GaragePark Venray

Verwachte oplevering: 3e kwartaal 2022

Venray ligt met ongeveer 44.000 inwoners centraal tussen Nijmegen en Venlo. Door omliggende plaatsen als Eindhoven, Helmond, Oss en Uden reikt het verzorgingsgebied verder dan alleen Venray.

GaragePark Venray wordt gebouwd aan De Voorde op het gelijknamige bedrijventerrein De Hulst nabij Venray. Het is het tweede GaragePark in de provincie Limburg op een groot bedrijventerrein. De locatie is dan ook uitstekend bereikbaar vanaf o.a. de rijksweg A73 en de provinciale weg N270, waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos bereikbaar is. Binnen een minuut van het park zit u op de A73 en brengt men binnen 20 autominuten naar Venlo en in 30 minuten naar Nijmegen. 

Op GaragePark Venray worden 52 garageboxen gebouwd. De boxen hebben een oppervlakte van maar liefst 17m2 tot 21m2 en zijn bijzonder geschikt als opslag- en werkruimte. De boxen zijn uiteraard 24/7 toegankelijk en zeer goed beveiligd (BORG-2). Ook parkfaciliteiten zoals een sanitaire voorziening en postbus per garagebox ontbreken niet.

100% van de boxen is verkocht
Ik wil beleggingsadvies