Nieuws  /  28 juli 2021

GaragePark kondigt eerste twee parken in Limburg aan

GaragePark bouwt 116 garageboxen en 20 parkeerplaatsen op bedrijventerrein Ubroek (Venlo) en 52 boxen op De Hulst (Venray)

Venlo/Venray, 27 juli 2021 – Eerder vandaag maakte GaragePark de komst van de eerste twee parken in Limburg bekend. De marktleider realiseert zowel een nieuw park met maar liefst 116 garageboxen op bedrijventerreinUbroek aan de Sondert in Venlo, als een park met 52 boxen op De Hulst in Venray. De verkoop ervan is inmiddels gestart. Hiermee komt GaragePark tegemoet aan de groeiende vraag naar flexibele opslag- en bedrijfsruimtes in de omgeving. De bouwwerkzaamheden starten naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar, zodat ondernemers voor het einde van 2022 hun box in gebruik kunnen nemen.

De nieuwe parken bieden veilige opslag- en bedrijfsruimte aan (startende) zzp’ers en ondernemers uit Venlo, Venray en omstreken. De locatie op bedrijventerrein Ubroek ligt vlakbij het centrum van Venlo en daarnaast op steenworpafstand van de A73 richting Nijmegen en Roermond. Het park aan De Voorde in Venray ligt op zijn beurt dichtbij de op- en afritten van diezelfde A73 en de N270. “Wij zijn erg trots dat we voor onze eerste parken in de provincie Limburg zulke mooie locaties hebben gevonden,” zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “Venlo en Venray behoren tot de logistieke hotspots van Nederland en zijn bovendien grote gemeenten. Dit zorgt voor enorm veel bedrijvigheid in de omgeving, waardoor talloze ondernemers behoefte hebben aan veilige opslag- en werkruimtes. Door de gunstige ligging zijn de parken niet alleen goed bereikbaar voor ondernemers uit de directe omgeving, maar ook voor degenen die bijvoorbeeld via de A67 uit Eindhoven of Duisburg moeten komen.”

Voorzieningen

Na de bouw van de Limburgse parken zijn er 37 GarageParken, verspreid over heel Nederland. Op het eerste Venlose park stelt de marktleider 116 garageboxen beschikbaar, verdeeld over de begane grond en eerste etage. Ook is dit het eerste GaragePark waar ook beveiligde parkeerplaatsen te koop en te huur zijn. De boxen zijn te verkrijgen in vier verschillende formaten, variërend van 18 tot 24 vierkante meter. In Venray realiseert GaragePark 52 boxen van 21 vierkante meter op de begane grond. Venema: “Hoewel wij niet de enige partij zijn die in Noord-Limburg opslag- en werkruimtes aanbieden, onderscheiden wij ons door onze voorzieningen. Zo bieden wij een volledig omheinde- en beveiligde locatie met BORG-2 veiligheidsmaatregelen. Bovendien zijn de boxen 24/7 toegankelijk en individueel beveiligd. Dit laatste is vooral belangrijk voor ondernemers die hun garagebox gebruiken als opslagruimte voor kostbare gereedschappen of materialen. Ook een eigen postbus en sanitaire voorzieningen op het park zijn uniek voor de regio. Vooral huurders die hun garagebox als werkruimte gebruiken, halen hier veel voordeel uit.”

Logistieke hotspot

Recent belandde Venlo-Venray na een jaar van afwezigheid weer terug in de top-drie van logistieke hotspots. Venema: “Zowel de infrastructuur als de bereikbaarheid van logistieke knooppunten zorgen ervoor dat de omgeving Venlo-Venray een ideaal ondernemersgebied is. Zo werd de regio meerdere keren uitgeroepen tot logistieke hotspot van Europa en vind je er het op een na grootste tuinbouwgebied van Nederland. Ook in de maakindustrie vertegenwoordigen verschillende bedrijven in de omgeving een belangrijke rol op het wereldtoneel. Ik hoop dat de bouw van het nieuwe park voorspoedig verloopt, zodat wij ons steentje kunnen bijdragen aan vergelijkbare ondernemerssuccessen.”

Over GaragePark

GaragePark is marktleider op het gebied van garageparken. Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verkoop en verhuur. De boxen bieden multifunctionele, centraal gelegen en goed beveiligde opslag- en werkruimte. Momenteel heeft GaragePark meer dan 5.000 garageboxen verspreid over 37 parken in Nederland. De garageboxen van GaragePark kunnen zowel worden gehuurd als gekocht. Daarnaast kan een garagebox dienen als een belegging met een aantrekkelijk rendement.

Klik hier voor meer informatie over GaragePark Venlo en klik hier voor meer informatie over GaragePark Venray.