Nieuws  /  3 november 2019

Veel vraag naar opslagruimte in Rivierenland: maar liefst 80% van GaragePark Tiel is verkocht!

Goed nieuws! Het gaat bijzonder voorspoedig met de verkoop van de garageboxen van GaragePark Tiel. In maart 2016 zijn wij de verkoop gestart van ons 10e GaragePark en inmiddels is 80% van de beschikbare boxen al verkocht. Als je nog op zoek bent naar self storage of bedrijfsruimte voor huur of koop in de regio Rivierenland, lees dan snel verder.

Topbeveiliging en duurzame voorzieningen

GaragePark Tiel zal bestaan uit 69 goed beveiligde garageboxen die je bijvoorbeeld kunt gebruiken als opslagplaats of bedrijfsruimte. Deze ruimtes variëren in grootte van 17m² tot 24m². Daarnaast wordt iedere garagebox standaard opgeleverd met brand- en inbraakalarmsystemen die direct in verbinding staan met onze meldkamer. Net als alle andere parken is ook GaragePark Tiel voorzien van een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging, toegangscontrole en beveiligingscamera’s die 24/7 toezicht houden op het gehele terrein. Dankzij de strenge beveiligingsmaatregelen kan je er altijd zeker van zijn dat jouw gereedschap, goederen, verzameling of voertuigen veilig achter slot en grendel staan.

Wist je trouwens dat het park voorzien is van zonnepanelen? Omdat de zonnepanelen in de meeste gevallen meer energie opwekken dan wat er gemiddeld door het hele park wordt verbruikt, bedraagt het maandelijkse voorschot van je energierekening €0,00. Ook heeft iedere garagebox een energiebesparende LED-strip aan de voorzijde. Als je dus een onderhoudsarme en energiezuinige ruimte nodig hebt én tegelijkertijd een steentje wilt bijdragen aan een groene toekomst, dan is dit de garagebox voor jou!

Diverse opties wanneer je een garagebox koopt

Schilders, elektriciens, automonteurs, hobbyisten; de garageboxen van GaragePark worden door ontzettend veel verschillende type ondernemers en ZZP’ers ingezet. Als je een garagebox koopt, heb je de keuze uit diverse opties zoals krachtstroom, extra stroompunten en vloercoating. Met een extra coating blijft de kwaliteit van de vloer nog langer goed en is bovendien makkelijker schoon te maken. Naast de bovengenoemde voorbeelden zijn er nog meer opties beschikbaar. Meer informatie over de kopers opties lees je op ons blog!

Prijzen en beschikbaarheid GaragePark Tiel

Momenteel zijn er nog enkele Type C.2.5 en Type E.3 boxen te koop. Type C.2.5 heeft een oppervlakte van 21m² en heeft een maximale doorrijhoogte van 2 meter. Deze box is ideaal te gebruiken als werkplaats, bedrijfsruimte of self storage. Type E.3 is iets groter, heeft een oppervlakte 24m² en een doorrijhoogte van 2,5 meter. De perfecte oplossing als je een groot voertuig zoals een bestelbus wilt stallen en nog genoeg ruimte wilt overhouden om bijvoorbeeld goederen op te slaan!

GaragePark Tiel heeft nog enkele boxen te koop maar natuurlijk is het ook mogelijk een garagebox te huren. Als je een goed beveiligde en energiezuinige ruimte nodig hebt om in te werken of jouw spullen in op te slaan, neem gerust eens contact met ons op!