Gefeliciteerd! Je hebt een box gehuurd.

Wat kun je nu van GaragePark verwachten?

Volgende stappen:

Je hebt alle gegevens via de website ingevuld. Binnen twee werkdagen ontvang je de huurovereenkomst per mail, inclusief de algemene bepalingen en het parkreglement.

Je ontvangt een link waarmee je de huurovereenkomst eenvoudig online kunt ondertekenen.

Na ondertekening ontvang je de factuur van de eerste betaling, de huur- en servicekosten voor de eerste maand, de waarborgsom en de administratiekosten van onze afdeling Administratie. Deze factuur voldoe je middels een iDeal-betaling en ontvang je binnen enkele dagen via de mail.

Gefeliciteerd! De overeenkomst en de eerste betaling is rond! De parkbeheerder neemt spoedig telefonisch contact met je op om een afspraak te maken voor de sleuteloverdracht. Wij vragen je om zelf aanwezig te zijn en je te legitimeren.

Heb je een box gehuurd op een nieuwbouwproject? Dan wordt je ongeveer 2 weken voorafgaand aan de oplevering van het park uitgenodigd door GaragePark voor de sleuteloverdracht.

Nu is het zover, je krijgt de sleutel waarmee je 24/7 toegang krijgt tot het park en jouw garagebox. Heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers op telefoonnummer 085 – 20 83 162. Is er een storing? Dan kun je deze melden via de volgende link: https://garagepark.nl/service

Bekijk alle veelgestelde vragen