Magazijn webshop - opslagruimte - GaragePark (1)

Opslagbox huren of kopen bij GaragePark

Op zoek naar een opslagbox dicht bij jou in de buurt?

Opslagbox

GaragePark biedt de veiligste opslagboxen van Nederland. Of je nou wilt huren of kopen, onze boxen en parken zijn voorzien van alle gemakken voorzien. Daardoor ze in te zetten zijn voor veel verschillende doeleinden.

Ben jij geïnteresseerd in een opslagbox bij jou in de buurt? Lees dan verder om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn op een van onze vele parken door heel Nederland.

Waarom een opslagbox van GaragePark?

Kies voor GaragePark als je…

  • op zoek bent naar meer dan een opslagruimte voor jouw spullen
  • een ruimte zoekt voor de langere termijn en veiligheid voor jou belangrijk is
  • 24/7 toegang wil tot jouw spullen met een persoonlijke keytag
  • het belangrijk vindt dat jouw opslagbox makkelijk te bereiken is
GaragePark - Webshop
GaragePark Den Haag - keytag
GaragePark Rotterdam Hordijk - brandblusser

Met zoveel aanbieders van opslagboxen kan het een grote opgave zijn om ze allemaal met elkaar te vergelijken. Niet alleen de keuze is reuze, ook de prijsverschillen zijn niet mals.

Een opslagbox van GaragePark is niet de goedkoopste oplossing. Want als we goedkoop waren, dan konden we niet de beste aanbieder van Nederland zijn. Duur? Dat zijn we ook niet. Transparant? Dat zijn we wel. Alle prijzen zijn dan ook te vinden op onze website.

Onze parken zijn omheind en voorzien van stroomschokbeveiliging. De parken worden live gemonitord door echte bewakers via de vele camera’s. En iedere box is voorzien van individuele inbraak- en brandbeveiliging. We zijn niet voor niets de veiligste aanbieder van kleinschalige opslagruimte in Nederland – gecombineerd met de meest uitgebreide faciliteiten, zoals stroom en sanitaire voorzieningen.

Bij GaragePark weet je altijd zeker dat jouw spullen veilig staan en dat je jouw ruimte kan inzetten voor ontelbaar veel verschillende doeleinden. Een opslagbox van GaragePark is meer dan alleen een opslagruimte. Het is dé ruimte voor jouw onderneming.

Een Opslagbox huren

Het huren van een opslagbox is enorm handig. Je betaalt een vast maandelijks bedrag voor de door jou gewenste ruimte. Vervolgens geniet je van een eigen plek bij de veiligste aanbieder van opslagruimte van Nederland.

Bij GaragePark huur je een opslagbox vanaf minimaal 1 jaar. Het is dus ideaal voor mensen die voor langere termijn op zoek zijn naar een mooie oplossing voor opslagruimte.

Een opslagbox kopen

Het kopen van een opslagbox op onze parken is een slimme zet. Met een eenmalig bedrag koop je jouw opslagbox op eigen grond.

De vraag naar kleinschalige opslagruimte vlakbij woonwijken zal de komende jaren alleen maar toenemen. Kleinschalige opslag wordt bij nieuwbouwwijken meestal niet opgenomen in het bestemmingsplan.

Daarom is het ook een uitstekende investering. Koop je een opslagbox bij GaragePark, dan koop je ook vastgoed met een verwachte positieve waardeontwikkeling. Daarnaast heb je volop mogelijkheden om je box te verhuren.

De vele gebruiksmogelijkheden van een opslagbox bij GaragePark

Een opslagbox bij GaragePark is niet zomaar een ruimte. Onze boxen hebben alle faciliteiten die je nodig hebt en zijn dus zeer breed toepasbaar. We nemen de uitgebreide mogelijkheden met je door.

Lees over de ervaringen van anderen met een opslagbox van GaragePark

Meer weten over de ervaringen van de huurders en kopers op onze parken? Van (tijdelijke) opslag, tot werkruimte, een volledig uitgeruste kantoorruimte en zelfs een muziekstudio, je vindt ze op onze parken.

Zij laten je graag zien hoe zij hun opslagbox hebben ingericht, waarom ze voor GaragePark hebben gekozen, of ze huren of kopen op onze parken en waarvoor zij hun opslagbox inzetten.

FAQ

  • Wat kost een opslagbox van GaragePark?

De kosten van een opslagbox zijn natuurlijk afhankelijk van meerdere factoren. Koop je de box of huur je liever een ruimte? Kies je voor onze kleinste opslagboxen of heb je een grote ruimte nodig? En huur je op de begane grond of kun jij prima uit de voeten met een etagebox?

Wat jouw wensen ook zijn, over onze prijzen zijn we transparant. Ga naar https://garagepark.nl/locaties/, kies de locatie naar wens en bekijk direct wat je betaalt voor een opslagbox op een van onze parken.

  • Heb ik altijd toegang tot mijn opslagbox?

Absoluut. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze huurders 24/7 toegang hebben tot hun opslagbox. Daarom krijg je een persoonlijke keytag waarmee de poort opent, alleen voor jou. Ook het alarm van jouw persoonlijke opslagbox wordt daarmee ontgrendeld.

  • Wat is de minimale huurtermijn voor een opslagbox?

Bij GaragePark hanteren we een minimale huurtermijn van één jaar. Na dit jaar wordt de huurovereenkomst voortgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, met een opzegtermijn van drie maanden.