging van jouw investering realiseren ten opzichte van de aankoopprijs, mede als gevolg van inflatie.

Risico’s van beleggen in garageboxen

Hoewel je uit kunt gaan van een zeer aantrekkelijk aanvangsrendement en goede perspectieven voor jouw investering in garageboxen, moet je niet uit het oog verliezen dat er altijd risico’s aan verbonden zijn. Zo is het niet zeker dat je het volledige oorspronkelijke aankoopbedrag terugziet, doordat de waarde van het vastgoed en de huurinkomsten kunnen fluctueren. De gunstige rendementen uit het verleden bieden uiteraard geen garantie voor de toekomst.

Problemen met de verhuur van garageboxen

Je bent als belegger grotendeels afhankelijk van je huurders voor inkomsten. Daarom is het essentieel dat zij aan hun betalingsverplichtingen (kunnen) voldoen. Het is echter mogelijk dat een huurder hierin achterblijft. Hierdoor loop je inkomsten mis en maak je eventueel zelfs kosten om de huur te incasseren. Bij aankopen boven € 100.000,- ben je gedurende het gehele eerste jaar verzekerd van huurinkomsten, dankzij de huurgarantie.

Ondanks de toenemende grote vraag naar garageboxen kan het door allerlei oorzaken altijd voorkomen dat er tijdelijk geen huurder gevonden kan worden voor jouw vastgoed. Ook kan het zijn dat je met de indexatie van de huur geen verhoging van het huurrendement realiseert, waardoor de inkomsten tegenvallen.

Achterblijvende waardeontwikkeling vastgoed

De realisatie van een waardestijging is een belangrijke manier om te verdienen aan vastgoed. Maar het is geen uitgemaakte zaak dat de waarde van jouw onroerend goed zich in hetzelfde tempo blijft ontwikkelen en de waarde kan zelfs (tijdelijk) dalen.

Ontoereikende financiën VvE

De VvE is in grote mate bepalend voor de uitstraling en kwaliteit van het vastgoed op een garagepark. Dit speelt mee voor de waarde ervan. Als de VvE over onvoldoende middelen beschikt om zaken als beheer en onderhoud van te betalen – bijvoorbeeld doordat er niet genoeg betalende leden zijn – kan dit gevolgen hebben voor de waarde van jouw investering.

Beleggen in garageboxen ten opzichte van andere beleggingen

Garageboxen hebben een bijzondere positie in de wereld van vastgoedbeleggingen. Dit komt voornamelijk door de lage instapkosten en de grote en alsmaar toenemende vraag naar garageboxen. Ook vergeleken met andere beleggingsopties heeft een investering in garageboxen unieke pluspunten.

Spaargeld

Geld sparen op de bank gold als een veilige en stabiele optie om op langere termijn meer vermogen te genereren. Vandaag de dag is dit echter niet meer het geval. De spaarrente is nauwelijks meer dan 0% en de inflatie van 2,65% (consumentenprijsindex 2019) leidt tot waardevermindering van het spaargeld. Gecombineerd met de vermogensrendementsheffing boven € 30.846,- (2020) is een spaarrekening bij de bank verre van rendabel en in het slechtste geval verlies je onder de streep zelfs geld. Met een garagebox kan je daarentegen bouwen op een stabiel en winstgevend rendement dat over de jaren verder kan toenemen.

Aandelen

Aandelen zijn in veel opzichten een aantrekkelijke beleggingsoptie. Je hebt veel mogelijkheden voor je investering met een hoog potentieel rendement. Maar de aandelenbeurs is grillig en de waarde van aandelen kan sterk fluctueren door oorzaken van binnen en van buiten de beurs. Garageboxen bieden in vergelijking een lager potentieel rendement, maar des te meer stabiliteit voor jouw investering.

Woningverhuur

Woningen voor verhuur zijn een populaire vastgoedinvestering, omdat de vraag naar woningen in Nederland zeer groot is en hard groeit. Maar hierdoor zijn ook de huizenprijzen extreem hoog, wat slecht nieuws is voor de hoogte van het rendement en de beleggingsopties. Door de hoge instapprijzen is er weinig mogelijk voor kleine en beginnende ondernemers en het is moeilijk om spreiding te realiseren in je vastgoedportefeuille. Bovendien vragen de woningen veel onderhoud, wat bijdraagt aan de kosten. Garageboxen zijn laag in onderhoud en bieden relatief lage instapprijzen en een gunstig aanvangsrendement met goede kansen tot spreiding.

