Nieuws  /  4 november 2019

Garageboxen van GaragePark; een nieuwe categorie in vastgoed beleggen

Vastgoed is een beleggingscategorie die zich de afgelopen decennia ruimschoots heeft bewezen.

Vastgoedbeleggers profiteren zelfs vaak dubbel; enerzijds door het directe rendement van de huuropbrengst en anderzijds het indirecte rendement door de waardestijging van het vastgoed met de jaren. Daar komt nog bij dat huurcontracten een inflatie-indexatie kennen, waardoor de huuropbrengst jaarlijks toeneemt. Daarentegen is het indirect beleggen in vastgoed vaak in hoge mate afhankelijk van de ontwikkelingen op de aandelenmarkt en het verloop van de beurskoersen. Daarbij leveren financieringen in vastgoedfondsen, leverage, extra risico op. De drempel om rechtstreeks vastgoed aan te houden en daarbij de juiste keuze te maken en ook spreiding te realiseren, ligt relatief hoog.

Beleggen in garageboxen van GaragePark

Het beleggen in garageboxen van GaragePark biedt u de mogelijkheid om rechtstreeks uw eigen vastgoed aan te houden, waarbij u de zekerheid heeft dat het vastgoed op uw naam staat. Een bewezen concept, waarbij u zelf de touwtjes in handen heeft en u niet afhankelijk bent van andere partijen. U beslist zelf over uw aankoop en door de relatief geringe aankoopbedragen kunt u eenvoudig spreiding realiseren. U beslist zelf over zaken als verhuur en administratie. En de Vereniging van Eigenaren van een park handelt in het belang van de eigenaren. De boxen zelf zijn onderhoudsarm, dus daar heeft u weinig omkijken naar.

Garageboxen: een relatief nieuwe categorie in vastgoedbeleggen

Inderdaad, met de nadruk op ‘relatief’, want beleggen in garageboxen is bij GaragePark al tien jaar een bewezen concept. Met 22 garageparken in Nederland is GaragePark marktleider in de verhuur en verkoop van garageboxen. De garageboxen worden voor diverse doeleinden gebruikt, zowel zakelijk als voor privé gebruik. Ondernemers, zoals ZZP’ers, huren of kopen (bedrijfs)ruimte bij GaragePark om hun voertuigen, voorraden en gereedschap veilig op te slaan, of als handige werkplek. Garageboxen zijn voor veel doelgroepen interessant, daarom zijn garageboxen ook interessant als belegging. De prijs van een garagebox is afhankelijk van de ligging en het formaat wat het voor iedereen met een bescheiden hoeveelheid spaargeld toegankelijk maakt. Voor meer vermogende spelers is het investeren in garageboxen zo mogelijk nóg interessanter. Zo wordt er vanaf een bepaald inlegbedrag in garageboxen een huurgarantie van een jaar afgegeven. GaragePark staat hierbij garant voor de huurwaarde van een garagebox, totdat er daadwerkelijk een huurder voor gevonden is.

Meer weten?

Kom langs en overtuig uzelf! Bij elk van de 53 locaties van GaragePark kunt u met eigen ogen zien wat een garagepark is, hoe een garagebox eruit ziet, waar deze gelegen zijn en wat de exploitatiemogelijkheden zijn. U kunt zich ervan vergewissen dat de parken goed zijn opgezet en dat de garageboxen prima verhuurbaar zijn. In een vrijblijvend en persoonlijk gesprek krijgt u alle informatie die u nodig heeft om een afgewogen beslissing te maken. U weet precies waar u aan toe bent. Bijvoorbeeld over wat het betekent om rechtstreeks en volledig eigenaar te zijn van onroerend goed, maar ook hoe eenvoudig het is om zaken als onderhoud en verhuur goed te regelen.