Garagebox kopen - Garagepark

Beleggingskansen

Met een bruto aanvangsrendement van 9%, de zekerheid van uw eigen onroerend goed en de uitstekende verhuurbaarheid zijn de garageboxen van GaragePark een interessante belegging. De garageboxen zijn onderhoudsarm en de exploitatie is zeer eenvoudig. Hieronder kunt u onze nieuwste beleggingskansen vinden. Heeft u vragen over het beleggen bij GaragePark? Wij staan u graag te woord.

Ontdek de nieuwste beleggingskansen

 • GaragePark Den Haag Fase 5

  Verwachtte oplevering: 2e/3e kwartaal 2020

  Het grootste GaragePark van Nederland bouwt een allerlaatste fase met garageboxen! GaragePark Den Haag zal op het voormalig terrein van Tennis Vereniging Residentie een laatste fase met 156 garageboxen bouwen. In deze fase zullen XXL boxen (29m2) en een nieuw type etageboxen de boventoon voeren. De laatste fase wordt eveneens aan de Spoorlaan gebouwd en is uitstekend bereikbaar door onder andere de ligging nabij uitvalswegen, A12 en A4. Uiteraard lift deze laatste fase garageboxen mee op de bekendheid van het huidige GaragePark Den Haag, dat inmiddels een ‘begrip’ in de omgeving is.
  80% van de boxen is verkocht
 • GaragePark Groningen

  Verwachtte oplevering: 2e kwartaal 2020

  Een hoog inwonersaantal (7e stad van Nederland), groot in kennisinstellingen, veel studenten en een niet aflatende groei in (jonge) ondernemers. Het is niet voor niets dat het ondernemerschap, dat van oudsher in de stad Groningen zit, door de eigen gemeente enorm gestimuleerd wordt. Ook onze marktonderzoeken (waarin de vraag naar kleine opslag- en werkruimtes gemeten wordt) bevestigen het beeld dat niet alleen nationale, maar ook internationale media zien; Groningen leeft en ontpopt zich als een succesvolle stad voor de toekomst!
  90% van de boxen is verkocht
 • GaragePark Dronte - garageboxen voor opslag en werkruimte

  GaragePark Dronten

  Verwachtte oplevering: 3e kwartaal 2020

  GaragePark komt naar Dronten! Aan de Cellebroederpoort (zijweg van de Bruggepoort), gelegen op bedrijventerrein Poort van Dronten en tegen bedrijventerrein Business Zone Delta aan, worden 44 begane grond garageboxen gebouwd. Op beide bedrijventerreinen is veel bedrijvigheid. Doe-het-zelf winkels, tuincentra en bouwmarkten (o.a. Gamma) zijn zeer goed vertegenwoordigd. Het aanbod van opslagruimtes in Dronten is beperkt en de combinatie opslag- en werkruimte (het GaragePark concept) is in de nabije omgeving niet te vinden.
  50% van de boxen is verkocht
 • GaragePark Breda - 3D impressie

  GaragePark Breda

  Verwachtte oplevering: 2e/3e kwartaal 2020

  GaragePark zet voet aan grond in Breda! Wij zijn enorm verheugd om op een 'superlocatie' in een van de grootste gemeentes van Nederland het 24e GaragePark te bouwen! Hiermee gaat een langgekoesterde wens, om in het economisch hart van West-Brabant het volgende GaragePark succesverhaal te schrijven, in vervulling.
  60% van de boxen is verkocht
 • Bergen op Zoom Fase 2

  Verwachtte oplevering: 2e kwartaal 2020

  Het succes van GaragePark Bergen op Zoom krijgt een vervolg! Aan de Ringersweg in Bergen op Zoom gaat een 2e fase garageboxen gebouwd worden, waardoor het park uiteindelijk 119 multifunctionele garageboxen tot haar beschikking heeft. Het park krijgt de beschikking over 58 extra garageboxen in drie verschillende formaten (18m2 t/m 29m2). Het park is zeer goed bereikbaar via de A4 / A58 / Randweg West. De stad Antwerpen is binnen 25 minuten bereikbaar. In februari 2019 is fase 1 (61 garageboxen) opgeleverd.
  60% van de boxen is verkocht
 • GaragePark Amersfoort de Hoef - garageboxen

  GaragePark Amersfoort de Hoef

  Verwachtte oplevering: Opgeleverd

  In navolging van het zeer succesvolle eerste GaragePark in Amersfoort (De Isselt) telt deze grote gemeente inmiddels twee GarageParken! Met maar liefst drie verdiepingen is GaragePark Amersfoort de Hoef uniek in zijn soort. Het park is gevestigd aan de Basicweg 15M, op het gelijknamige bedrijventerrein de Hoef en zeer goed bereikbaar door haar ligging bij de A1 en A28, nabij knooppunt Hoevelaken. Het park is in twee fases gebouwd. Eind 3e kwartaal is de tweede fase ook opgeleverd.
  75% van de boxen is verkocht
 • GaragePark Zeewolde XXL

  Verwachtte oplevering: Opgeleverd

  In Zeewolde ligt de roots van GaragePark. Hier werd in 2008 het eerste GaragePark gevestigd. Tien jaar later is GaragePark terug in de gemeente waar het allemaal begon! Moderner, veiliger en groter! Zeewolde XXL is gevestigd aan de Ambachtsweg 27 in Zeewolde en biedt uitsluitend XXL boxen aan van 29m2. Het park is uitstekend bereikbaar door de ligging vlakbij de N305 waarmee je in slechts enkele minuten op de A27 richting Utrecht of Almere zit. Begin 2e kwartaal 2018 is het park opgeleverd. Er zijn nog enkele XXL garageboxen te koop!
  90% van de boxen is verkocht