Zwijndrecht

Verwachte oplevering: Opgeleverd

Het GaragePark succes in Zuid-Holland (regio Rotterdam) krijgt een vervolg! Naast onze twee parken in Rotterdam (Hordijk en Charlois) en in Heinenoord zijn wij bijzonder verheugd om wederom op een toplocatie een volgende GaragePark locatie aan te kondigen. In Zwijndrecht Zuid-Holland, heeft GaragePark zich gepositioneerd voor de bouw van 102 garageboxen (begane grond en 1e etage).

GaragePark Zwijndrecht wordt gebouwd op bedrijventerrein Bakestein aan de Voltastraat in het noordelijke deel van Zwijndrecht. Centraal gelegen en dichtbij de belangrijkste uitvalswegen A16 (Ridderkerk en Dordrecht) en de A15 (Ring Rotterdam en Papendrecht). Bakestein is het meest recent ontwikkelde bedrijventerrein van de gemeente en is via de Munnikensteeg en de Langeweg uitstekend bereikbaar voor inwoners van Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en omliggende gemeenten. Met ca. 76.000 inwoners reikt het verzorgingsgebied veel verder dan alleen de gemeente Zwijndrecht.

Op basis van onze ervaringen en uitgebreid marktonderzoek hebben wij een grote behoefte aan XXL boxen van 29m2 en boxen van 12m2 vastgesteld. De 12m2 boxen sluiten perfect aan op het wereldwijd bekende ‘self storage’ concept en maakt ondernemen in Zwijndrecht en omgeving écht voor iedereen toegankelijk! In de bestaande Rotterdamse parken worden deze boxen niet aangeboden. In Den Haag (fase 5) bleken beide maten zeer recent in een grote behoefte te voorzien. Deze typen boxen mogen zeker niet ontbreken in uw beleggingsportefeuille.

100% van de boxen is verkocht
Ik wil beleggingsadvies