Nieuws  /  3 november 2019

GaragePark Den Haag nog groter!

 

In mei 2015 zijn we gestart met de verkoop van GaragePark Den Haag. In eerste instantie hadden we het idee om de 137 boxen op te leveren in 3 fases. De vraag naar ruimte in Den Haag bleek echter zo groot, dat we al snel besloten de 137 boxen tegelijk te gaan bouwen.

We merkten dat de vraag aanhield, ook voor hogere boxen. We zijn in overleg gegaan en hebben besloten 23 XXL boxen bij te bouwen. Deze boxen zijn 3.50 meter hoog. Ook hiervan zijn er inmiddels een hoop verkocht.

Het grootste GaragePark van Europa

Inmiddels hebben we de mogelijkheid gekregen om het GaragePark Den Haag nóg groter te maken! We breiden het park uit met 51 B boxen op de begane grond en 29 1.B.5 boxen op de etage. De boxen zijn te koop vanaf €18.990,00 v.o.n. excl. BTW. GaragePark Den Haag zal dus uiteindelijk geen 137, maar 242 boxen tellen en daarmee overtreffen we GaragePark Almere en kan GaragePark Den Haag zich met trots het grootste GaragePark van Europa noemen.

Oplevering

Deze uitbreiding zal wel wat later worden opgeleverd dan de eerste 137 boxen. De verwachting is nu dat de uitbreiding rond september 2016 op te kunnen leveren.

Ook dit jaar hebben we weer een aantal Open Dagen gepland, kijk in onze kalender voor de eerstvolgende. Op werkdagen zijn we geopend tussen 10.00 en 17.00 uur.

Heb je interesse in een box en wil je een keer komen kijken? Kom vrijblijvend langs! We laten je graag de verschillende boxtypes zien.