GaragePark Malden

Verwachte oplevering: Q4 2022

GaragePark versterkt zijn positie in en rondom Nijmegen! In Malden, ten zuiden van Nijmegen, heeft GaragePark een unieke kans gekregen om een tweede vestiging te realiseren rondom de grootste stad van Gelderland. GaragePark Malden krijgt de beschikking over 64 garageboxen van 20m2 tot 29m2 op de begane grond en 8 beveiligde parkeerplaatsen!

Nijmegen mag zich met recht de grootste stad van Gelderland noemen, met ca 180.000 inwoners. Het is ook een snelgroeiende stad. Een tweede locatie is dan ook zeer welkom. GaragePark Nijmegen bevindt zich ten westen van het centrum. De verzorgingsgebieden van beide parken overlappen elkaar niet. Beide parken profiteren wel van de synergie in marketingactiviteiten gericht op het grotere gebied van Nijmegen e.o. en de opbouw van de naamsbekendheid

GaragePark Malden-Nijmegen wordt gebouwd op bedrijventerrein De Hoge Brug, op een steenworp afstand van Nijmegen. De locatie ligt zeer dichtbij snelweg A73 en de S-wegen S100 en S105 naar Nijmegen. De bereikbaarheid is dan ook uitstekend.

Op GaragePark Malden worden 64 boxen gebouwd en 8 parkeerplaatsen. De boxen hebben een oppervlakte van 20m2 t/m 29m2 en zijn bijzonder geschikt als opslag- en werkruimte. De boxen zijn uiteraard 24/7 toegankelijk en zeer goed beveiligd (BORG-2). Ook parkfaciliteiten zoals een sanitaire voorziening en postbus per garagebox ontbreken niet. De beveiligde parkeerplaatsen zijn ook te koop als belegging.

100% van de boxen is verkocht
Ik wil beleggingsadvies