Nieuws  /  3 november 2019

GaragePark Den Haag wordt enorm!

Wij geloven het zelf ook nog niet helemaal, maar vanwege het enorme succes van GaragePark Den Haag zullen we het park nóg een keer gaan uitbreiden met maar liefst 66 extra units! In totaal zal GaragePark Den Haag dus maar liefst 308 multifunctionele garageboxen tellen.

Vorig jaar mei zijn we gestart met de verkoop van GaragePark Den Haag. Na een paar maanden was de begane grond al uitverkocht. Een record voor GaragePark. De vraag naar boxen van GaragePark bleef maar aanhouden, waardoor we in het laatste kwartaal van 2015 zijn gestart met de verkoop van een uitbreiding op het park van maar liefst 105 boxen, waaronder 23 XXL-boxen.

Zeer succesvol GaragePark

Nu, een aantal maanden later, zijn we weer zo goed als uitverkocht en heeft de mogelijkheid zich aangediend om het park nog groter te maken. Het gaat om een uitbreiding van 66 boxen. We hebben besloten een populair formaat aan te bieden; type C. Met een oppervlakte van 21m2, een hoogte van 3.00 meter en een inhoud van 63m3, hopen we met deze veelzijdige box nog meer klanten te kunnen bedienen. De box bieden we te koop aan voor €33.490,00 excl. BTW.

Morgen is er weer een Open Dag van 15.00 – 17.00 uur op het park!

We zullen de volgende fase dan ook vanaf morgen officieel gaan verkopen. Zorg dat je erbij bent, voor je het weet grijp je mis! Voel je meer voor huren, dit kan natuurlijk ook! Er zijn al boxen te huur vanaf €129,00 excl. BTW.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en bekijk het volgende filmpje, waarin we je alles vertellen over boxtype C.