Goederenopslag huren of kopen? Kies voor GaragePark

Ben je op zoek naar een goederenopslag voor jouw bedrijf omdat je bijvoorbeeld hard aan het groeien bent? Overweeg dan een garagebox bij GaragePark. Met veel locaties door heel Nederland en opties om zowel te huren als kopen hebben we ruimte voor jouw  opslagbehoefte.

Overweeg je om een externe goederenopslag in gebruik te nemen? Lees dan zeker verder om meer te weten te komen over de mogelijkheden en voordelen van een garagebox op onze parken.

Goederenopslag op meer dan 30 locaties in NL

GaragePark is al sinds 2007 trotse marktleider op het gebied van parken met garageboxen. Inmiddels zijn er meer dan 30 van onze parken door heel Nederland en bieden we meer dan 3000 garageboxen aan. Zo is er altijd wel een park bij jou in de omgeving.

Onze garageboxen zijn veelzijdig inzetbaar. De ruimtes worden ingezet als stallingsruimte, goederenopslag of zelfs volledige werkruimtes. De garageboxen van GaragePark zijn van alle gemakken voorzien.

Elke dag verwelkomen wij dan ook vele huurders en kopers op onze parken.

De veiligste goederenopslag van Nederland

Het is de nachtmerrie van veel ondernemers: je bedrijfsspullen zijn vervreemd, terwijl je in de veronderstelling was dat ze veilig staan in goederenopslag. Dat zal bij GaragePark niet gebeuren. We bieden dan niet voor niets de veiligste garageboxen van Nederland aan.

Kies je voor GaragePark, dan kies je voor veiligheid. Met parken die omheind zijn en beschikken over stroomschokbeveiliging, 24/7 live camerabewaking en boxen die individueel beveiligd zijn tegen inbraak en brand.

Op onze parken is de veiligheid van jouw spullen een zekerheid. Bovendien zijn de kosten voor een inboedelverzekering gering, vanwege de zeer strenge beveiliging.

Prijzen voor goederenopslag bij GaragePark

Bij GaragePark heb je vele opties om uit te kiezen. Daardoor zijn de prijzen voor goederenopslag uiteraard afhankelijk van meerdere factoren.

Wil je bijvoorbeeld huren of liever kopen? Een grote box of een kleine box? Wil je deze op de begane grond of is dat niet belangrijk? Al deze factoren hebben invloed op de prijzen.

Bij GaragePark vind je de prijzen gewoon terug op onze website, zodat je precies weet wat je kwijt bent voor de garagebox die jij voor ogen hebt. Zoek eenvoudig op de locatie die het dichtst bij jou in de buurt is en ontdek de prijzen direct online.