Camperstalling

Jouw eigen camperstalling, parken door heel Nederland

Camperstalling door heel Nederland

Jouw camper is een van je meest waardevolle bezittingen; daar ga je zuinig mee om. De meeste mensen gebruiken hun camper niet het hele jaar door. Vooral tijdens het winterseizoen is het daarom slim om je camper te stallen op een veilige en overdekte plek. Het vinden van een geschikte camperstalling kan echter een behoorlijke uitdaging zijn.

GaragePark biedt de oplossing. GaragePark heeft meer dan voldoende boxen in meerdere formaten die ruim genoeg zijn om uw camper in te stallen. Zo blijft jouw caravan in goede staat en is deze in het aankomende seizoen weer klaar voor mooie reizen.

Voordelen van camperstalling GaragePark

Ben je een echte kampeerliefhebber? Dan zorg je goed voor jouw materiaal. De garageboxen van GaragePark beschikken over individuele beveiliging per camperstalling en zijn van alle gemakken voorzien. Kies er daarom voor om jouw camper te stallen in een GaragePark bij jou in de buurt.

Jouw camperstalling is 24/7 bereikbaar

Bij de meeste camperstallingen kun je niet dag en nacht terecht voor het ophalen van jouw camper. Wil je de camper dezelfde dag nog ophalen? Dan betaal je hier vaak een flink bedrag voor, vaak rond de 40 á 50 euro.

Bij GaragePark maakt het niet uit wanneer of hoe laat je bij jouw camper wilt zijn, je kunt simpelweg altijd terecht. Wees ervan verzekerd dat jouw camper veilig staat, dat je 24/7 met jouw persoonlijk keychain terecht kunt en dat de grote toegangspoort altijd voor jou opent; de camper kan er makkelijk doorheen.

Een overdekte camperstalling

Een camper ongebruikt en onoverdekt buiten stallen kan natuurlijk wel, maar het komt je voertuig waarschijnlijk niet ten goede. Met de juiste camperstalling hebben weersomstandigheden geen invloed op het exterieur en dat houdt je camper dus in topconditie.

Door je camper te stallen voorkom je problemen, verhoog je de levensduur en weet je zeker dat jouw camper veilig staat. Ga daarom naar GaragePark.

Elektriciteit en toilet beschikbaar

De parken van GaragePark zijn altijd beschikbaar, maar dat betekent niet dat er geen voorzieningen zijn op de parken. Sterker nog; daar blinken de parken in uit! Alle parken bieden namelijk enorm veel mogelijkheden, waardoor het stallen van je camper nog aantrekkelijker wordt bij GaragePark.

Op ieder park is er een sanitaire ruimte met toilet en stromend water beschikbaar. Daarnaast is er elektriciteit in uw box aanwezig. En wist je dat iedere box zelfs is voorzien van een eigen postadres?

Ook fijn om te weten is, dat er op ieder park een beheerder aanwezig is. Deze verzorgd het dagelijkse onderhoud en houdt een oogje in het zeil, zodat u gerust kunt zijn dat uw camper veilig staat.

Een veilige camperstalling in de buurt

Een van de meest belangrijke criteria voor het kiezen van een camperstalling is natuurlijk de veiligheid. Wanneer je een van je meest waardevolle bezittingen elders gaat stallen, dan wil je zeker weten dat er alles aan wordt gedaan om jouw bezit te beschermen. Bij veel opslagruimtes zijn er geregeld diefstallen. Niet bij GaragePark.

Als je kiest voor GaragePark, dan kies je voor zekerheid en veiligheid. Het is hier, in tegenstelling tot vele andere parken voor opslagruimtes, niet mogelijk om uit het zicht te blijven van de beveiligingscamera’s. Het gehele park is verlicht volgens een professioneel uitgekiend lichtplan. Daarnaast is er volledig cameratoezicht, zodat je met een gerust hart jouw camper kunt stallen.

Daarnaast is jouw camperstalling altijd in de buurt en beschikbaar. Je kunt 24/7 terecht bij jouw camper met jouw persoonlijke keychain. Jouw eigen spullen zijn beschikbaar wanneer jij ze nodig hebt, precies zoals het hoort!

Tegelijkertijd is het voor kwaadwillende mensen niet mogelijk om een GaragePark te betreden; bijna iedere vestiging beschikt over een hoog hekwerk, voorzien van stroomschokbeveiliging. Daarnaast is iedere garagebox op elk park (met uitzondering van GaragePark Zeewolde) voorzien van een BORG-2 gecertificeerd brand- en inbraakalarmsysteem om de veiligheid van uw camper te waarborgen.

Kosten camperstalling GaragePark

Een camperstalling is een investering; je camper blijft in goede staat waardoor de onderhoudskosten dalen. Maar afhankelijk van de grootte en jouw extra eisen, kunnen de kosten per maand wat verschillen.

Box huren

Huur je een camperstalling, dan betaal je een vast bedrag per maand. Deze is onder andere afhankelijk van de grootte en de locatie. Daarom is het verstandig om, als je jouw garagebox enkel als camperstalling gaat gebruiken, de camper vooraf op te meten. Zo betaal je alleen wat je nodig hebt.

Ga je een box huren bij GaragePark? Er zijn meerdere garageboxen beschikbaar. Bekijk welke locatie het dichtst bij jou in de buurt is. Je kunt online direct bekijken welke formaten er beschikbaar zijn en met welke maandelijkse investering je rekening moet houden.

Box kopen

Het kopen van een garagebox / camperstalling, levert meerdere voordelen op. Zo is de box jouw eigendom en heb je een permanente ruimte om jouw caravan of andere spullen, veilig te stallen. Daarnaast betaal je uiteraard een éénmalige prijs.

Ook bij de aankoopprijs spelen grootte van de gewenste box en de locatie natuurlijk een factor. Bij GaragePark zijn de prijzen transparant; je weet vooraf waar je aan toe bent. Bekijk de prijzen daarom eenvoudig online op basis van de locatie van jouw preferentie.

Tips voor camperstalling bij GaragePark

Het seizoen is voorbij, je hebt mooie herinneringen kunnen maken in het binnen- en/of buitenland.  Maar nu is het weer tijd om de caravan te stallen, zodat je volgend jaar weer volop kunt genieten.

Schoonmaken

Maak je camper goed schoon. Het exterieur van je voertuig kan eronder lijden als je de camper niet goed schoonmaakt alvorens je deze stalt. Vuil kan in het exterieur trekken, waardoor deze later niet meer goed schoon te krijgen is.

Accu / batterijen in de camper

De accu in je camper kun je het beste verwijderen en onder spanning laten staan (in de oplader laten). De accu blijft zo in optimale staat, waardoor je er de komende jaren nog goed gebruik van kunt blijven maken.

De bandenspanning controleren

Zorg ervoor dat je banden de juiste spanning hebben voordat je jouw caravan in de stalling plaatst. Hiermee voorkom je dat je banden inzakken, waardoor de banden kunnen vervormen en slijten.

Verwijder gasflessen uit de camper

Verwijder alle gasflessen uit de camper. Het is aan te raden om gasflessen op te bergen op een plek buiten het voertuig en liefst ook buiten de stalling ervan.

Voorkom luchtjes en schimmel

Je voorkomt dat ongedierte zijn gang kan gaan, door het interieur van de camper goed schoon te maken na gebruik. Dit levert dubbel plezier op: de zekerheid dat jouw camper veilig staat en er zich geen insecten, muizen of ratten in uw camper nestelen, maar ook dat je straks weer in een heerlijk schone camper stapt!