GaragePark Terneuzen

Verwachte oplevering: Q3 2022

Terneuzen, gelegen in de regio Zeeuws-Vlaanderen, telt 25.405 inwoners en is daarmee de vierde stad van Zeeland. Terneuzen vervult een centrumfunctie in deze regio en is daarom een belangrijke stad in Zeeuws-Vlaanderen.

GaragePark Terneuzen wordt gebouwd aan het Modempark op het gelijknamige bedrijventerrein Handelspoort, nabij Terneuzen. Het is het tweede GaragePark in de provincie Zeeland op een groot bedrijventerrein. De locatie is dan ook uitstekend bereikbaar vanaf o.a. de provinciale wegen N270 en de N61, waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos bereikbaar is. Ook de N61 ligt vlakbij, waardoor het park vanuit België gemakkelijk te bereiken is.

Op GaragePark Terneuzen worden 74 garageboxen gebouwd. De boxen hebben een oppervlakte van maar liefst 21m2 tot 29m2 en zijn bijzonder geschikt als opslag- en werkruimte. De boxen zijn uiteraard 24/7 toegankelijk en zeer goed beveiligd (BORG-2). Ook parkfaciliteiten zoals een sanitaire voorziening en postbus per garagebox ontbreken niet.

100% van de boxen is verkocht
Ik wil beleggingsadvies