Sleutelruimte kopen of huren in Nederland - GaragePark

Ben je op zoek naar een sleutelruimte?

Sleutelruimte bij jou in de buurt huren of kopen?

Niet iedereen heeft de luxe van een garage aan huis. In het huidige straatbeeld wordt kleinschalige opslag- en werkruimte steeds minder vaak opgenomen in het bestemmingsplan, een vervelende constatering voor iedere autoliefhebber die graag zelf aan zijn auto sleutelt.

Gelukkig zijn er goede oplossingen voor dit probleem. Een garagebox huren of kopen bij GaragePark is als autoliefhebber zeker het overwegen waard. We vertellen je graag waarom.

Een sleutelruimte dicht bij jou in de buurt

De ideale sleutelruimte is natuurlijk zo dicht mogelijk bij jou in de buurt. Zo kan je wanneer je wilt aan jouw auto of die van anderen sleutelen. Met veel vestigingen door heel Nederland is bij GaragePark jouw garage nooit ver van huis.

Direct bekijken welke locatie van GaragePark het dichtst bij jou in de buurt is? Vul je postcode in en je weet het binnen enkele seconden.

Bekijk het hier

Hoe werkt het huren of kopen van een sleutelruimte bij GaragePark?

Ben jij op zoek naar een sleutelruimte bij jou in de buurt en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? We vertellen je graag meer over het huren of kopen van een garagebox.

Liever even fysiek langskomen om meer te weten te komen over de mogelijkheden? Dat kan ook. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar als je een open dag wilt bezoeken. Kijk hier voor meer informatie.

Sleutelruimte huren

Ben jij op zoek naar een sleutelruimte waar je voor een vast laag maandelijks bedrag terecht kunt? Dan is een garagebox op onze parken een uitstekende optie. Je huurt al een garagebox vanaf slechts €125,- per maand! Bij GaragePark kun je terecht vanaf een huurtermijn van 1 jaar.

Bekijk hier direct een overzicht van de locaties en boxen bij jou in de buurt.

Sleutelruimte kopen

Geef jij de voorkeur aan het kopen van een sleutelruimte? Dat is een verstandige keuze. Voor een eenmalig bedrag zorg jij ervoor dat de garagebox jouw eigendom wordt. Vervolgens is de keuze geheel aan jou of je jouw box in gebruik neemt, verhuurt of verkoopt.

Met onze garageboxen voorzien we in de groeiende behoefte aan werk- en opslagruimtes en is er daarom ook een verwachte positieve waardeontwikkeling.

Bekijk hier welke garageboxen er bij jou in de buurt beschikbaar zijn.

Kom eens langs op een van onze open dagen

Wil je meer weten over het huren van een sleutelruimte bij GaragePark? Kom gerust eens langs op een park dicht bij jou in de buurt, we informeren je graag over de verschillende mogelijkheden.

Kijk hier voor een compleet overzicht van al onze open dagen.