Garagebox kopen - Garagepark

Beleggingskansen

Met een bruto aanvangsrendement van 9%, de zekerheid van uw eigen onroerend goed en de uitstekende verhuurbaarheid zijn de garageboxen van GaragePark een interessante belegging. De garageboxen zijn onderhoudsarm en de exploitatie is zeer eenvoudig. Hieronder kunt u onze nieuwste beleggingskansen vinden. Heeft u vragen over het beleggen bij GaragePark? Wij staan u graag te woord.

Ontdek de nieuwste beleggingskansen

 • GaragePark Emmen

  Verwachte oplevering: Q1/Q2 2022

  Het kon niet uitblijven. GaragePark meldt zich uiteraard ook in de provincie Drenthe! In Emmen (met meer dan 100.000 inwoners één van de bekendste steden in de provincie), bouwt GaragePark haar 41e locatie en de eerste in Drenthe. GaragePark Emmen, krijgt de beschikking over 90 garageboxen in twee verschillende formaten op de begane grond. GaragePark Emmen wordt gebouwd aan de Phileas Foggstraat op het grootste bedrijventerrein van Noord-Nederland (Bargermeer). De locatie ligt dan ook zeer gunstig tussen de rondweg N391, de weg Emmen-klazienaveen N862 en de snelweg A37, waardoor de bereikbaarheid uitstekend is. Ons marktonderzoek wijst uit dat er op 10 minuten afstand (rijdend) van de locatie ruim 70.000 mensen bereikt kunnen worden, waarvan maar liefst 2.600 relevante ZZP'ers! En deze belangrijke doelgroep wordt alsmaar groter. Al vanaf 2018 laat Emmen een niet-aflatende groei in ZZP'ers zien. Deze kennis maakt ons enorm enthousiast over de eerste GaragePark locatie in Drenthe.
  45% van de boxen is verkocht
 • GaragePark Terneuzen

  Verwachte oplevering: Q3 2022

  GaragePark Terneuzen wordt gebouwd aan het Modempark op het gelijknamige bedrijventerrein Handelspoort, nabij Terneuzen. Op GaragePark Terneuzen worden 74 garageboxen gebouwd. De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf o.a. de provinciale wegen N270 en de N61, waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos bereikbaar is. Ook de N61 ligt vlakbij, waardoor het park vanuit België gemakkelijk te bereiken is. In en rond Terneuzen is het concept van GaragePark (garageboxen als opslag- en werkruimte) niet aanwezig. En dat terwijl er een grote en nog steeds groeiende behoefte is aan 'kleine' bedrijfsruimtes in deze regio. Ons marktonderzoek wijst uit dat op 10 minuten afstand (rijdend) van de locatie 56.556 mensen bereikt kunnen worden waarvan maar liefst 2884 relevante ZZP'ers! De uitstekende ligging van de Gemeente Terneuzen en het park, de arbeidsethos en ondernemersgeest die er heerst in deze regio, de Belgische markt binnen handbereik en het lage aanbod aan kleinschalige bedrijfsruimtes, zijn zeer sterke ingrediënten voor een succesvol GaragePark in Terneuzen.
  81% van de boxen is verkocht
 • GaragePark Venlo

  GaragePark Venlo

  Verwachte oplevering: 1e kwartaal 2022

  Het is zover! GaragePark zet voet aan grond in de provincie Limburg! In Venlo, na Schiphol en Rotterdam de derde logistieke hotspot van Nederland. GaragePark Venlo krijgt de beschikking over 116 garageboxen van 18m2 tot 24m2 op de begane grond en eerste etage. Venlo is met ongeveer 102.000 inwoners de grootste gemeente in Noord-Limburg. De gemeente omvat meerdere stadsdelen, zoals in het westen Blerick, in het zuiden Tegelen en Belfeld en in het noorden de dorpen Grubbenvorst, Lomm en Velden. Hierdoor reikt het verzorgingsgebied verder dan alleen Venlo. GaragePark Venlo wordt gebouwd aan De Sondert op bedrijventerrein Ubroek. De locatie ligt op vijf autominuten van het centrum van Venlo en kent een prima bereikbaarheid. De oprit van de autosnelweg A73 (richting Nijmegen en Roermond) bevindt zich op ca. 2,5 km, van waaruit er aansluiting is op de A67 (richting Duisburg en Eindhoven) en het Duitse wegennet. Op GaragePark Venlo worden 116 boxen gebouwd. De boxen hebben een oppervlakte van 18m2 t/m 24m2 en zijn bijzonder geschikt als opslag- en werkruimte. De boxen zijn uiteraard 24/7 toegankelijk en zeer goed beveiligd (BORG-2). Ook parkfaciliteiten zoals een sanitaire voorziening en postbus per garagebox ontbreken niet.
  93% van de boxen is verkocht

Succesvol afgerond

.