Nieuws  /  3 november 2019

GaragePark Den Haag wordt gigantisch: van 366 naar 539 garageboxen!

GaragePark Den Haag zou met 366 multifunctionele garageboxen al het grootste park van Nederland worden, maar vanwege de hoge vraag naar opslag-, werk- en stallingsruimte in Den Haag hebben wij besloten het park nogmaals uit te breiden. In deze uitbreiding zullen 5 populaire boxtypes – waaronder de extra grote XXL-boxen en de scherp geprijsde 1.B-boxen – weer terug de verkoop ingaan.

De vijfde fase reeds in de verkoop

Met 366 garageboxen, verdeeld over 8 verschillende boxtypes, was GaragePark Den Haag al het grootste GaragePark van Nederland. Dankzij de grote interesse in opslagruimte en werkruimte in de regio Den Haag hebben wij besloten het park nogmaals uit te breiden met 173 extra garageboxen! Deze boxen bestaan uit de Type 1.B (18m2), Type B.3 (18m2) Type C (21m2), Type E.3 (24m2) en de waanzinnig grote Type XXL (29m2) boxen. Met een doorrijhoogte van 2,90 meter is de XXL-box ideaal voor ondernemers die een grote opslagplaats nodig hebben of een groot voertuig zoals een bestelbus of camper willen stallen.

GaragePark Den Haag: beveiliging van de bovenste plank

GaragePark Den Haag is een zeer gunstige oplossing als je op zoek bent naar een ruimte om in te werken of te klussen. Voor iedere type ondernemer is er wel een box te vinden – met afmetingen variërend van 15 t/m 29m2. Of je nou een ruimte nodig hebt om jouw spullen of goederen in op te slaan, of een grote ruimte om een grote bestelbus of een camper in te stallen; GaragePark Den Haag biedt de ultieme oplossing!

Net als alle andere parken zal GaragePark Den Haag uiteraard voorzien zijn van zeer strenge beveiligingsmaatregelen. Denk aan 24 uur camerabewaking – met toezicht vanuit de meldkamer. Iedere garagebox heeft bovendien een eigen brand- en inbraakalarm. Ook kun je er zeker van zijn dat er geen onbevoegden op het terrein lopen en is toegang alleen mogelijk door middel van een elektronische sleutel (keytag). Waar je de box ook voor gebruikt, je kunt er zeker van zijn dat de inhoud van jouw garagebox veilig achter slot en grendel staat!

Heb je interesse in een garagebox of wil je een optie nemen? Kom vrijblijvend langs op onze open dagen op 10 december en 17 december van 15:00 tot 17:00! Een garagebox kopen bij GaragePark Den Haag is al mogelijk vanaf €18.990,00 v.o.n. (excl. BTW). Er zijn ook nog genoeg garageboxen te huur! Een garagebox huren kan al voor €129,00 per maand (excl. BTW). Voor meer informatie ga naar www.GaragePark.nl/Locaties of bel naar 085 – 20 83 162.