Jos Rigter - Blaricum

Parkeerplaats huren bij GaragePark

In grote steden is het onbetaalbaar en steeds moeilijker om een parkeervergunning te krijgen. Garageboxen zijn een slimme en betaalbare oplossing voor dit prangende probleem.

Een overdekte parkeerplaats huren

In grote steden is het onbetaalbaar en steeds moeilijker om een parkeervergunning te krijgen. Garageboxen zijn een slimme en betaalbare oplossing voor dit prangende probleem.

Een parkeerplaats op een terrein met garageboxen klinkt misschien een beetje vreemd. Maar parkeren voor de deur of in de straat is helaas niet altijd mogelijk. We leggen je graag uit wat een garagebox interessant maakt en wat de mogelijkheden zijn voor het huren van een box als parkeerplaats.

Waarom een garagebox als parkeerplaats?

Er worden steeds meer steden ‘autoluw’. De binnensteden geven steeds meer ruimte aan voetgangers en fietsers. In sommige gevallen gaat dit ook gepaard met het beperken van ruimte voor parkeerplaatsen, waardoor er niet voor iedere inwoner een parkeerplaats beschikbaar is. Het gevolg is dat autobezitters op zoek moeten naar alternatieven.

Met GaragePark voorzien we in de enorme behoefte aan extra parkeerplaatsen door onze parken op strategische plekken door heel Nederland te plaatsen. Daardoor zijn we vaak in de buurt te vinden, ook dicht bij jou.

De voordelen van GaragePark als parkeerplaats

Natuurlijk is het vervelend als je jouw auto niet direct voor de deur kunt plaatsen, maar een parkeerplaats bij GaragePark is vaak een goede oplossing. Het kan ideaal zijn voor autoliefhebbers die in de binnenstad niet makkelijk een parkeerplek kunnen vinden.

Meer weten over een parkeerplaats huren bij GaragePark?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het huren van een parkeerplaats bij GaragePark? We vertellen je graag alles over huren, de faciliteiten en de uitgebreide mogelijkheden.

Liever even zelfs komen kijken op een park bij jou in de buurt? We verwelkomen je natuurlijk graag. Kijk hier op onze open dagen pagina en plan een afspraak op een park naar wens met een van onze adviseurs.