Garagebox kopen - Garagepark

Beleggingskansen

Met een bruto aanvangsrendement van 9%, de zekerheid van uw eigen onroerend goed en de uitstekende verhuurbaarheid zijn de garageboxen van GaragePark een interessante belegging. De garageboxen zijn onderhoudsarm en de exploitatie is zeer eenvoudig. Hieronder kunt u onze nieuwste beleggingskansen vinden. Heeft u vragen over het beleggen bij GaragePark? Wij staan u graag te woord.

Ontdek de nieuwste beleggingskansen

 • Hendrik-Ido-Ambacht

  Verwachte oplevering: 3e kwartaal 2021

  In Hendrik Ido Ambacht, op het zeer gunstig gelegen businesspark Aan de Noord realiseren wij het allereerste GaragePark met garageboxen op de begane grond en etage welke middels een dubbele hellingbaan allen bereikbaar zijn met de auto. GaragePark Hendrik Ido Ambacht wordt gebouwd aan het Noordeinde op businesspark Aan de Noord. Bij de planvorming van industriegrond aan de Noord is veel aandacht besteed aan de bereikbaarheid. De locatie ligt direct aan de A16, waardoor de verbindingen van en naar de rijkswegen A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda), A15 (Europoort-Rotterdam-Gorinchem) en A29 (Rotterdam-Zierikzee-Roosendaal) uitstekend zijn. Door de ligging aan de rivieren de Noord en Rietbaan is GaragePark Hendrik Ido Ambacht ook enorm interessant voor bedrijven met watergebonden activiteiten. Ook na vier zeer succesvolle garageparken in de regio rondom Rotterdam is de vraag naar garageboxen nog steeds enorm groot. Het GaragePark aanbod opslag- en werkruimte biedt een bewezen concept voor de grote groep (startende) ondernemers, ZZP-ers en MKB-bedrijven in deze regio. Om aan de grote vraag te voldoen hebben wij op een toplocatie met een zeer groot verzorgingsgebied een uniek GaragePark ontwikkeld, waarbij elke garagebox met de auto bereikbaar is dankzij een dubbele hellingbaan.
  25% van de boxen is verkocht
 • Almere Gooisekant

  Verwachte oplevering: 2e kwartaal 2021

  GaragePark keert terug naar Almere! Op het hoogwaardige bedrijventerrein Gooisekant realiseren wij ons derde park in de snelst groeiende stad van Nederland. GaragePark Almere Gooisekant zal bestaan uit 150 garageboxen in 5 verschillende formaten. GaragePark Almere Gooisekant wordt gebouwd aan de Transistorstraat op het gelijknamige bedrijventerrein Gooisekant. Centraal gelegen tussen Almere Stad, Almere Haven en Almere Poort. De locatie is gelegen aan de A6 en dichtbij de N702, een van de belangrijkste provinciale wegen van Almere. De bereikbaarheid is hierdoor uitstekend en elke bestemming in de regio is moeiteloos bereikbaar. Via de A6 is de snelweg A1 richting Amsterdam, Het Gooi of Amersfoort binnen enkele minuten bereikbaar. Dat maakt deze locatie ook een uitstekende vestigingsplaats voor bedrijven die hun afzet voor een groot deel in Het Gooi en de regio Amsterdam realiseren. De vraag naar de combinatie opslag- en werkruimte (het GaragePark concept) is nog steeds groot in deze stad. En dat is heel simpel te verklaren. Almere is inmiddels gegroeid tot een stad met ruim 200.000 inwoners en is daarmee de achtste stad van Nederland. Met meer dan 18.000 ondernemingen, die variëren van zzp-ers en MKB-bedrijven tot grote internationals. De stad werd in 2019 zelfs gekozen tot MKB-vriendelijkste stad dat aangeeft dat lokaal ondernemen enorm gestimuleerd en gefaciliteerd wordt. Kortom; Almere is ‘hot’!
  35% van de boxen is verkocht
 • GaragePark Middelburg XXL - Garageboxen

