Nieuws  /  26 juli 2015

De finish van GaragePark Nieuwegein.

Afgelopen week ging de Tour de France van start in de omgeving van GaragePark Nieuwegein. Wij zijn een tijdje geleden al gestart met het uitbreiden van ons park met het gele logo.

Op GaragePark Nieuwegein staan al enige tijd 60 multifunctionele bedrijfsruimtes. Momenteel zijn we aan het bouwen aan de tweede en tevens laatste fase. In deze laatste fase worden nog 30 extra boxen bijgebouwd.

De boxen worden eind deze maand opgeleverd, uiteraard met alle voorzieningen die je van ons gewend bent, zoals een eigen alarmsysteem, cameratoezicht, een keytag waarmee je dag en nacht het park op kan, een vestigings- en postadres, elektra met een eigen meter en natuurlijk is er op het park ook een sanitaire ruimte met wateraansluiting.

Open dag GaragePark Nieuwegein op zaterdag 18 juli

Natuurlijk ligt ook GaragePark Nieuwegein op een handige locatie, er zijn meerdere uitvalswegen in de nabije omgeving. Zo zijn je spullen altijd goed bereikbaar en, nog belangrijk, veilig opgeborgen. We hebben nog boxen te koop en te huur van zowel18m2 als van 21m2.

Op zaterdag 18 juli is er weer een open dag. Het is niet alleen interessant om meer te weten te komen over de beschikbare units en kennis te maken met GaragePark, maar je kan ook zien hoe het bouwen van het park verloopt. Een zogezegd kijkje achter de schermen.

Heb je interesse? Meld je dan vrijblijvend aan voor een bezoek aan de open dag GaragePark Nieuwegein.

En komt de 18e niet uit, ben je op vakantie of heb je andere verplichtingen, maak dan een afspraak op een moment dat het jou wel uitkomt!