GaragePark Blaricum - 2

Meubelopslag huren of kopen bij GaragePark

Een veilige plek om jouw meubelen op te slaan? Kies voor GaragePark

Een veilige meubelopslag bij jou in de buurt

Er zijn veel situaties te bedenken waarin je snel behoefte hebt aan meer ruimte. Bijvoorbeeld bij een verhuizing of tijdens een grote verbouwing, of als je voor een langere periode naar het buitenland gaat.

Het kan ook zo zijn dat je meubels wilt opslaan voor je bedrijf, bijvoorbeeld de kraam voor beurzen gecombineerd met merchandise.
Wat jouw reden ook is, bij GaragePark is er ruimte voor op onze parken. In dit artikel leggen we je uit wanneer en waarom onze parken een uitstekende keuze voor jou zijn.

Wanneer kiezen voor meubelopslag van GaragePark?

Bij GaragePark kun je garageboxen huren die zich uitstekend lenen voor het opslaan van je meubels voor de langere termijn. Wil je voor minimaal een jaar een opslagruimte hebben waar je spullen volledig veilig staan en die je kan inzetten voor meerdere doeleinden, zoek dan niet verder.

We zijn geen prijsvechter op het gebied van opslagruimte, maar wel de veiligste en meest complete aanbieder van opslag- werk- en stallingsruimte van heel Nederland. Op onze parken beschik je bovendien over uitstekende faciliteiten, waardoor onze garageboxen multifunctioneel inzetbaar zijn.

Bij GaragePark is het daarnaast zowel mogelijk om te kopen als te huren. Denk je er dus aan om een box te kopen voor eigen gebruik, om te verkopen of te verhuren? Dan is een garagebox op een van onze parken een interessante optie.

Meubelopslag prijzen

Een zeer kleine opslagruimte is bij onze concurrenten al beschikbaar vanaf enkele tientallen euro’s per maand. Het nadeel van deze aanbieders is dat ze besparen op een belangrijk onderdeel: de veiligheid.

De ruimtes worden eerst vaak voor buitensporige kortingen aangeboden en vervolgens worden de prijzen verhoogd. Het gebrek aan transparante prijzen zorgt er dan ook voor dat klanten regelmatig wisselen van aanbieder.

Meubels veilig opslaan

GaragePark levert de veiligste boxen van Nederland. Met 24/7 live camerabewaking van getrainde bewakers, parken met hekwerk inclusief stroomschokbeveiliging, individuele inbraak- en brandbeveiliging per garagebox en elektronische toegang met een persoonlijke keytag.

Het professioneel uitgekiende lichtplan zorgt ervoor dat het park ook ’s avonds goed verlicht is en er is bovendien een parkbeheerder aanwezig die het park beheert en controleert. Staat veiligheid bij jou net zo hoog in het vaandel als bij ons, kies dan voor GaragePark.

Meubelopslag in de buurt vinden?

Bij GaragePark vind je vestigingen op strategisch gepositioneerde plekken door heel Nederland. Daardoor is er altijd wel een plek bij jou in de buurt om jouw meubels veilig op te slaan.
We zijn onder andere te vinden in Almere, Zwijndrecht, Middelburg, Heinenoord, Schagen, Groningen, Dronten, Den Haag, Breda en Rotterdam.

Wil je weten welke locatie het dichtst bij jou is? Bekijk hier al onze locaties of filter op jouw postcode om direct een overzicht te krijgen van de dichtstbijzijnde boxen.