  Middelburg XXL

  Verwachte oplevering: 1e kwartaal 2021

  Het kon niet uitblijven. GaragePark zet voet aan grond in Zeeland en bouwt het eerste GaragePark in de hoofdstad Middelburg! We hebben ons gepositioneerd op het grootste en meest toonaangevende bedrijventerrein van Middelburg, Arnestein. En bij het grootste bedrijventerrein horen ook de grootste boxen! Onze XXL variant voert op dit kleinschalige park (38 garageboxen) de absolute boventoon. De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf o.a. de rijksweg A58 en de provinciale weg N57, waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos bereikbaar is. Binnen een minuut van het park zit u op de N57 wat u op minder dan 10 autominuten naar Vlissingen brengt en in 17 autominuten naar Goes! Zeer centraal gelegen in Middelburg en voor elke onderneming in Zeeland een ideale locatie. De combinatie opslag- en werkruimte (het GaragePark concept) is in de nabije omgeving niet te vinden en daarmee een ideale plek om ondernemende Zeeuwen de ruimte te bieden.
  70% van de boxen is verkocht
 • Zwijndrecht

  Verwachte oplevering: 1e kwartaal 2021

  Het GaragePark succes in Zuid-Holland (regio Rotterdam) krijgt een vervolg! Naast onze twee parken in Rotterdam (Hordijk en Charlois) en in Heinenoord zijn wij bijzonder verheugd om wederom op een toplocatie een volgende GaragePark locatie aan te kondigen. In Zwijndrecht Zuid-Holland, heeft GaragePark zich gepositioneerd voor de bouw van 102 garageboxen (begane grond en 1e etage). GaragePark Zwijndrecht wordt gebouwd op bedrijventerrein Bakestein aan de Voltastraat in het noordelijke deel van Zwijndrecht. Centraal gelegen en dichtbij de belangrijkste uitvalswegen A16 (Ridderkerk en Dordrecht) en de A15 (Ring Rotterdam en Papendrecht). Bakestein is het meest recent ontwikkelde bedrijventerrein van de gemeente en is via de Munnikensteeg en de Langeweg uitstekend bereikbaar voor inwoners van Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en omliggende gemeenten. Met ca. 76.000 inwoners reikt het verzorgingsgebied veel verder dan alleen de gemeente Zwijndrecht.
  90% van de boxen is verkocht
 • GaragePark Groningen 2

  Verwachte oplevering: 2e kwartaal 2021

  Het succes van GaragePark Groningen krijgt een vervolg! Op de Wasaweg, direct achter het eerste GaragePark in Groningen (Verlengde Bremenweg), starten wij een tweede GaragePark met 84 garageboxen in drie verschillende formaten. GaragePark Groningen 2 wordt gebouwd aan de Wasaweg op bedrijventerrein Eemspoort, direct achter het eerste GaragePark in Groningen aan de Verlengde Bremenweg in het zuidoosten van de stad Groningen. Deze tweede locatie in Groningen lift dan ook mee op de naamsbekendheid van het eerste park. Het bedrijventerrein bevindt zich aan de ringweg N28 en de rijksweg A7. Het gebied telt in totaal circa 600 bedrijven en behoort tot de 50 belangrijkste bedrijvenparken van Nederland. Door de ligging nabij de op- en afrit van de Ringweg is de bereikbaarheid zeer goed. De Ringweg geniet een directe aansluiting op de A7 richting de Duitse grens en de N46 richting de Eemshaven.
  70% van de boxen is verkocht
 • GaragePark Dronten 1

  GaragePark Dronten

  Verwachte oplevering: 4e kwartaal 2020

  GaragePark komt naar Dronten! Aan de Cellebroederpoort (zijweg van de Bruggepoort), gelegen op bedrijventerrein Poort van Dronten en tegen bedrijventerrein Business Zone Delta aan, worden 44 begane grond garageboxen gebouwd. Op beide bedrijventerreinen is veel bedrijvigheid. Doe-het-zelf winkels, tuincentra en bouwmarkten (o.a. Gamma) zijn zeer goed vertegenwoordigd. Het aanbod van opslagruimtes in Dronten is beperkt en de combinatie opslag- en werkruimte (het GaragePark concept) is in de nabije omgeving niet te vinden.
  75% van de boxen is verkocht
 • GaragePark Amersfoort de Hoef - garageboxen

  GaragePark Amersfoort de Hoef

  Verwachte oplevering: Opgeleverd

  In navolging van het zeer succesvolle eerste GaragePark in Amersfoort (De Isselt) telt deze grote gemeente inmiddels twee GarageParken! Met maar liefst drie verdiepingen is GaragePark Amersfoort de Hoef uniek in zijn soort. Het park is gevestigd aan de Basicweg 15M, op het gelijknamige bedrijventerrein de Hoef en zeer goed bereikbaar door haar ligging bij de A1 en A28, nabij knooppunt Hoevelaken. Het park is in twee fases gebouwd. Eind 3e kwartaal is de tweede fase ook opgeleverd.
  90% van de boxen is verkocht

Succesvol afgerond

.