In verband met corona nemen wij gepaste voorzorgsmaatregelen. Meer over ons beleid in deze periode lees je hier.
X
Garagebox kopen - Garagepark

Beleggingskansen

Met een bruto aanvangsrendement van 9%, de zekerheid van uw eigen onroerend goed en de uitstekende verhuurbaarheid zijn de garageboxen van GaragePark een interessante belegging. De garageboxen zijn onderhoudsarm en de exploitatie is zeer eenvoudig. Hieronder kunt u onze nieuwste beleggingskansen vinden. Heeft u vragen over het beleggen bij GaragePark? Wij staan u graag te woord.

Ontdek de nieuwste beleggingskansen

 • Zwijndrecht

  Verwachte oplevering: Q1 2021

  Het GaragePark succes in Zuid-Holland (regio Rotterdam) krijgt een vervolg! Naast onze twee parken in Rotterdam (Hordijk en Charlois) en in Heinenoord zijn wij bijzonder verheugd om wederom op een toplocatie een volgende GaragePark locatie aan te kondigen. In Zwijndrecht Zuid-Holland, heeft GaragePark zich gepositioneerd voor de bouw van 102 garageboxen (begane grond en 1e etage). GaragePark Zwijndrecht wordt gebouwd op bedrijventerrein Bakestein aan de Voltastraat in het noordelijke deel van Zwijndrecht. Centraal gelegen en dichtbij de belangrijkste uitvalswegen A16 (Ridderkerk en Dordrecht) en de A15 (Ring Rotterdam en Papendrecht). Bakestein is het meest recent ontwikkelde bedrijventerrein van de gemeente en is via de Munnikensteeg en de Langeweg uitstekend bereikbaar voor inwoners van Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en omliggende gemeenten. Met ca. 76.000 inwoners reikt het verzorgingsgebied veel verder dan alleen de gemeente Zwijndrecht.
  25% van de boxen is verkocht
 • GaragePark Groningen 2

  GaragePark Groningen 2

  Verwachte oplevering: 2e kwartaal 2021

  Het succes van GaragePark Groningen krijgt een vervolg! Op de Wasaweg, direct achter het eerste GaragePark in Groningen (Verlengde Bremenweg), starten wij een tweede GaragePark met 84 garageboxen in drie verschillende formaten. GaragePark Groningen 2 wordt gebouwd aan de Wasaweg op bedrijventerrein Eemspoort, direct achter het eerste GaragePark in Groningen aan de Verlengde Bremenweg in het zuidoosten van de stad Groningen. Deze tweede locatie in Groningen lift dan ook mee op de naamsbekendheid van het eerste park. Het bedrijventerrein bevindt zich aan de ringweg N28 en de rijksweg A7. Het gebied telt in totaal circa 600 bedrijven en behoort tot de 50 belangrijkste bedrijvenparken van Nederland. Door de ligging nabij de op- en afrit van de Ringweg is de bereikbaarheid zeer goed. De Ringweg geniet een directe aansluiting op de A7 richting de Duitse grens en de N46 richting de Eemshaven.
  25% van de boxen is verkocht
 • GaragePark Heinenoord 1

  GaragePark Heinenoord-Rotterdam

  Verwachte oplevering: 1e kwartaal 2021

  In Heinenoord, onder de rook van Rotterdam en in de gemeente Hoeksche Waard (87.191 inwoners) Zuid-Holland, heeft GaragePark zich gepositioneerd op een toplocatie voor de bouw van 140 garageboxen (begane grond en 1e etage). De prognose is dat de bouw van het park in het derde kwartaal 2020 van start zal gaan. GaragePark Heinenoord wordt gebouwd op het nieuwe bedrijventerrein Reedijk in de gemeente Hoeksche Waard. Op maximaal 15 autominuten (met name ten zuiden van de Oude Maas) wonen ca. 65.000 mensen, waarbij Barendrecht nog niet is meegerekend. Veel ondernemers en ZZP-ers uit dit gebied werken in de dichtbevolkte regio Rotterdam / Barendrecht, te bereiken via belangrijke uitvalswegen N217 en A29. De A29 loopt door de Heinenoordtunnel en is de belangrijkste verbindingsweg tussen Rotterdam en de Zuid-Hollandse eilanden. GaragePark Heinenoord ligt hier zeer strategisch dichtbij.
  70% van de boxen is verkocht
 • GaragePark Schagen 1

  GaragePark Schagen

  Verwachte oplevering: 4e kwartaal 2020

  In de bruisende gemeente Schagen (46.326 inwoners) en op gemengd bedrijventerrein Lagedijk 'De Lus' bouwt GaragePark 71 garageboxen (begane grond). De prognose is dat de bouw van het park medio juni 2020 van start zal gaan. 'De Lus' is het noordelijke deel van bedrijventerrein Lagedijk in Schagen en is gelegen aan het centrum van de stad. Een ideale plek om ondernemende en ambitieuze ‘Schagenezen’ de ruimte te bieden. Het bedrijventerrein kent al een grote diversiteit aan bedrijven en de bereikbaarheid is zeer goed. Het ligt direct aan de N245 en nabij N248 en N9 (de weg van Alkmaar naar Den Helder). De Lus' heeft tevens een verbinding over water naar het Noordhollands Kanaal. Het verzorgingsgebied voor ondernemende mensen reikt dan ook verder dan alleen de stad Schagen.
  80% van de boxen is verkocht
 • GaragePark Dronten 1

  GaragePark Dronten

  Verwachte oplevering: 4e kwartaal 2020

  GaragePark komt naar Dronten! Aan de Cellebroederpoort (zijweg van de Bruggepoort), gelegen op bedrijventerrein Poort van Dronten en tegen bedrijventerrein Business Zone Delta aan, worden 44 begane grond garageboxen gebouwd. Op beide bedrijventerreinen is veel bedrijvigheid. Doe-het-zelf winkels, tuincentra en bouwmarkten (o.a. Gamma) zijn zeer goed vertegenwoordigd. Het aanbod van opslagruimtes in Dronten is beperkt en de combinatie opslag- en werkruimte (het GaragePark concept) is in de nabije omgeving niet te vinden.
  65% van de boxen is verkocht
 • Impressie GaragePark Breda 1

  GaragePark Breda

  Verwachte oplevering: 3e/4e kwartaal 2020

  GaragePark zet voet aan grond in Breda! Wij zijn enorm verheugd om op een 'superlocatie' in een van de grootste gemeentes van Nederland het 24e GaragePark te bouwen! Hiermee gaat een langgekoesterde wens, om in het economisch hart van West-Brabant het volgende GaragePark succesverhaal te schrijven, in vervulling.
  90% van de boxen is verkocht
 • GaragePark Amersfoort de Hoef - garageboxen

  GaragePark Amersfoort de Hoef

  Verwachte oplevering: Opgeleverd

  In navolging van het zeer succesvolle eerste GaragePark in Amersfoort (De Isselt) telt deze grote gemeente inmiddels twee GarageParken! Met maar liefst drie verdiepingen is GaragePark Amersfoort de Hoef uniek in zijn soort. Het park is gevestigd aan de Basicweg 15M, op het gelijknamige bedrijventerrein de Hoef en zeer goed bereikbaar door haar ligging bij de A1 en A28, nabij knooppunt Hoevelaken. Het park is in twee fases gebouwd. Eind 3e kwartaal is de tweede fase ook opgeleverd.
  83% van de boxen is verkocht

Succesvol afgerond

.