Nieuws  /  4 november 2019

Een betere oplossing voor tijdelijke opslag en snelle self storage

GaragePark – Garageboxen

Self storage als een snelle manier om je spullen tijdelijk op te slaan is enorm populair. Het is heel makkelijk om spullen waar je thuis of op het werk geen plaats meer voor hebt, tijdelijk op te bergen. Maar staan je spullen écht tijdelijk in de opslag? En hoe veilig staan ze daar eigenlijk? Wie zich een beetje verdiept in vraag en aanbod van opslagruimtes, komt erachter dat een garagebox een hele slimme oplossing is.

Huren of kopen?

Veel mensen kiezen al snel voor een tijdelijke opslag, omdat dit voordeliger lijkt. Toch kan het verstandig zijn om je iets verder te verdiepen in de verschillende mogelijkheden van opslag. Is het tijdelijk of permanent? Want in de praktijk blijkt vaak dat opslag helemaal niet tijdelijk is, maar meestal voor langere tijd. En als je een dienst of product permanent wilt gebruiken, dan is kopen vaak de beste optie.

Een garagebox kopen is financieel erg interessant!

Een garagebox kopen is een goede investering. Je hebt met de aankoop van een nieuwe garagebox uitzicht op een positieve waardeontwikkeling en vaak tot wel tien jaar garantie. Daarnaast kun je de box uiteraard zelf gebruiken, maar ook verhuren of verkopen als je deze niet meer nodig hebt. De garageboxen zijn vrij verhandelbaar als volwaardige bedrijfsunit of opslag. Het verhuren van onroerend goed zoals een garagebox is een goede manier om maandelijks extra inkomen te ontvangen! De boxen zijn vaak laag in aanschafkosten en hebben een zeer interessant fiscaal voordeel (28% investeringsaftrek).

Vier redenen waarom een garagebox van GaragePark interessant is

GaragePark is al meer dan tien jaar succesvol marktleider in de markt van opslag- en bedrijfsruimtes om te kopen, huren of beleggen. Een garagebox op een GaragePark is om vier redenen interessant:

1. Een toegankelijke opslag- en werkruimte
Garageboxen zijn multifunctioneel, te gebruiken als opslag- en werkruimte. Garageboxen zijn 24/7 toegankelijk, er is altijd veel ruimte rondom de box, je kunt met de auto het terrein op. Ook zijn er diverse formaten boxen en zelfs boxen op de verdieping die gunstiger geprijsd zijn en net zo toegankelijk vanwege een ruime goederenlift. Iedere garagebox heeft stroom en verlichting.

2. Park en de boxen zijn zeer goed beveiligd
De boxen zijn sterke betonnen constructies met een stevige garagedeur (met alarm). Elke box heeft een eigen inbraak- en brandalarm. Een hoog hekwerk rondom het park met stroomschokbeveiliging zorgt ervoor dat je spullen altijd veilig staan. Het park is ruim en ’s avonds goed verlicht. Er is 24/7 camerabewaking die is aangesloten op de meldkamer. Het beveiligingsniveau van het park is dan ook BORG-2 gecertificeerd.

3. Veel extra faciliteiten op het park
Een parkbeheerder zorgt voor het dagelijkse onderhoud en de controle. Elk park beschikt over een sanitaire voorziening en stromend water. Als huurder of eigenaar heb je een eigen brievenbus voor de (zakelijke) post en als vestigingsadres. De vele mede-ondernemers op het park maken dat het park ook netwerkmogelijkheden biedt.

4. Gelegen op toplocaties
GarageParken zijn dichtbij woonkernen gesitueerd en gelegen aan belangrijke uitvalswegen en snelwegen waardoor de bereikbaarheid zeer goed is.

Meer weten?

Heb je momenteel ruimtegebrek en overweeg je een opslagruimte? Verdiep je dan eerst in de markt van opslag- en werkruimtes, voordat je overhaast een snelle en tijdelijke ruimte huurt. Kijk gerust eens rond bij GaragePark en laat je geheel vrijblijvend informeren naar alle mogelijkheden.