GaragePark Wageningen

Verwachte oplevering: 1e kwartaal 2023

Eerder dit jaar kondigde GaragePark al meerdere locaties in Gelderland aan. Ook in Nijmegen en Malden worden in 2022 GarageParken gerealiseerd. Net op de valreep van het nieuwe jaar versterken wij onze positie in Gelderland met een vestiging in Wageningen! Het park krijgt de beschikking over 78 garageboxen in twee verschillende formaten op de begane grond en eerste etage.

Wageningen is natuurlijk vooral bekend van de Wageningse Universiteit. Mede om die reden zijn er veel start ups en kleinschalige ondernemingen gevestigd; er heerst een sterke ondernemersgeest. De zeer gunstige ligging in Nederland draagt daar aan bij. GaragePark Wageningen is al de 5e uitbreiding in Gelderland en profiteert om die reden van de synergie in marketingactiviteiten gericht op en rondom de vijf GaragePark locaties in deze provincie. Naast Wageningen, Nijmegen en Malden betreft het de bestaande parken in Zaltbommel en Tiel.

GaragePark Wageningen wordt gebouwd op bedrijventerrein Nudepark, dichtbij Nude, een van de grotere woonkernen van Wageningen. De locatie ligt tevens op een steenworp afstand van de N225, de belangrijkste provinciale weg van Wageningen die leidt naar snelwegen A12 (richting Veenendaal en Arnhem, A15 (richting Tiel) en A50 (richting Apeldoorn en Nijmegen). Belangrijk voordeel van de locatie is dat er ook inwoners van Rhenen, Renkum en Bennekom bereikt worden. Binnen 10 minuten van de locatie wonen er ca 60.000 mensen en zijn er meer dan 3.000 bedrijven gevestigd.

100% van de boxen is verkocht
Ik wil beleggingsadvies