Gunstiger geprijsde garageboxen

Ben je op zoek naar een veilige en altijd toegankelijke opslagruimte om jouw goederen of gereedschap in op te slaan? Heb je geen geschikte plek om te klussen of andere spullen neer te zetten? Bekijk dan de mogelijkheden van onze etageboxen, welke gunstiger geprijsd zijn dan onze garageboxen op de beagande grond! Een etagebox is niet toegankelijk met een auto, maar verder beschik je over dezelfde functionaliteiten en mogelijkheden van een normale garagebox. Met een etagebox bespaar je al snel €50 tot €100 aan huur per maand!

Slimme ondernemers zijn bovennemers
Hoef je jouw voertuig niet te stallen of voor te rijden bij je garagebox? Of ben je van plan om te werken vanuit jouw garagebox? Dan is een etagebox een slimme overweging! Het grootste voordeel van een box op de etage is namelijk de prijs! Je bespaart al snel €50 tot €100 per maand ten opzichte van een garagebox op de begane grond. En je geniet nog steeds van dezelfde functionaliteiten en voordelen! Wees slim en wordt een bovennemer!

Goederenlift voor zware en grote spullen
Maar kun je dan geen zware of grote spullen of materialen kwijt in een etagebox? Zeker wel! Op de parken met etageboxen kun je namelijk gebruik maken van een goederenlift. Deze lift heeft een oppervlakte van 5m2, is ruim 2m hoog en heeft een draagkracht van maar liefst 2.000 kg! Grote en zware spullen of materialen stuur je gemakkelijk omhoog.

Typische bovennemers
Op veel van onze parken met etageboxen zien wij dat hardwerkende en creatieve ondernemers een garagebox op de eerste etage betrekken. Denk aan meubelmakers, houtbewerkers, technici, webshops en beeldhouwers. Maar ook werklieden als timmermannen en schilders kiezen geregeld voor een etagebox voor het veilig opslaan van hun gereedschappen en materialen.