Nieuws  /  22 september 2020

GaragePark kondigt derde park in Almere aan

Marktleider realiseert 150 garageboxen op bedrijventerrein Gooisekant

Blaricum, september 2020 – Eerder vandaag maakte GaragePark de komst van een nieuw park in Almere bekend. Op bedrijventerrein Gooisekant aan de Transistorstraat realiseert de marktleider maar liefst 150 nieuwe garageboxen, waarvan de verkoop momenteel is gestart. GaragePark Almere Gooisekant is de derde van zijn soort in de stad, waarvan de bouw naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 zal starten. Na de toevoeging van het nieuwe park kan GaragePark 32 locaties op zijn naam noteren.

Het nieuwe park biedt opslag- en bedrijfsruimte aan (startende) zzp’ers en ondernemers uit Almere, Amsterdam, Het Gooi en omstreken. De successen van de twee andere Almeerse parken (XXL en Wormerweg) laten zien dat er in de ondernemende regio nog veel vraag is naar dergelijke ruimtes. “Ik ben verheugd dat we vandaag weer een nieuw park in Almere aankondigen”, aldus Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “Wij zijn er ontzettend trots op dat we ondernemers uit de hele omgeving een veilige plek kunnen bieden om hun bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Toen we ons concept zeven jaar geleden in Almere introduceerden, hield ik nooit voor mogelijk dat we hier nog twee parken zouden realiseren.”

Faciliteiten
Op het nieuwe park aan de Transistorstraat in Almere komen zes verschillende typen garageboxen te staan, variërend van 18- tot 27 vierkante meter. Dankzij haar directe ligging aan de A6 is het park goed bereikbaar voor Almeerse ondernemers en voor die uit de gehele omgeving. Venema: “Niet alleen in-, maar ook rondom Almere is er enorm veel bedrijvigheid. Denk bijvoorbeeld aan Amsterdam en Het Gooi. Door middel van de gunstige ligging en de verschillende soorten boxen hopen wij alle ondernemers uit dit gebied tegemoet te komen. Onze boxen zijn 24/7 bereikbaar, zeer goed beveiligd en voorzien van alle benodigde faciliteiten. Ik kijk uit naar het moment dat de eerste ondernemers op dit nieuwe park hun garagebox betrekken.”

Veiligheid
Op andere parken gebruiken ondernemers een garagebox vaak als opslagruimte voor gereedschappen en materialen, maar ze doen ook dienst als werkruimte, magazijn of voorraadopslag voor webshops en/of winkeliers. Venema: “Een garage in de wijk of de laadruimte van een bestelbus is niet de meest veilige manier om je spullen op te slaan. Bij ons staat veiligheid juist bovenaan: zo heeft iedere box een eigen alarminstallatie, en zijn er scherpe veiligheidsmaatregelen op het park, zoals camerabewaking, een beveiligde toegangspoort en een uitgekiend lichtplan. Ook heeft iedere box een eigen postbus en is het park voorzien van sanitaire voorzieningen. Dit alles zodat onze huurders altijd met een gerust hart naar het park toe kunnen en na vertrek zorgeloos hun spullen kunnen achterlaten.”

Meer informatie over GaragePark Almere Gooisekant