Atelier huren? Overweeg een garagebox

Ben je op zoek naar een werkruimte om te gebruiken als atelier? Garageboxen kunnen ook als atelier worden ingezet.

Ben je op zoek naar een werkruimte om te gebruiken als atelier? Overweeg dan ook een garagebox. Dit is een ideale en betaalbare plek om jouw carrière verder uit te bouwen. We zien de populariteit voor het gebruik van onze garageboxen als werkruimtes dan ook al geruime tijd toenemen. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn van een garagebox als atelier voor jou.

Locatie

Is het voor jou belangrijk dat je atelier zeer eenvoudig te bereiken is? Of ben je best bereid om een stukje te rijden, zolang het atelier maar goed is? Dat is belangrijk om mee te nemen in je overwegen, omdat de locatie van jouw atelier geen struikelblok mag vormen. De vestigingen van GaragePark zijn strategisch gelegen, waardoor er altijd een vestiging dichtbij jou in de buurt is.

GaragePark heeft veel locaties door heel Nederland waar je terecht kunt, zodat er altijd een locatie dicht bij jou is waar je een garagebox kunt huren die uitstekend in te zetten is als atelier.

Afmetingen

Stel jezelf de vraag “hoeveel ruimte heb ik echt nodig?”. Houd er daarbij ook rekening mee dat je in de toekomst wellicht meer ruimte nodig hebt dan nu. Want niets is vervelender dan erachter te komen dat je een mooi, maar te klein atelier hebt gehuurd en daardoor niet optimaal kunt werken.

Bij GaragePark vind je boxen die je kunt inzetten als atelier in vele verschillende formaten, van 12 vierkante meter tot 80 vierkante meter. Daarnaast zijn er verschillende formaten in lengte, breedte en hoogte verkrijgbaar.

Kosten van een atelier

Een atelier moet ten slotte natuurlijk binnen je budget vallen. De prijs is vaak afhankelijk van de ruimte die jij nodig hebt, maar ook van de verschillende wensen die je hebt.

Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat jouw atelier zo goedkoop mogelijk is? Vind je het prima om een ruimte met anderen te delen? Of wil je voor een iets hoger bedrag een geheel eigen ruimte op een veilige plek waar je 24/7 kan werken, zoals op één van onze parken?

Kostenvergelijking

Een atelier van 20m2 is al te huur vanaf € 110 euro per maand. Vaak deel je dan een ruimte met anderen. Als je dat prima vindt, dan kun je hier goed terecht. Bij GaragePark zijn de prijzen iets hoger, maar uitstekend betaalbaar. De prijzen vind je gewoon transparant op onze website. Daarmee heb je een eigen plek met alle voorzieningen die je nodig hebt, waar je 24/7 in kunt werken. En dat op een superveilig park, met hoge omheining en live camerabewaking.

Kopen versus huren: wat is de beste optie?

Uiteraard is het ook mogelijk om je atelier niet te huren, maar direct te kopen. De belangrijkste voorwaarde voor het kopen van een atelier is dat je in staat bent om deze direct aan te schaffen.

Als jouw budget toereikend is voor de aanschaf van een atelier, dan is kopen een zeer goede optie. Je betaalt éénmalig een bedrag en geniet er vervolgens van zolang je maar wilt. En heb je jouw atelier niet meer nodig, dan kun je deze op ieder moment verkopen of verhuren. Ook op GaragePark is kopen een interessante optie.

Huren is de beste optie als je voor een vast maandelijks bedrag een atelier wilt gebruiken met jouw gewenste voorzieningen en geen grote commitment wil maken. Wil je geen gebruik meer maken van jouw atelier, dan zeg je simpelweg de huur op.

Wat anderen over GaragePark vertellen

Onze garageboxen worden voor verschillende doeleinden benut, van multifunctionele werkruimtes tot tijdelijke opslagruimtes. Onze zakelijke ondernemers en particuliere klanten vertellen je graag waarom zij zo tevreden zijn over GaragePark, waarom ze een opslagruimte hebben gehuurd of gekocht en voor welk doel ze de garageboxen gebruiken.