Garagebox kopen - Garagepark

Beleggingskansen

Met een bruto aanvangsrendement van 9%, de zekerheid van uw eigen onroerend goed en de uitstekende verhuurbaarheid zijn de garageboxen van GaragePark een interessante belegging. De garageboxen zijn onderhoudsarm en de exploitatie is zeer eenvoudig. Hieronder kunt u onze nieuwste beleggingskansen vinden. Heeft u vragen over het beleggen bij GaragePark? Wij staan u graag te woord.

Ontdek de nieuwste beleggingskansen

 • GaragePark Venlo

  GaragePark Venlo

  Verwachte oplevering: 1e kwartaal 2022

  Het is zover! GaragePark zet voet aan grond in de provincie Limburg! In Venlo, na Schiphol en Rotterdam de derde logistieke hotspot van Nederland. GaragePark Venlo krijgt de beschikking over 116 garageboxen van 18m2 tot 24m2 op de begane grond en eerste etage. Venlo is met ongeveer 102.000 inwoners de grootste gemeente in Noord-Limburg. De gemeente omvat meerdere stadsdelen, zoals in het westen Blerick, in het zuiden Tegelen en Belfeld en in het noorden de dorpen Grubbenvorst, Lomm en Velden. Hierdoor reikt het verzorgingsgebied verder dan alleen Venlo. GaragePark Venlo wordt gebouwd aan De Sondert op bedrijventerrein Ubroek. De locatie ligt op vijf autominuten van het centrum van Venlo en kent een prima bereikbaarheid. De oprit van de autosnelweg A73 (richting Nijmegen en Roermond) bevindt zich op ca. 2,5 km, van waaruit er aansluiting is op de A67 (richting Duisburg en Eindhoven) en het Duitse wegennet. Op GaragePark Venlo worden 116 boxen gebouwd. De boxen hebben een oppervlakte van 18m2 t/m 24m2 en zijn bijzonder geschikt als opslag- en werkruimte. De boxen zijn uiteraard 24/7 toegankelijk en zeer goed beveiligd (BORG-2). Ook parkfaciliteiten zoals een sanitaire voorziening en postbus per garagebox ontbreken niet.
  65% van de boxen is verkocht
 • GaragePark Venray

  GaragePark Venray

  Verwachte oplevering: 2e kwartaal 2022

  GaragePark Venray wordt gebouwd aan De Voorde op het gelijknamige bedrijventerrein De Hulst nabij Venray. Het is het tweede GaragePark in de provincie Limburg op een groot bedrijventerrein. De locatie is dan ook uitstekend bereikbaar vanaf o.a. de rijksweg A73 en de provinciale weg N270, waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos bereikbaar is. Binnen een minuut van het park zit u op de A73 en brengt men binnen 20 autominuten naar Venlo en in 30 minuten naar Nijmegen. Op GaragePark Venray worden 52 garageboxen gebouwd. De boxen hebben een oppervlakte van maar liefst 21m2 en zijn bijzonder geschikt als opslag- en werkruimte. De boxen zijn uiteraard 24/7 toegankelijk en zeer goed beveiligd (BORG-2).
  20% van de boxen is verkocht
 • GaragePark Roosendaal

  GaragePark Roosendaal

  Verwachte oplevering: 1e kwartaal 2022

  Roosendaal is van oudsher een stad die ondernemerschap ademt. Daar heeft de strategische ligging langs de A17 en A58 en tussen de havens van Rotterdam, Antwerpen, Terneuzen en Vlissingen alles mee te maken. GaragePark Roosendaal wordt gebouwd aan de Vaartveld op industrieterrein Borchwerf. De locatie ligt ten noorden van het centrum en op een steenworp afstand van de A17 (richting Rotterdam en Antwerpen). Ook de A58 (richting Bergen op Zoom en Breda) ligt zeer dichtbij. De bereikbaarheid van het park is dan ook uitstekend. Op de begane grond worden 55 XXL boxen gebouwd. De boxen hebben een oppervlakte van maar liefst 29m2 en zijn bijzonder geschikt als opslag- en werkruimte. Dit type box is in de omgeving niet voorhanden. Op de XXL boxen bouwen wij een nieuw type garagebox (1H en 1HR). Deze etageboxen zijn overdekt en met hun oppervlakte van 12m2 een nieuw type box waar GaragePark hoge verwachtingen van heeft.
  65% van de boxen is verkocht

Succesvol afgerond

.