Nieuws  /  3 november 2019

De 18 gouden voordelen van het huren of kopen van een garagebox bij GaragePark

Er zijn heel veel aanbieders van opslag- of bedrijfsruimte maar bij GaragePark krijg je 18 gouden voordelen die je nergens anders vindt. Dus wil je een garagebox kopen of huren bij één van onze parken? Lees dan zeker dit artikel!

1. Individuele brand- en inbraakbeveiliging per garagebox

Bij GaragePark staat de veiligheid van jouw spullen altijd voorop! Iedere garagebox van GaragePark wordt standaard opgeleverd met een individuele brandmelder en anti-inbraaksysteem. Je spullen staan dus ALTIJD veilig. Oh ja, en de beveiliging is ook nog BORG-2 gecertificeerd dus dan weet je in ieder geval zeker dat het goed zit!

2. 24/7 toegankelijk voor gebruikers

Eén van de grote voordelen van GaragePark, ten opzichte van andere garagebox- of self-storage aanbieders, is dat je áltijd bij je garagebox kunt komen. Of je nou om 05:30 goederen moet ophalen uit jouw box of ‘s avonds nog even snel een spoedklus moet doen, bij GaragePark is dit geen probleem!

3. Niemand kan zomaar het park op

garagepark keytag

Dankzij een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging en een elektronische toegangspoort kunnen alleen de huurders en kopers van onze garageboxen een park op met hun eigen persoonlijke elektronische sleutel (keytag, zie afbeelding).

TIP: Zodra je de toegangspoort opent met je keytag wordt automatisch het alarmsysteem op je box uitgeschakeld. Verlaat je het terrein weer, dan wordt het alarm automatisch weer ingeschakeld. Wel zo handig! Dit geldt overigens alleen voor parken die na 2014 zijn gebouwd.

4. 24/7 camerabewaking

Iedere vestiging van GaragePark is voorzien van 24/7 camerabewaking. Door de strategische plaatsingen in combinatie met een uitgekiend lichtplan is het zo goed als onmogelijk om ongezien het park te betreden. De camera’s zijn aangesloten op de meldkamer, waar 24 uur per dag en 7 dagen in de week scherp toezicht wordt gehouden door onze partner Detec.

GaragePark camerabeveiliging - Garageboxen

5. Ook buiten je box ruimte voor auto of busje

Als je een zelfstandig ondernemer bent is een garagebox huren of kopen een ideale én duurzame oplossing om jouw goederen, gereedschap, bedrijfswagen of dure voorraad op te slaan. Bij onze parken zien we allerlei ondernemers en ZZP’ers uit uiteenlopende bedrijfstakken. Door de grote toegangspoort en het brede terrein kun je gemakkelijk met jouw auto of bestelbusje je box bereiken. Ideaal voor eigenaren van bijvoorbeeld een koeriersdienst of webshop!

6. KOMO, KIWA en BORG 2 gecertificeerd

De garageboxen van GaragePark hebben een aantal certificaten, oftewel een KOMO-, KIWA- en BORG 2-certificering. Dat houdt in dat de garageboxen gemaakt zijn van de beste bouwmaterialen en daarmee voldoen aan de hoogste milieu, veiligheid- en kwaliteitseisen. Het BORG 2-certificaat betekent dat zowel de garageboxen als het terrein van GaragePark voldoen aan zeer hoge beveiligingseisen.

7. Niet in het duister tasten

Stel je voor; het is 4.30 uur ‘s ochtend en je wilt nog even wat dozen of blikken verf uit je box halen omdat je vroeg aan een klus wil beginnen. Dan is het vervelend als je op de tast je box moet vinden en met een zaklamp moet gaan zitten rommelen met je sleutel. Bij GaragePark is dit geen probleem. Door het lichtplan en de LED-verlichting bij je box kun je altijd je box en je spullen zonder problemen terugvinden.

8. 10 jaar garantie

Als je een box koopt bij GaragePark krijg je 10 jaar garantie op de constructie. Omdat de box van duurzaam beton is gemaakt gaat deze zeer lang mee.

9. Post- en vestigingsadres

Nog iets waar ondernemers blij van worden! Of je nou een garagebox huurt of koopt, je box heeft een eigen huisnummer en brievenbus. Hierdoor is het dus mogelijk jouw bedrijf te vestigen in een garagebox en hoef je je zakelijke post nooit meer thuis te ontvangen. Wel zo fijn voor je hele gezin!