Garageboxen kopen om te verhuren

Garageboxen zijn een vorm van vastgoed die zich uitstekend leent voor verhuur. Dit heeft te maken met de grote vraag naar kleinschalige opslag- en bedrijfsruimte, waardoor het over het algemeen weinig moeite kost om huurders te vinden. Bovendien zijn de boxen multi-inzetbaar, zodat je je bij de verhuur niet hoeft toe te spitsen op één specifieke doelgroep. De goede rendementen betekenen dat de (initiële) huurinkomsten zeer gunstig zijn en deze kunnen met de jaarlijkse indexatie van de huur ook nog eens vergroot worden.

Aan wie verhuur je garageboxen

Het mooie van garageboxen is de grote veelzijdigheid van het vastgoed. Die veelzijdigheid maakt het zo interessant voor huurders, want zij hebben de vrijheid om de ruimte zelf naar wens en behoefte in te richten. De doelgroep voor verhuur van garageboxen is daardoor zeer breed, wat de verhuurbaarheid van de boxen aanzienlijk verhoogt. Wie zijn de ondernemers die garageboxen huren en waarvoor hebben zij de ruimte nodig?

Garagebox als opslagruimte

Veel ondernemers hebben veel en/of groot gereedschap en een grote hoeveelheid materialen nodig voor hun werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan wat een schilder, stukadoor of hovenier wel niet allemaal nodig heeft. In de meeste gevallen beschikken zij niet over de ruimte om hun spullen op te bergen. Bovendien gaat het vaak om dure of anderszins kostbare apparatuur die veilig moeten worden opgeslagen. De garageboxen van GaragePark zijn hier bij uitstek voor geschikt. Met de vele verschillende afmetingen waarin onze boxen beschikbaar zijn, kunnen huurders altijd hun spullen kwijt en dankzij de goede beveiliging hoeven zij zich geen zorgen te maken. In principe mag alles worden opgeslagen in de boxen. Alleen licht ontvlambare of explosieve stoffen mogen in verband met de veiligheid op de parken alleen voor huishoudelijk gebruik worden opgeslagen.

Garagebox als werkruimte

Opslag gereedschap

GaragePark – Garageboxen

Ondernemers kunnen ook naar volle tevredenheid werken vanuit een garagebox. Dit is waarschijnlijk niet waar mensen meteen aan denken, maar bij GaragePark is dit zeer gemakkelijk te realiseren. Het gebruik als werkruimte kan beperkt blijven tot het inpakken van bestellingen, maar het kan ook getransformeerd worden tot de exclusieve ruimte van waaruit productie wordt gedraaid. Zo zijn er meubelmakers, kunstenaars en technici die hun ambacht in een garagebox in de praktijk brengen. Bij GaragePark is dit zeer comfortabel, dankzij de sanitaire voorzieningen en beschikbaarheid van stroom en goede verlichting.

Garagebox als opslag voor webshop

Er zijn veel ondernemers die hun producten alleen nog online aan de man brengen, zonder dat daar een fysieke winkel bij aan te pas komt. Deze webshopeigenaren kunnen hun online aanbod echter niet online opslaan. Daarom is een garagebox voor hen ideaal. Hun producten staan zo uiterst veilig opgeslagen en een eigen postadres is zeer nuttig voor online verzendingen.

Garagebox als motorstalling

motor stallingVeel motorrijders gebruiken hun motor niet het hele jaar door. Daarom hebben zij voor een groot deel van het jaar goede en veilige stalling nodig om hun motor in kwijt te kunnen. In een garagebox van GaragePark is dit uiteraard mogelijk. Hier staat de motor droog, veilig en altijd beschikbaar. Bovendien is het mogelijk aan de motor te sleutelen in de box en bijbehorende spullen kunnen er gemakkelijk bij. In de garageboxen kunnen huurders ook hun auto veilig parkeren.

Wilt u een garagebox kopen?
GaragePark is u graag als makelaar van dienst. Klik op de button hieronder voor het actuele aanbod van boxen die momenteel te koop worden aangeboden.  GaragePark.nl/wederverkoop