Archiefopslag huren of kopen bij GaragePark

Een veilige plek om jouw archief op te slaan? Kies voor GaragePark

Een veilige plek om jouw archief op te slaan? Kies voor GaragePark

Heb je gebrek aan ruimte in jouw archief of is de archiefopslag momenteel niet optimaal ingericht? Hierdoor zul je onnodig lang moeten zoeken naar documenten. Dat is niet handig, omdat het je veel tijd kost en je sommige archiefstukken regelmatig nodig zult hebben.

Als bedrijf ben je verplicht om jouw bedrijfsadministratie op te slaan. Zeker bij vertrouwelijke documenten is het belangrijk dat het archief veilig is. Kies hier daarom een plek voor die betrouwbaar en goed beveiligd is.

Archiefopslag in de veiligste garageboxen van Nederland

Als veiligste aanbieder van garageboxen in Nederland, kun je zelfs jouw meest vertrouwelijke documenten met een gerust hart opslaan op onze sterk beveiligde parken.

Veiligheid is bij ons geen bijzaak, maar topprioriteit. Kies je voor GaragePark, dan kies je voor veiligheid. Daarom zijn onze parken voorzien van hekwerk met stroomschokbeveiliging, is er op de parken 24/7 live camerabewaking en inbraak- en brandbeveiliging per garagebox. Iedere box is aangesloten op een meldkamer en de toezichthouder houdt altijd een oogje in het zeil.

Heb je liever een kleine externe ruimte om het overzicht te bewaren, of zoek je juist een grotere ruimte die voor meerdere doeleinden in te zetten is? Bij GaragePark is dat geen probleem en kun je garageboxen in veel verschillende formaten huren of kopen.

Een betrouwbaar klimaat voor jouw archiefopslag

Belangrijke documenten wil je niet opslaan in een vochtige, muffe ruimte waarin de temperaturen flink fluctueren. Het is dan ook goed om te weten dat je jouw garagebox kan uitrusten met verwarming of klimaatbeheersing.

GaragePark wordt steeds groener. Daarom beschikken al onze nieuwste parken over zonnepanelen. Geen hoge energiekosten dus. Sterker nog, als je bij GaragePark een box huurt of koopt op een van onze parken met zonnepanelen, dan betaal je helemaal géén energiekosten!

Wanneer kiezen voor een archiefopslag van GaragePark?

Een archiefopslag van GaragePark is niet de goedkoopste oplossing. Maar als je op zoek bent naar een betaalbare, veilige en multifunctionele ruimte voor de lange termijn, dan is GaragePark een van de beste keuzes die je voor je onderneming kunt maken.

Garageboxen op onze parken hebben een groot aantal unieke voordelen ten opzichte van traditionele aanbieders van opslag. Onze ruimtes zijn compleet naar eigen wens in te richten en te gebruiken voor meerdere doeleinden, zelfs als additioneel kantoor.

Een garagebox van GaragePark kun je huren, maar ook kopen. Denk je er dus over na om een garagebox voor de lange termijn te gebruiken voor je onderneming? Dan is het kopen van een box op een van onze parken een lucratieve investering.

Prijzen voor archiefopslag

De markt van archiefopslag is niet geheel transparant. Zo zijn de prijzen vaak niet op de website te vinden. Daarom is het moeilijk om te weten waar je precies aan toe bent als je besluit een externe partij in te schakelen.

Bij GaragePark weet je exact wat de prijs is, voor zowel kopen als huren. Op onze website vind je de prijzen voor al onze locaties en de verschillende formaten van onze boxen gewoon terug. Kies simpelweg de locatie en het formaat naar keuze, en de prijzen verschijnen.

Bekijk direct welke locatie dicht bij jou in de buurt is.

Archiefopslag in de buurt vinden?

Bij GaragePark vind je vestigingen op strategisch gepositioneerde plekken door heel Nederland. Daardoor is er altijd wel een park bij jou in de buurt waar je jouw archief met een gerust hart kunt opslaan.

We zijn onder andere te vinden in Almere, Zwijndrecht, Middelburg, Heinenoord, Schagen, Groningen, Dronten, Den Haag, Breda en Rotterdam.

Wil je weten welke locatie het dichtst bij jou is? Bekijk hier al onze locaties of filter op jouw postcode om direct een overzicht te krijgen van de dichtstbijzijnde boxen.