10. Vastgoed, dus waardestijging

Wanneer je een box koopt bij GaragePark koop je vastgoed. Doordat de huizen- en onroerend goed prijzen (afgelopen jaar maar liefst 6,3%!) in Nederland de laatste jaren alleen maar gestegen zijn, is dit voor een garagebox niets anders. Een verstandige investering dus!

11. Je box helemaal naar smaak samenstellen

Als koper krijg je bij GaragePark vele opties. Van krachtstroom tot een elektrische deur en van vloercoating tot aan een klimaatbeheersingssysteem. Voor alle opties kun je de garagebox configurator gebruiken en je box samenstellen.

12. Kostenbesparende (en milieuvriendelijke) zonnepanelen

De nieuwe vestigingen van GaragePark worden altijd standaard opgeleverd met zonnepanelen en LED-verlichting. In bijna alle gevallen wekken de zonnepanelen meer stroom op dan er op het park wordt verbruikt. Daarnaast zijn de LED-lampen, die aan de buitenzijde van de garageboxen hangen, bijzonder energiezuinig en verbruiken dus amper stroom. Dat betekent dat de gemiddelde gebruiker geen energiekosten heeft en is het maandelijkse energievoorschot €0,-!

garagepark duurzaam milieubewust

13. “Onverwoestbare” constructie

Waar je bij sommige self storage aanbieders een aluminium constructie krijgt (en dus gevoelig is voor inbraak), krijg je bij GaragePark een bijna onverwoestbaar object. De constructie van onze boxen bestaat volledig uit beton en is daardoor enorm duurzaam.

14. Gemakkelijk te bereiken

Of je nou een garagebox gebruikt als opslagruimte of als werkruimte, het is wel zo fijn dat jouw box goed en snel te bereiken is. Alle vestigingen van GaragePark staan op zeer strategische plekken die makkelijk te bereiken zijn vanaf een snelweg of autoweg. Dankzij de centrale ligging kun je vanaf de snelweg dus in slechts enkele minuten bij jouw garagebox zijn!

15. Sanitaire voorzieningen en stromend water

Niet alleen handig als je een keer naar het toilet moet als je aan het klussen bent in je box maar ook fijn als je toegang nodig hebt tot stromend water. Bij GaragePark hebben we bijvoorbeeld ook veel autowasbedrijven die zich vestigen en dan is stromend water wel zo handig.

garagepark sanitaire voorzieningen

16. Sectionaaldeuren van Hörmann

Iedere garagebox van GaragePark heeft een sectionale ‘overheaddeur’ van Hörmann. De naam zegt het eigenlijk al maar deze garagedeuren openen dus naar boven in plaats van naar de zijkant. Ze nemen haast geen ruimte in beslag waardoor je iedere centimeter van je box optimaal kunt benutten!

17. 8% rendement voor beleggers!

Naast een garagebox kopen voor eigen gebruik heb je als eigenaar ook de mogelijkheid jouw box te verhuren aan derden. Omdat de garageboxen zeer onderhoudsarm zijn en de vraag naar opslag- en werkruimte groot is, is de verhuurbaarheid van je box erg goed. Doordat je ook het verhuurbeheer uit handen kunt geven (hoeft niet) wordt je als belegger volledig ontzorgd. In tegenstelling tot andere beleggingsproducten kun je met een belegging bij GaragePark een jaarlijks bruto aanvangsrendement van maar liefst 8% behalen. Op onze pagina over alle beleggingsmogelijkheden van GaragePark vertellen we je hier graag meer over.

18. Contact met andere ondernemers

Bij GaragePark ontstaan mooie dingen! Zo zien we regelmatig dat een hovenier op een park samenwerkt met een timmerman op datzelfde park. Of dat een elektricien samenwerkt met een schilder. Dus behalve zo’n fantastische garagebox kun je ook je netwerk verder uitbreiden.

Zo, als je na het lezen van deze punten nóg niet overtuigd bent dan weten wij het ook niet meer. Interesse? Bel ons dan op 085 – 20 83 162 of huur of koop je garagebox direct via onze webshop!